Projekti- ja koulutuskoordinaattori

Projekti- ja koulutuskoordinaattori

Asiakaslähtöisenä projekti- ja koulutuskoordinaattorina pääset mukaan toteuttamaan kasvualojen halutuimpia rekrytointi- ja koulutusohjelmia yhteistyössä yritysten ja alan johtavien kouluttajakumppanien kanssa. Tutustut työssäsi mm. data-analytiikan, terveysteknologian, tietoturvan, vaativan asiakaspalvelun, sähköisen taloushallinnon, digitaalisen markkinoinnin ja pelinkehityksen asiantuntijoihin. Lisäksi pääset huolehtimaan käytännön koulutusjärjestelyistä tunnettujen yhteistyökumppaniemme kanssa.

Sinulla on vastuullinen rooli osana rekrytoivien koulutusohjelmien toteutustiimiä. Tuet projektitiimiä koulutusohjelmien haun käynnistyessä. Huolehdit haun avaamisesta eri rekrytointimedioissa ja toimit ensisijaisena rajapintana ja yhteyshenkilönä hakijoiden suuntaan. Draiverinasi tässä työssä on erityisesti halu palvella hakija-asiakkaitamme laadukkaasti ja informatiivisesti sekä onnistua yhdessä projektitiimin kanssa. Laadukkaan hakijakokemuksen varmistaminen on yksi tärkeimmistä tehtävistäsi. Lisäksi haluat ottaa ja kantaa vastuuta käynnistyvistä koulutusohjelmistamme ja huolehtia mm. ohjelmaan liittyvästä viestinnästä, koulutuspäivien käytännön järjestelyistä, palautteiden keräämisestä ja analysoinnista sekä osallistujakokemuksesta ohjelman aikana.

Tärkeimpiä supervoimiasi ovat proaktiivisuus, halu auttaa, asiakaslähtöinen työote ja erinomaiset organisointitaidot. Kurkkaa projektikoordinaattorimme Emman tarina ja fiilikset siitä, millaista meillä on olla töissä.

Kiinnostuitko?

Täytä meille hakemus 31.12. mennessä ja jää mieleen!

Ota yhteyttä