Digital Development Manager

Digital Development Manager

Saranen Consulting uudistaa osaajien kasvattamiseen, osaamisen uudistamiseen sekä osaajapulan ratkaisemiseen liittyviä palveluja ja luo kokonaan uusia digitaalisia palvelumalleja. Digitaalisten palveluiden kehityspäällikkömme toimii sekä arkkitehtina että työmaapäällikkönä online-valmennus- ja koulutuskampuksellamme, joka  palvelee verkossa sijainnista ja osin kellonajastakin riippumatta, unohtamatta myöskään ihmisten kohtaamisia ja yhteisöllisyyttä.

Haluamme tarjota parasta mahdollista sekä asiakkaillemme että valmentajillemme ja kouluttajillemme. Digitaalisten palveluiden kehityspäälliköllä on poikkeuksellinen tilaisuus kanavoida kanssamme kymmenien vuosien yhteenlaskettu valmennuskokemus skaalautuvaksi ratkaisuksi tukemaan ihmisten ammatillista kasvua ja työllistymistä – melko suoraan ratkomme tässä myös yritysten osaajapulaa omalta osaltamme. Saranen Consulting on osa Barona Groupin laajaa rohkeiden yritysten yhteisöä ja useiden teknologiaekosysteemien jäsen, joten yksin emme jää myöskään digiratkaisujen suunnittelussa ja toteuttamisessa.

Digitaalisten palveluiden kehityspäällikön työkalupakkiin kuuluu

  • Liiketoiminnan nopea hahmottaminen
  • Palvelumuotoilun perusteet
  • Taitoa jäsentää ja kommunikoida konsepteja
  • Ketterät projektimenetelmät
  • Jämerä pohja teknisten hankkeiden haltuunottoon ja johtamiseen
  • Aurinkoisesti puskeva organisointikyky ja taipumusta päätöksenteon fasilitointiin
  • Ennakoiva trendien haistaminen ja soveltaminen
  • Ennakkoluuloton ja tasapuolinen suhtautuminen softatuotteiden ja customsoftan mahdollisuuksiin

Toivomallamme digisankarilla on kokemusta näistä alueista mielellään jo muutama vuosi. Arvostamme kovasti myös muuta työkokemusta.

Jos pidät matalasta organisaatiosta, välittömästä meiningistä ja nohevista tyypeistä, edellytykset viihtyä Sarasella ovat loistavat. Näiden lisäksi taustatukena on Barona-konsernin digiosaajien heimo, joka jakaa tietoa ja sparraa toisiaan. Tässä pestissä menet kovaa eteenpäin sekä toimialamme että teknologiapuolen tekijänä ja suunnannäyttäjänä.

Kiinnostuitko?

Täytä hakemuksesi 31.12. mennessä ja jää mieleen!

Ota yhteyttä

×