Cyber Security Academy

Cyber Security Academy

Cyber Security Academy – tietoturva-asiantuntijan koulutusohjelma

Löydä uusi työpaikka Cyber Security Academyn kautta!

Koulutusohjelmamme tarjoaa mahdollisuuden laajentaa tietoturvaosaamista, suorittaa alan sertifikaatti ja löytää uusi työpaikka!

Cyber Security Academy on yhdistelmä laadukasta tietoturvakoulutusta ja käytännön työssäoppimista. Toukokuussa 2018 alkavaan koulutusohjelmaan sisältyy huippuasiantuntijoiden pitämä koulutus tietoturvasta. Koulutus muodostuu lähiopetuksesta, itsenäisestä opiskelusta sekä työssäoppimisesta yhteistyöyrityksessä. Ohjelman aikana voit myös suorittaa CompTIA Security + -sertifioinnin, joka kertoo osaamisestasi työnantajille.

Laadukkaan koulutuksen lisäksi pääset työskentelemään täysipäiväisesti yhteistyöyrityksessä, johon on mahdollista työllistyä koulutusohjelman jälkeen. Me etsimme sinulle sopivan harjoittelupaikan koulutusohjelman ajaksi, mutta halutessasi voit etsiä harjoittelupaikan myös itse.

Kenelle?

Koulutusohjelma on tarkoitettu EGR -kohderyhmään kuuluville sekä muille ICT-alan osaajille, jotka haluavat päivittää osaamistaan ja löytää uuden työpaikan. Sinulla voi olla ICT-alan korkeakoulututkinto tai aiempaa alan työkokemusta – soveltuva taustasi voi olla esimerkiksi ohjelmistokehityksestä, testauksesta, järjestelmätuesta, myynnistä tai projektityöskentelystä. Aiempi tietoturvaosaaminen ei ole tarpeen.

Tietoturvaosaaminen on hyvä lisä jo olemassa olevaan ammattitaitoon ja koulutukseen – koulutuksen tarkoituksena on parantaa mahdollisuuksia työllistyä ammattitaitoasi vastaaviin tehtäviin, joissa tietoturvataidoista on etua. Jos koet, että tietoturvakoulutus auttaa sinua parantamaan osaamistasi, hae rohkeasti mukaan!

Aiemmassa tietoturvakoulutusohjelmassamme osallistujana oli esimerkiksi tietohallintokonsultti, joka pystyi koulutuksen jälkeen konsultoimaan asiakasyrityksiään myös tietoturva-asioissa. Omaa ammattitaitoaan täydensi myös ohjelmistotestaaja, joka pystyi koulutuksen käytyään suorittamaan ohjelmistojen tietoturvatestausta aiempien työtehtävien lisäksi. Molemmat lavensivat jo olemassa olevaa osaamistaan ja saivat koulutuksen myötä uuden työpaikan. 

Huomaa, että ohjelma edellyttää kokopäiväistä opiskelua ja työharjoittelua yrityksessä, joten ohjelmaa ei voi suorittaa työn tai muun opiskelun ohessa.

Miksi Cyber Security Academy?

Vuoden 2018 tietosuoja-asetuksen muutos tulee vaikuttamaan laajasti eri toimialojen yrityksiin, joten tietoturvaosaaminen on arvokasta nyt ja tulevaisuudessa. Koulutusohjelmamme kautta hankit itsellesi osaamista, joka auttaa sinua erottautumaan ja josta todella on hyötyä työmarkkinoilla. Koulutusohjelma toimii sinulle siltana työelämään – onnistunut harjoittelu voi poikia suoran työpaikan. Oulussa koulutusohjelmiemme työllistymisprosentti on keskimäärin 70%.

Pidämme koulutusinfon ke 14.3.2018 klo 13.00 osoitteessa Elektroniikkatie 3 (Auditorio), Oulu.

Ota yhteyttä