Työnhakupalvelut

Työnhakupalvelut

Autamme työnhakijoita ja yrityksiä kohtaamaan

Työhakupalvelumme toimii linkkinä työnhakijoiden ja yritysten välillä.  Tarjoamme työnhakijoille tukea oman osaamisen tunnistamiseen, markkinoimiseen ja kiinnostavien työnantajien löytämiseen sekä autamme yrityksiä löytämään uusia osaajia. Työnhakupalvelussa hyödynnämme Sarasen ja Baronan laajaa työnhaku- ja rekrytointiosaamista, jotta työnhakijoiden ja yritysten on mahdollista löytää ja kohdata toisensa tehokkaammin.

Äkkilähtö työhön! -palvelussa räätälöimme jokaiselle työnhakijalle tarpeita vastaavan palvelupolun, jotta uusi työ löytyy mahdollisimman nopeasti. Palvelussa tuemme työnhakutavoitteen saavuttamisessa tarjoamalla työnhaun tueksi esimerkiksi henkilökohtaista ohjausta, työhakukoulutuksia ja vertaisryhmiä.

Mätsäyspalvelussa toimimme lähellä kasvuyrityksiä. Valmennamme työnhakijoita löytämään itse uuden työn kasvuyrityksestä, tarjoamme uusia työmahdollisuuksia työnhakija-asiakkaillemme ja autamme kasvuyrityksiä uusien osaajien löytämisessä.

Taidot käyttöön -palvelu tarjoaa henkilökohtaista ja ryhmämuotoista valmennusta pidempään työtä etsineille.

Ilmoittautumisohjeet eri palveluihin löydät palveluesittelyjen kautta valikosta.

 

Äkkilähtö työhön!

Äkkilähtö työhön! -palvelukokonaisuus on tarkoitettu Uudenmaan alueen työnhakijoille, joilla on taustaa:

– it- tai digi-tehtävistä
– markkinoinnista

Maksuttomassa palvelussa tuemme työnhakutavoitteen saavuttamisessa tarjoamalla työnhaun tueksi esimerkiksi henkilökohtaista valmennusta, työhakukoulutuksia ja vertaisryhmiä.

Mätsäyspalvelu korkeakoulutetuille

Tarjoamme yhteistyössä Barona Groupin rekrytoijien kanssa uudenlaista mätsäyspalvelua korkeakoulutetuille työnhakijoille ja kasvuyrityksille.

Kasvuyritykset useilla toimialoilla etsivät uusia ammattilaisia työntekijöikseen kauttamme. Jos haluat olla mukana näissä hauissa ja parantaa mahdollisuuksiasi tulla löydetyksi, ilmoittaudu mukaan mätsäyspalveluumme!

Oletko jo asiakkaamme?

Jos olet jo ilmoittautunut työnhakijana mukaan johonkin palveluumme, kirjaudu palvelusivuillemme tästä:

Ota yhteyttä