AnalyticsPro pääkaupunkiseutu

AnalyticsPro pääkaupunkiseutu

AnalyticsPro – Kehity kysytyksi osaajaksi tulevaisuuden alalle

Haku päättyy 4.2.2018, toimi siis pian!

Oletko tekninen tai analyyttinen osaaja ja haluat laajentaa osaamistasi analytiikan pariin? Kiinnostaako Big Data? Haluatko työskennellä business-kriittisen tiedon, tietokantojen tai datahallinnan ja -analyysin menetelmien ja sovellusten parissa? Jos tunnistat itsesi jostain näistä, AnalyticsPro voi tarjota sinulle tulevaisuuden ammatin!

Tarve tiedon hyödyntämisen, jalostamisen ja analysoinnin osaajille on noussut viime vuosina ja kysyntä kasvaa jatkuvasti. Monen tämän päivän suuntautuksen (Internet of Things, Big Data) olennaisimmat hyödyt liittyvät lopulta tiedon parempaan keräämiseen, analysointiin tai hyödyntämiseen ja näiden alueiden osaajista on huutava pula. Saranen Consulting ja rekrytoivat yritykset yhdessä alan johtavien asiantuntijoiden kanssa kouluttavat 20 tulevaisuuden analytiikkaosaajaa AnalyticsPro -rekrytoivan koulutusohjelman kautta. Ohjelma toteutetaan nyt kahdeksatta kertaa ja ohjelman kautta jo yli 100 henkilöä on löytänyt uuden uran data-analytiikan parista.

Tuleva työtehtäväsi voi taustastasi ja kiinnostuksestasi riippuen olla esimerkiksi:

  • Data-analyytikko
  • BI-asiantuntija /-konsultti
  • Growth hacker
  • Analyst
  • Master Data –asiantuntija
  • Data scientist
  • Web-analyytikko
  • DevOps Engineer

AnalyticsPro tarjoaa mielenkiintoisia mahdollisuuksia työskennellä kasvavan ja kehittyvän alan parissa. Analytiikka on trendikästä – jopa seksikästä. Nopealla suosiolla on nopea näkyvyys alan työllistävyydessä. Lue blogitekstimme aiheesta!

Koulutusohjelman kautta yritykset rekrytoivat uusia osaajia monipuolisiin informaationhallinnan, analytiikan ja tietojohtamisen työtehtäviin. Data-analyytikko nimettiin maailman seksikkäimmäksi ammatiksi; hyppää mukaan kehitykseen!

Ainutlaatuinen koulutus, tavoitteena työsuhde

F.E.C. (Further Educated with Companies) -mallilla toteutettava AnalyticsPro -ohjelma kestää noin 6 kuukautta. Käytännön työtehtävien ohessa osallistut ainutlaatuiseen asiantuntijakoulutukseen (noin 25 lähiopetuspäivää), joka tukee kehittymistäsi analytiikan parissa. Työtehtävien ja asiantuntijakoulutuksen muodostama kokonaisuus kehittää osaamistasi sekä tarjoaa uusia uramahdollisuuksia jatkuvasti kehittyvässä analytiikan maailmassa. Ohjelman ja yhteistyöyritysten tavoitteena on rekrytoida osallistujat työsuhteisiin ohjelman päätyttyä.

Rekrytoivat yritykset

Yhteistyökumppanit

Ota yhteyttä