Työtehtävät ja rekrytoivat yritykset

Työtehtävät ja rekrytoivat yritykset

Mukana rekrytoimassa mm.:

PRODUCT MANAGER ja SYSTEM ADMINISTRATOR

Buddy Healthcare tuottaa älykkäitä sähköisen asioinnin ratkaisuja, jotka tehostavat sairaalan toimintaa ja parantavat potilaskokemusta. BuddyCare-mobiilihoitopolkuratkaisu automatisoi ja digitalisoi leikkauspotilaan matkan kotoa sairaalan ja sairaalasta takaisin kotiin. BuddyCare-palvelu on saanut useita innovaatiopalkintoja ja -tunnustuksia niin Suomessa kuin kansainvälisesti.

Olemme pieni yritys isolla visiolla. Meillä on asiakkaana johtavia terveydenhuollon organisaatioita Suomessa ja ensimmäiset kansainväliset projektit ovat myös alkaneet. Meillä pääset itse vaikuttamaan tulevaisuuden työnkuvaasi ja osallistumaan terveydenhuollon digitalisaatioon parhailta paikoilta. Etsimme nyt joukkoomme koulutusohjelman kautta kahta uutta vahvistusta, jotka kaipaavat vastuuta ja ovat valmiita kasvamaan yrityksen mukana.

Tuotepäällikkönä saat vastuullesi tuotekehityksen jatkuvuudesta ja laadunhallinnasta huolehtimisen. Tehtävässä toimit tiiviisti yhdessä yrityksen muun henkilöstön kanssa ja hallitset tuotteen ja siihen liittyvien asiakasprojektien kokonaisuudet, laadit ja pidät kiinni aikatauluista sekä huolehdit omalta osaltasi tuotteen kannattavuudesta. Vastuullasi on muun muassa tuotteen ohjelmistokehityksen johtaminen, tuotehallinta, dokumentaatio ja regulaatioasiat sekä mahdollisesti myös asiakastyö. Toivomme löytävämme henkilön, joka työskentelee täysillä kohti omia ja yhteisiä tavoitteita!

Järjestelmäasiantuntijana vastaat järjestelmien teknisestä infrastruktuurista ja ylläpidosta. Tehtäviin kuuluu muun muassa tietoturvan kontrollointi, asiakkaisiin liittyvien tietojen hallinta, palvelinten ylläpito ja monitorointi. Etsimme pilvipalveluista innostuvaa henkilöä, joka oppii mielellään uutta!

Arvostamme, jos Sinulla on:

 • ahkera ja tunnollinen työtapa
 • ongelmanratkaisukykyä ja -halua
 • innostunut ja rohkea asenne
 • sujuva englannin kielitaito – työkielemme on englanti!

Tuotepäällikön tehtävässä lisäksi

 • kokemusta projektityöstä
 • hyvät vuorovaikutus-, johtamis- ja dokumentointitaidot

Järjestelmäasiantuntijan tehtävässä lisäksi

 • kokemusta pilvipalveluista (erityisesti AWS)
 • hyvät tekniset taidot ja tiedot

Tarjoamme Sinulle:

 • erittäin kansainvälisen työympäristön
 • riittävän pienen, mutta isoksi aikovan startup-yrityksen vauhdin
 • mielenkiintoisen tuotteen, jonka tulevaisuus on myös sinun käsissäsi
 • mahdollisuuden päästä vaikuttamaan omaan toimenkuvaan
 • uuden merkityksellisen uran sairaalamaailmassa

Innostuitko? Jätä hakemus HealthTechPro-koulutusohjelmaan ja kerro mielenkiintosi yritystä kohtaan hakulomakkeen kohdassa ”Minua kiinnostavat yhteistyöyritykset”.

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ ja OHJELMISTOTESTAAJA

Innokas Medical on Oulussa vuonna 1994 perustettu, noin 200 henkeä työllistävä suomalainen terveysteknologia-alan yritys. Innokas tarjoaa asiakkailleen lääketieteen tekniikan sopimussuunnittelu- ja valmistuspalveluita, sekä lääkinnällisten laitteiden laatu- ja viranomaisasioihin liittyvää konsultointia. Yrityksen asiakkaina on sekä kansainvälisiä yrityksiä että kasvu- ja start-up -yrityksiä.  Innokas toimii kolmella paikkakunnalla: Oulun Kempeleessä, Helsingissä ja Tallinnassa. Etsimme nyt innokkaaseen ja energiseen joukkoomme kasvamaan uutta projektipäällikköä ja ohjelmistotestaajaa.

Projektipäällikön työ on meillä erittäin monipuolista ja yhdessä autamme sinua kehittymään huippuosaajaksi. Tehtävässä toimit tiiviisti asiakasrajapinnassa ja vastaat muun muassa omien tuotekehitysprojektiesi aikataulutuksesta ja budjetista. Tuet myyntitiimiä tarjousten tekemisessä ja ymmärrät asiakkaidemme toiveita myös teknisten asioiden osalta. Jokaista projektia varten kokoamme tiimin teknisistä asiantuntijoista ja sinun roolisi on pitää projekti kasassa, varmistaa sen onnistunut eteneminen sekä ratkaista eteen tulevat haasteet yhdessä tiimin kanssa. Johdat projektin hyvään lopputulokseen ja hoidat asiakassuhteita laadukkaasti. Asiakkaitamme ovat terveysteknologia-alalla toimivat yritykset pienistä startupeista isompiin laitetoimittajiin, sekä kotimaassa että maailmalla.

Projektipäällikön työpaikka voi sijaita Helsingissä tai Kempeleellä.

Ohjelmistotestaajana olet mukana laitteiden verifioinnissa ja manuaalisessa testauksessa. Kirjaat testitapauksia, suoritat testejä ja raportoit virheistä sekä testin sujumisesta tietojärjestelmien kautta. Useimmiten toimit osana testaustiimiä, mutta tarvittaessa sinun tulee pystyä myös itsenäiseen työhön. Kokenut tiimimme auttaa sinua tehtävään perehtymisessä, joten tarkalla ja huolellisella tekemisellä sekä analyyttisella ajattelutavalla pääset nopeasti tekemiseen kiinni.

Testaajan työ tapahtuu joko Helsingin toimipisteellämme tai asiakkaan tiloissa Uudenmaan alueella.

Arvostamme, jos Sinulla on:

 • tekninen koulutustausta (esim. insinööri, DI)
 • englannin kielitaito
 • kiinnostus terveysteknologialaitteita kohtaan
 • kokemusta laitekehityksestä tai manuaalisesta testauksesta
 • halu työskennellä yhdessä tiimin kanssa
 • asiakaslähtöinen ajattelutapa

Tarjoamme Sinulle:

 • kasvavan ja merkityksellisen alan monipuoliset asiakkuudet
 • vaihtelevat projektit
 • paljon mahdollisuuksia vaikuttaa omaan ja yrityksen tekemiseen
 • aitiopaikan terveysteknologialaitteiden suunnittelu- ja valmistusmaailmaan sekä regulatiivisiin asioihin
 • huipputiimiläiset, jotka auttavat sinua kehittymään tulevaan tehtävääsi

Innostuitko? Jätä hakemus HealthTechPro-koulutusohjelmaan ja kerro mielenkiintosi yritystä kohtaan hakulomakkeen kohdassa ”Minua kiinnostavat yhteistyöyritykset”.

ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖ JA LAATUASIANTUNTIJA

Lääketietokeskus tuottaa lääkeinformaatio-, koulutus- ja tiedolla johtamisen palveluita terveydenhuoltoon ja lääkealalle. Yritys tunnetaan Pharmaca Fennica® lääketietokannasta, joka sisältää myös farmakogenomisen päätöksentuen terveydenhuollon ammattilaisen työn tueksi ja potilaan parhaaksi.

Tuotamme Kelalle kansallisen eReseptin Master Data -lääketietokannan ja vastaamme Pohjoismaissa lääkkeiden yksilöintitunnustoiminnasta (Vnr-palvelu). Pohjoismainen Pharmarket-markkinatilastopalvelu tarjoaa tiedolla johtamisen välineen. Toimimme kansainvälisesti yhdessä kumppaniverkostomme kanssa.

Lääketietokeskus työllistää noin 30 henkilöä.

Etsimme HealthtechPro-ohjelman kautta nuorekkaaseen joukkoomme,

Asiakkuuspäällikköä ja Regulaatio / Laatuasiantuntijaa

Meillä pääset alan näköalapaikalle kehittämään lääkitys- ja potilasturvallisuutta edistäviä digitaalisia palveluita ja ratkaisuja. Katsomme eduksi jo aiemman kokemuksen alalta, mutta tärkeintä kuitenkin on jatkuva halu oppia ja motivaatio kehittyä osaajaksi lääkeinformaatio- ja tiedolla johtamisen palveluiden pariin.

Asiakkuuspäällikön roolissa toivomme henkilöltä asiakaslähtöistä, aktiivista ja itseohjautuvaa työskentelytapaa. Meillä pääset toimimaan monipuolisesti lääkealan ja terveydenhuollon asiakkaiden parissa, laajentaen asiakkuuksia ja etsien uusia mahdollisuuksia. Osaat kuunnella asiakasta, tarjota sopivaa ratkaisua ja viedä myyntiprosessin tuloksellisesti loppuun.

Luotettavat ja edistykselliset tuotantoprosessit ovat toimintamme perusta ja etsimmekin nyt niiden pariin uutta vahvistusta. Henkilöltä odotamme aitoa kiinnostusta laatujärjestelmän kehittämiseen ja kykyä dokumentoida prosesseja. Tehtävä vaatii ahkeruutta, tarkkuutta ja sinnikkyyttä. Emme odota valmista osaamista, tärkeintä on halu oppia terveysteknologian regulaatiosta ja laatujärjestelmistä koulutuksen kautta.

Odotamme sinulta

 • Tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa
 • Oma-aloitteisuutta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja
 • Sujuvaa suullista ja kirjallista ilmaisua suomeksi ja englanniksi
 • Käytät ketterästi digitaalisia palveluita ja tietotekniikkaa työskentelysi tukena

Tarjoamme sinulle

 • Monipuoliset työtehtävät, joiden sisältöä voit kehittää myös itse
 • Asiantuntevan ja kokeneen tiimin tuen
 • Tilaisuuden oppia laaja-alaisesti lääkealasta ja sotesta
 • Joustavat työskentelymahdollisuudet
 • Viihtyisän toimiston ja työhyvinvointia tukevan työyhteisön Helsingin ydinkeskustassa

Innostuitko? Jätä hakemus HealthTechPro-koulutusohjelmaan ja kerro mielenkiintosi yritystä kohtaan hakulomakkeen kohdassa ”Minua kiinnostavat yhteistyöyritykset”.

ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖ ja ASIAKASPALVELIJA

Vuonna 1952 perustettu Mekalasi Oy on terveydenhuoltoalan tarvikkeiden myynti- ja markkinointiyritys, joka on täysin kotimaisessa omistuksessa. Mekalasin talous on vankalla pohjalla ja meillä viihdytään erittäin hyvin. Myyntitoimistomme sijaitsee Helsingissä ja varastomme Nurmijärvellä, mutta toimimme koko Suomen alueella ja olemme laajentaneet myyntiä myös Baltiaan. Asiakaskuntaamme kuuluu julkisen ja yksityisen terveydenhuollon yksiköitä aina kokonaisista sairaanhoitopiireistä pieniin terveyskeskuksiin ja lääkäriasemiin sekä myös erilaisia yhteisöjä, eläin- ja hammaslääkäriasemia, tutkimusyksiköitä jne. Asiakkaamme arvostavat joustavuutta sekä nopeaa ja ystävällistä palveluamme. Tule mukaan kasvuumme, tulevaisuuden

Erityissairaanhoidon ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖ tai TUOTEPÄÄLLIKKÖ ja ASIAKASPALVELIJA

Aluemyyntipäällikkö vastaa oman alueensa kokonaismyynnistä ja tuoteperheiden kannattavuudesta. Haemme nyt Etelä-Suomen alueelle uutta henkilöä vastaamaan erityssairaanhoidon tuoteperheistä. Tehtävässä toimit tiiviissä yhteistyössä muiden aluemyyntipäälliköiden ja tuotepäälliköiden kanssa varmistaen, että asiakkaidemme toiveet tulevat täytetyksi ja uudet potentiaaliset asiakkaat kartoitetuksi. Päivät pitävät sisällään runsaasti puheluita, sähköposteja ja jatkuvaa asiakaskontaktia, verkostoitumista ja myyntityötä. Työ edellyttää matkustusta erityisesti Turun, Tampereen ja Helsingin alueilla. Haemme henkilöä, jolla on myyvä ja menevä asenne!

Arvostamme, jos Sinulla on:

 • sairaalamaailman tuntemusta tai kokemusta
 • tietämystä julkisista hankintaprosesseista
 • hyvät vuorovaikutustaidot ja halu verkostoitua
 • yrittäjämäinen työtapa ja vahva vastuunottokyky
 • sujuva suomen kielen taito

Tuotepäällikkö on oman tuotealueensa asiantuntija ja vastaa yhteistyöstä kotimaisten ja ulkomaisten toimittajien kanssa sekä nimetyistä asiakkuuksista. Tehtävä edellyttää vahvaa ymmärrystä sairaanhoidon työtehtävistä ja haasteista. Tuotepäällikön vastuulla on muun muassa tuotteiden myynti, tilaukset ja toimitukset, hinnoittelu sekä tuotekoulutukset asiakkaille. Toimit tiiviissä yhteistyössä aluemyyntipäällikön kanssa ja saat tukea myös hankinnan, logistiikan ja asiakaspalvelun henkilöiltä. Haemme henkilöä, joka haluaa ottaa vastuun omasta tuotealueesta ja etsii aktiivisesti uusia tilaisuuksia myydä ratkaisua asiakkaalle!

Arvostamme, jos Sinulla on:

 • kokemusta erityisesti anestesiologiasta, gynekologiasta tai radiologiasta
 • itsenäinen ja oma-aloitteinen työtapa
 • sujuva englannin kielen taito

Yrityksemme tukitoiminnoissa tehtävänkuvasi voi olla erittäin monipuolinen tai voit kehittyä asiakaspalvelun, hankinnan tai logistiikan asiantuntijaksi. Tehtäväsi voi sisältää esimerkiksi tilausten vastaanottamista ja kirjaamista, lähetysten valvontaa ja varastonhallintaa, asiakaspalvelutehtäviä puhelimitse tai sähköisissä kanavissa, laadunseurantaa, myynnin tukitehtäviä tai monia muita tehtäviä. Kuuntelemme mielellämme toiveitasi, koska tarvitsemme tukitoimintoihimme mahdollisesti useamman motivoituneen henkilön kehittymään. Tehtävä voi sijaita Helsingissä tai Nurmijärvellä. Ahkera asenne ja luotettava tehtävien hoitaminen ratkaisevat!

Arvostamme, jos Sinulla on:

 • kokemusta asiakaspalvelusta, hankintaprosesseista tai logistiikasta (esim. varastotyö)
 • halu palvella asiakkaita hyvin
 • motivaatiota oppia terveydenhuollon tuotteista

Tarjoamme Sinulle:

 • vakaasti toimivan yrityksen monipuoliset työtehtävät
 • mahdollisuuden päästä vaikuttamaan omaan toimenkuvaan
 • erittäin vastuullisen työn mielenkiintoisella alalla
 • vakaasti toimivan yrityksen tuen muuttuvassa työympäristössä
 • mukavat työkaverit ja kokeneen ja osaavan työyhteisön, jotka auttavat sinua kehittymään

Innostuitko? Jätä hakemus HealthTechPro-koulutusohjelmaan ja kerro mielenkiintosi yritystä kohtaan hakulomakkeen kohdassa ”Minua kiinnostavat yhteistyöyritykset”.

PROJEKTI-, MYYNTI- JA REGULAATIOASIANTUNTIJOITA

Nightingale Health on suomalainen terveysteknologiayritys, joka edistää ennaltaehkäisevää terveydenhuoltoa kehittämänsä verianalyysin avulla. Nightingalen asiakkaita ovat maailman johtavat lääketieteelliset tutkimuslaitokset sekä yliopistot. Vuonna 2013 perustetulla yrityksellä on kaksi laboratoriota Suomessa ja se on laajentamassa verianalyysipalveluaan terveydenhuoltoon. Etsimme nyt monimuotoiseen, nopeasti kasvavaan joukkoomme uusia projekti-, myynti- ja regulaatioasiantuntijoita.

Voit olla jo kokeneempi projektinvetäjä tai vasta aloittelemassa uraasi, tärkeintä on vahva motivaatio tehdä töitä terveysteknologia-alalla. Lukuisat erilaiset projektit takaavat vaihtuvan ja mielenkiintoisen työympäristön. Tässä tehtävässä tärkeää ovat yleiset projektitaidot, kokonaisuuksien hallinta ja prosessien kehittäminen.

Tärkeimpiä asiakkaitamme ovat tällä hetkellä yliopistot ympäri maailmaa. Myyntitehtävässä toivomme oma-aloitteista ja aktiivista työotetta, sekä sitoutumista myynititavoitteisiin vaativassa markkinassa. Myyntitiimimme auttaa sinua kehittymään tehtävässä.

Regulaatiot ja laatujärjestelmä määrittelevät kaikkea tekemistämme, joten tähän liittyvää osaamista tarvitsemme jatkuvasti lisää. Tässä tehtävässä saat apua laatupäälliköltämme ja hänen tiimiltään, joten jos koet vahvaa paloa laatujärjestelmän kehittämiseen, saatat olla etsimämme henkilö.

Arvostamme, jos Sinulla on:

 • akateeminen koulutus
 • tuntemusta terveysalasta ja/tai yliopistomaailmasta
 • englannin kielitaito
 • motivaatiota kehittyä terveysteknologia-alalla
 • hyvät vuorovaikutustaidot ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa

Tarjoamme Sinulle:

 • näköalapaikan Suomen kiinnostavimmassa terveysteknologia-alan yrityksessä
 • mahdollisuuksia kehittyä, kokeilla ja kasvaa yrityksen mukana
 • huikean työporukan, jossa kymmenet erilaiset persoonat tekevät sujuvasti yhdessä töitä

Innostuitko? Jätä hakemus HealthTechPro-koulutusohjelmaan ja kerro mielenkiintosi yritystä kohtaan hakulomakkeen kohdassa ”Minua kiinnostavat yhteistyöyritykset”.

LABORATORY SPECIALIST

Woble Helsinki Oy on vuonna 2011 perustettu geenitestaukseen erikoistunut yritys. Olemme enemmän kuin genomilaboratorio ja tarjoamme palveluja kaikkiin molekyylibiologian ja genetiikan hankkeisiin. Visionamme on olla maailman johtava yritys kuluttajien DNA-testauksessa, huippuluokan laboratorion ja henkilöstön avulla. Olemme jo aloittaneet kansainvälistymisen ja tavoittelemme entistä vahvempaa kasvua Suomen ulkopuolelta. Meitä on pieni ja innostunut porukka, johon etsimme lisävahvistusta laboratoriopuolelle kehittymään mukanamme!

Tehtävässä työskentelet laboratoriossa ja teet erilaisia geenitestejä. Pääset myös suunnittelemaan uusia testejä. Saatat aloittaa yksinkertaisemmista asioista, mutta osaamisen kehittyessä annamme sinulle mielellään vastuuta. Hyödynnämme alan tuttuja teknologioita ja laitteita, jotka takaavat tehokkaan ja tarkan lopputuloksen. Laboratoriotyöskentelyn lisäksi toimit asiakastapaamisissa asiantuntijana ja pienessä yrityksessä teemme paljon asioita yhdessä. Uskalla siis kysyä ja ole utelias!

Arvostamme, jos Sinulla on:

 • laboratoriotyöskentelyä tukeva koulutus (esim. biokemia, kemia)
 • kokemusta geenitestauksesta ja PCR-laitteista
 • englannin kielitaito
 • hyvät vuorovaikutustaidot

Tarjoamme Sinulle:

 • joustavan työnkuvan, jossa pääset kehittymään ja kasvamaan
 • pienen yrityksen tiiviin työyhteisön ja kasvuvauhdin

Innostuitko? Jätä hakemus HealthTechPro-koulutusohjelmaan ja kerro mielenkiintosi yritystä kohtaan hakulomakkeen kohdassa ”Minua kiinnostavat yhteistyöyritykset”.

Lisäksi haemme HealthTechPro -RekryKoulutuksen kautta uusia osaajia seuraaviin rooleihin:

 • Laatupäällikkö
 • Ohjelmistokehittäjä
 • Tutkimuskoordinaattori
 • Järjestelmäarkkitehti
 • Huoltoteknikko
 • Validointi-insinööri
 • Data-analyytikko
 • Laatuinsinööri
 • Sovellusasiantuntija
 • Palvelukoordinaattori
 • Tekninen järjestelmäasiantuntija
 • Tutkimusharjoittelija
 • Sovelluskouluttaja

Lisäämme roolien tarkempia kuvauksia nettisivuille jatkuvasti.

Ota yhteyttä