Rekrytoivat yritykset

Rekrytoivat yritykset

Rekrytoivat yritykset

BI-konsultti

Meillä on tehtävä. Myös sinulle.

Attidossa saat tehdä työtä joka muuttaa sitä, miten yritykset ympäri maailmaa toimivat. Prosessien automatisointi, ohjelmistorobotiikka, tiedolla johtaminen ja toiminnanohjaus lisäävät merkittävästi yritysten tuottavuutta, ja tekevät niissä työskentelevien ihmisten työstä entistä mielekkäämpää. Meillä olet kehityksen eturivissä. Meillä on missio. Vapautamme asiakkaidemme aikaa ja osaamista automatisoimalla heidän rutiininsa. Rakastamme sitä, että asiakkaamme menestyvät.

Haemme innostuneita ja kehittymishaluisia henkilöitä junior BI-konsultin tehtävään asiakkaidemme projekteihin vahvasti kasvaville ja mielenkiintoisille toimialoille. Tulet työskentelemään pääasiassa Qlik- ja Power BI -työkaluilla, joihin koulutamme sinut perinpohjaisesti heti koulutussuhteesi alussa.

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittyä käytännön työtehtävien ja täsmäkoulutuksen myötä analytiikan erityisosaajaksi. Työtä tehdään sekä asiakkaiden toimitiloissa sekä Attidon toimistolla Espoon Keilarannassa.

 Olet etsimämme henkilö, kun sinulla on:

 • vahvaa kiinnostusta ja innostusta järjestelmiä, datan analysointia, business intelligencea ja yleisesti ottaen teknistä alaa kohtaan
 • matemaattista lahjakkuutta, ongelmanratkaisukykyä sekä tiimityötaitoja
 • itsevarmuutta, esiintymistaitoja sekä halua ja aitoa kiinnostusta asiakasrajapintatyöskentelyyn
 • ylempi korkeakoulututkinto (DI, FM, KTM, tms.) sekä pystyt työskentelemään myös englanniksi
 • hyvää asennetta

 Tarjoamme:

 • tiimin, joka tekee ja toimii.
 • johdon, joka tukee ja sparrailee.
 • kaikkea, mitä uuden oppimiseen tarvitset: koulutusta, kokeneet kollegat, antoisat työtehtävät.
 • joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden.
 • pelit ja puitteet, eli kunnon työkalut, vasta uusitut työtilat, kilpailukykyiset edut ja kivaa porukkaa ympärille.
 • työpaikan hyvien yhteyksien päässä Keilarannassa Espoossa.

Attitude + do = Attido. Nimemme idea kiteyttää olennaisen kulttuuristamme. Sen kulmakiviä ovat arvomme: asiakkaan menestys, yhdessä, asenne. Meitä on jo yli 120 asiantuntijaa Espoossa, Kuopiossa ja Riiassa, Latviassa. Liikevaihtomme on reilut 10 miljoonaa euroa vuodessa, ja kasvamme kansainvälisesti. 2001 perustettu Attido on avainhenkilöidensä ja suomalaisen pääomasijoitusrahasto Juuri Rahasto I Ky:n omistama.

Avaus

Avaus’ mission is to make marketing personal by connecting customers to the things that really matter to them. As the Nordic leader in Data-Driven Marketing, we help B2B and B2C marketeers drive customer value and marketing effectiveness. With offices in Helsinki, Stockholm and Gdansk, Avaus shapes the future of marketing with a group of 150 experts in digital marketing, analytics and technology.

Data Analyst / BI Analyst

Bynfo on vuonna 2013 perustettu 22 asiantuntijasta koostuva itsenäinen ja suomalainen high-end Business Intelligence (BI) konsultointifirma. Yritys keskittyy BI konsepteihin, prosesseihin, järjestelmiin ja työkaluihin. Tarjoamme BI-palveluiden koko skaalan tietovaraston hallinnasta raportoinnin, budjetoinnin, hinnoittelun, kannattavuuslaskennan ja analytiikan kautta suorituskyvyn mittaamiseen, liiketoiminnan ja talouden suunnitteluun sekä ennustamiseen. Bynfon päämääränä on auttaa asiakkaita menestymään käyttämällä relevanttia informaatiota tekemään parempia tuloksia, fiksumpia päätöksiä ja oivalluksia, sekä kehittämään liiketoiminnallista tehokkuutta. Yritys on teknologia-riippumaton, mutta heillä on vahvaa osaamista tärkeimmistä kaupallisista BI-työkaluista, kuten SAP, Microsoft, Qlik sekä Tableau.

Bynfo is an independent Finnish high-end Business Intelligence (BI) consulting firm that consists of 22 experts. Company’s’ focus is on BI concepts, processes, systems and tools. Bynfo specializes in delivering high quality solutions to our customers in areas such as reporting, analytics, planning, budgeting, forecasting, pricing and profitability calculation. Company dedicated to improving our customers’ bottom line by applying information to drive business management. Bynfo Oy is technology independent, but they have strong know-how on most important commercial BI-tools, such as SAP, Microsoft, Qlik and Tableau.

Data Analyst

Data Analyst tukee tiimiä suorittamalla liiketoiminnan tai organisaation käyttämän datan noutamista, analysointia sekä prosessointia. Hän työskentelee datan parissa maksimoidakseen sen käytettävyyttä asiakkaalle esimerkiksi päätöksen teossa.

The duty of a Data Analyst is to support the team by performing tasks of retrieving, analyzing and processing data used by a business or organization; he/she works with the data to maximize its utility for the Customer, e.g. in decision making.

BI Analyst

BI Analyst käyttää dataa ymmärtääkseen markkinoita ja liiketoiminnan trendejä yrityksille ja organisaatiolle kehittääkseen heidän päätöksen tekoa, suorituskykyä, tehokkuutta ja tuloksellisuutta. He työskentelevät läheisesti asiakkaan ja oman tiimin kanssa muuntaakseen datan kriittiseksi informaatioksi ja tiedoksi, jota voidaan käyttää liiketoiminnallisten päätösten tekemiseen.

BI Analysts use data to figure out market and business trends for companies and organizations to improve their decision making, performance, efficiency and profitability. They work closely with Customer and own team to turn data into critical information and knowledge that can be used to make sound business decisions.

BI-/Analytiikkakonsultti

Enfo luo innovatiivisia digitaalisia ratkaisuja liiketoiminnan kehittämiseen, uudistamiseen ja parantamiseen. Autamme asiakkaitamme toimimaan aloitteellisesti digitaalisessa liiketoiminnassa ja tuottamaan tulosta ja elämyksiä omille asiakkailleen. Hyödynnämme liiketoiminnan tuntemusta, teknistä asiantuntemusta ja parhaita käytäntöjä tietovirran jalostamisessa ja tietoteknisten ratkaisujen kehittämisessä asiakkaillemme. Enfo toimii Pohjoismaissa ja palveluksessamme on noin 900 eritysasiantuntijaa.

BI-/Analytiikkakonsultti (tiedonhallintatiimin konsultti)

Datan oikeanlainen ja tehokas hyödyntäminen on tänä päivänä yksi suurimmista kilpailuedun lähteistä ja yritykset panostavat kasvavassa määrin analytiikkaratkaisuihin. Tämän aihealueen ammattilaiselta eivät siis työt lopu kesken ja nyt analytiikan ammattilaiset etsivät lisää kaltaisiaan. Oletko innostunut liiketoiminnan kehittämisestä, datan hyödyntämisestä sekä analytiikasta ja haluat osaksi alati kasvavaa ja kehittyvää markkinaa?

Osana Enfon analytiikkatiimiä tulet työskentelemään huippuasiantuntijoiden kanssa alan johtavilla teknologioilla. Tukenasi on vahva asiantuntijaverkosto, jonka puoleen voi kääntyä aina tarvittaessa.

Edellytämme

 • Innostusta sekä kehittymishalua toimia BI-/analytiikkaratkaisuiden parissa
 • Innostusta ja kykyä ymmärtää ja toimia asiakasrajapinnassa; halua ratkoa ongelmia ja toteuttaa asiakkaalle heidän informaatiotarpeitaan vastaavia ratkaisuja ja toiminnallisuuksia
 • Suomen ja englannin kielen taitoa

Arvostamme

 • Ylempää korkeakoulututkintoa
 • Osaamista yleisemmistä analytiikan työkaluista, mm. Qlikview, Microsoft, IBM
 • Hyviä vuorovaikutus- ja esiintymistaitoja
 • Projektikokemusta
 • Ohjelmointikokemusta tai kokemusta muista business intelligence -teknologioista (sisältäen tietokannat, ETL, raportointi)

Emme odota

 • Että olet valmis huipputekijä kaikessa edellä mainitussa. Haemme ennen kaikkea kehittymishaluista, vastuuntuntoista ja maalaisjärjellä varustettua potentiaalia, joka haluaa olla ylpeä omasta työstään.

FCG Prodacapo Group

Haluatko olla mukana kehittämässä uusia, innovatiivisia, dataa hyödyntäviä tietojohtamisen ratkaisuja Sote-sektorille?

FCG Prodacapo Group on kansainvälinen sosiaali- ja terveydenhuollon suorituskyvyn johtamiseen erikoistunut tietojärjestelmätoimittaja. Haemme vahvistusta analytiikkatiimiimme BI-raportoinnin ja edistyneen analytiikan kehittämisen tehtäviin.

Toivomme löytävämme itsenäisellä otteella työtehtäviin tarttuvan henkilön, jolla on vahva halu kehittyä analytiikan huippuosaajaksi monipuolisten kehitystehtävien parissa. Aiemman kokemuksen BI-välineistä ja edistyneestä analytiikasta katsomme eduksi. Lisäksi plussaa tuovat myös SQL-tietokantaosaaminen sekä aiempi kokemus sosiaali- ja terveydenhuollon toimialasta. Tärkeimpänä on kuitenkin halu oppia ja kehittyä sote-analytiikan huippuasiantuntijaksi.

Ota yhteyttä