Työelämäkonsultti

Työelämäkonsultti

Onko sinulla halu auttaa ihmisiä työelämän käännekohdassa ja mahdollistaa heille uuden askeleen ottaminen työuralla? Haluatko luoda siltoja ja kontakteja yritysten ja työnhakijoiden välillä? Onko sinulla polte oppia jatkuvasti lisää työelämästä, rekrytointimarkkinasta ja valmentamisesta?

Työelämäkonsultti on liiketoimintamme ytimessä yhdistäen työnhakijat ja rekrytoivat yritykset. Yrityslähtöisyys, työelämän kontaktit ja omat vahvat verkostot auttavat sinua edistämään omien valmennettavien työllistymistä parhaiten. Toisaalta valmentava ote, ymmärrys modernista työnhausta sekä empatia ja henkilökohtaisuus korostuvat, jotta pystymme auttamaan jokaista henkilöä hänen omassa tilanteessaan.

Roolissa on tärkeää ymmärtää erilaisilla taustoilla ja kokemuksilla varustettujen ihmisten vahvuuksia ja saada heidät näkemään omat mahdollisuutensa.

Seuraat aktiivisesti työelämän trendejä, kasvuyrityksiä ja start up -maailmaa sekä verkostoituu niin paikallisesti kuin verkossakin. Meillä työelämäkonsultit valmentavat ihmisiä henkilökohtaisesti työuralla eteenpäin ja pitävät inspiroivia ryhmävalmennuksia työnhaun eri teemoihin liittyen. Valmennuksia pidetään niin face-to-face kuin verkossakin, ja valmentajat myös tuottavat työelämästä ja työnhaun eri teemoista verkkosisältöä ja webinaareja.

Vahvistamme parhaillaan työelämäkonsulttiverkostoa koko Suomessa. Voit työskennellä meillä joko oman yrityksesi kautta tai työsuhteessa.

Saisitko kicksit työelämäkonsultin työstä?

Täytä meille hakemus 31.12. mennessä ja jää mieleen!

Ota yhteyttä