Näin haet ohjelmaan

Näin haet ohjelmaan

HAKUOHJEET

Hakuaika päättyy 25.1.2018.

Kenelle HealthTechPro -koulutusohjelma on tarkoitettu?

Haemme nyt asenteeltaan oikeanlaisia, motivoituneita, dynaamisia ja kehittymishaluisia tekijöitä, jotka haluavat tulevaisuudessa työskennellä terveysteknologian parissa. Rekrytoiva koulutusohjelma on hyvä keino päästä uudenlaisiin työtehtäviin terveysteknologian toimialalla, sisään mielenkiintoiseen yritykseen tai edetä seuraavalle tasolle asiantuntijatehtävissä.

HealthTechPro -RekryKoulutus toteutetaan TE-palvelujen ja ELY-keskuksen rahoittamana työvoimakoulutuksena, jonka aikana saat normaalia työttömyystukea. Lisäksi sinun on mahdollista saada kulukorvausta ja korotusosa tukeen. Koulutusohjelman kohderyhmänä ovat TE-toimiston asiakkaat ja työnhakijat.

Voit hakea ohjelmaan, mikäli:

  • olet työtön työnhakija, työttömyysuhan alainen (esim. määräaikaisessa työsuhteessa tai lomautettuna)
  • pystyt opiskelemaan suomen kielellä, muu kielitaito eduksi

Eduksi on työkokemukseen, koulutukseen tai harrastuneisuuteen perustuva osaaminen erilaisista terveysteknologia-alaa tukevista tehtävistä tai vahva mielenkiinto ja valmius kehittyä alan asiantuntijaksi.

Lopulliset vaatimukset määrittävät yhteistyöyritysten erilaiset tarpeet, joten kerrothan osaamisestasi ja toiveistasi rohkeasti.

Ohjelmaan hakeminen vaatii kahden eri hakemuksen täyttämistä.

1. Jätä työhallinnon hakemus TE-toimiston sähköiseen järjestelmään osoitteessa te-palvelut.fi/koulutushaku (koulutusnumero: 676644 ).

2. Täytä tietosi myös rekrytointijärjestelmäämme Hae nyt -kuvakkeesta tai suoraan tämän linkin kautta. Kutsut haastatteluihin lähetetään tämän osaamisprofiilin perusteella ja tämä profiili toimii myös käyntikorttinasi rekrytoivien yritysten suuntaan.

Hakemukset jätettyäsi selvitämme sopivuutesi HealthTechPro -koulutusohjelmaan ja etsimme sinulle sopivaa yhteistyöyritystä. Paikat koulutusohjelmassa täytetään heti sopivien henkilöiden löytyessä.  Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä hakuprosessin edetessä.

Ota yhteyttä