Sales Manager

Sales Manager

Oletko aiemmin työskennellyt rekrytointien parissa tai kartuttanut kokemustasi HR-prosesseista? Kiinnostaako asiakkaiden osaajapulaa ja muutostilanteita aidosti auttavien ratkaisujen suunnittelu yhdessä asiakkaiden ja oman tiimin kanssa? Muodostuuko ammatillinen verkostosi henkilöstöhallinnon ja johdon ammattilaisista? Jos vastasit kyllä johonkin näistä kysymyksistä, kannattaa tutustua tähän mahdollisuuteen tarkemmin!

Sales Manager, Espoo

Toimit myyntitiimissämme työelämän näköalapaikalla ja asiakkaasi ovat alansa johtavia suuryrityksiä. Sales Managerina kontaktoit sekä tapaat yrityksiä ja kartoitat heidän tarpeitaan muutostilanteiden tai kasvun keskellä. Laajasta palvelutarjonnastamme löydät asiakkaan kanssa yhdessä ratkaisut resursointiin, osaamisen kehittämiseen ja outplacementiin. Työn merkityksellisyys on meillä konkreettista; pääset tuottamaan palveluidemme kautta aitoa lisäarvoa niin yksilöille, asiakasyrityksillemme kuin koko yhteiskunnallekin.

Jos saat kicksit asiakkaiden auttamisesta, yhdessä onnistumisesta ja haluat myydä oikeasti toimivia ratkaisuja, tarjoamme sinulle työn, josta et vaihtaisi päivääkään pois. Kannustamme toisiamme kohti yhteisiä tavoitteita ja nautimme ennen kaikkea odotusten ylittämisestä.

Olet meillä kuin kotonasi, kun:

  • sinulla on aiempaa kokemusta esimerkiksi rekrytoinneista, HR:stä tai b-to-b myyntityöstä
  • sinulla on pelisilmää ja rohkeutta erilaisiin asiakastilanteisiin
  • olet varustettu timanttisilla vuorovaikutustaidoilla ja uskallat myös olla esillä eri foorumeilla ja tapahtumissamme
  • haluat viedä asiakasyrityksiämme eteenpäin ja löytää heille parhaat ratkaisut kasvun ja muutostilanteiden tueksi
  • viihdyt draivikkaassa työympäristössä
  • teet työtäsi intohimolla ja välittäen

Kiinnostuitko?

Täytä meille hakemus tämän linkin kautta 31.12. mennessä ja jää mieleen!

Ota yhteyttä