Äkkilähtö työhön!

Äkkilähtö työhön!

Äkkilähtö työhön! on uuden työn löytämiseen tähtäävä palvelu. Räätälöimme sinulle tarpeitasi vastaavan palvelupolun, jotta uusi työ löytyy.

Tarjoamme tukea oman osaamisen tunnistamiseen, markkinoimiseen sekä uuden työn löytämiseen.

Palvelu on antanut draivia työnhakuun ja koulutuksissa on saanut hyvää tietoa miten työmarkkinat toimivat ja miten omaa osaamista on hyvä tuoda esiin. Vertaistukiryhmissä on päässyt juttelemaan samassa tilanteessa olevien ihmisten kanssa ja sparraamaan niin itseään kuin toisiakin työnhaussa. Erittäin loistava palvelu, suosittelen muillekin.

Jokaisella työnhakijalla on ainutlaatuinen, aiempaan kokemukseen perustuva erikoisosaamisensa sekä omaan persoonaan liittyvät vahvuudet. Näitä molempia hyödyntämällä rakennamme kanssasi sopivan polun uuteen työpaikkaan.

Oli todella hienoa olla mukana palvelussa ja olen saanut siitä paljon apua, uskonvahvistusta ja vertaistukea. Olen nyt paljon vahvempi ja osaavampi työnhakija kuin ohjelmaa aloittaessani.

Sinulle nimetään henkilökohtainen työnhakuvalmentaja. Lisäksi voit tavata rekrytointikonsultin, joka tuntee sinun ammatti- tai kiinnostuksen alueesi yrityksiä ja tavallisimpien tehtävien vaatimukset. Palvelumme toteutuksessa mukana olevat ammattilaiset tukevat sinua työnhakutavoitteesi toteutumisessa.

Tarjoamme työkaluja mm.

  • osaamisesi määrittämiseen ja viestimiseen
  • uratavoitteidesi kirkastamiseen
  • henkilökohtaiseen kehittymiseen työnhaun eri osa-alueilla
  • oman osaamisesi markkinointiin työnantajille
  • videoesiintymiseen videohaastatteluja varten
  • urakartan, joka määrittelee polun unelmatyöpaikkaasi

Olen saanut Äkkilähtö työhön –palveluun osallistuttuani runsain määrin ajankohtaisia vinkkejä työhakuuni liittyen ja pyörät ovat lähteneet pyörimään. Nyt työnhaussani on ihan erilainen tekemisen meininki; olen esimerkiksi saanut rohkeutta ottaa aktiivisemmin puhelimitse yhteyttä työnantajiin, sekä hionut cv:ni ja LinkedIn-profiilini huippukuntoon. Tämä on ihan konkreettisesti auttanut niin, että olenkin päässyt nyt useampaan haastatteluun. Vertaistuki muilta samassa tilanteessa olevilta ja henkilökohtaisen työnhakuvalmentajani aito välittäminen ovat motivoineet minua todella paljon.

Palvelun päätavoitteena on uuden työpaikan löytäminen sinulle. Tutustu palveluprosessiimme tarkemmin täältä.

Saranen Consulting tuottaa palvelun yhdessä Baronan kanssa. Baronan rekrytointikonsultit ovat erikoistuneita tiettyjen alojen rekrytointeihin, joten he tuntevat hyvin omien alojensa osaamisvaatimukset ja rekrytoivat yritykset. Näin takaamme mahdollisimman vahvan toimialaosaamisen juuri sinun ammattialueelta rekrytoitumisesi tueksi.

Äkkilähtö työhön! -palvelukokonaisuus on tarkoitettu Uudenmaan alueen työnhakijoille, jotka ovat olleet työttömänä 3-6 kuukautta, joilla on taustaa:

  • it- tai digi-alalta
  • markkinoinnin alalta
  • myynnin tai kaupan alalta
  • majoitus- tai ravintola-alalta

Äkkilähtö työhön -valmennuksessa sai asiantuntevaa ja ajankohtaista tietoa ja tsemppaavaa tukea haastavaan työnhakuprosesssiin. Positiivisella asenteella toteutettua kokonaisuutta voi suositella kaikille työnhakijoille toimialasta riippumatta.

– nimimerkillä:  työpaikka kuukaudessa –

98% suosittelee palvelua muille

75% on löytänyt uuden työn

95% parantuneet työnhakuvalmiudet

Äkkilähtö työhön! on Uudenmaan ELY-keskuksen rahoittama yksityisen työnvälityksen pilotti-projekti. Projekti toteutetaan 2016-2017. Palveluun on varattu rajoitettu määrä asiakaspaikkoja, joten kannattaa varmistaa osallistumismahdollisuus ilmoittautumalla pian mukaan.

Työllistymisen pilotti 2 VALKOINEN_ValmisICT-DIGI-MARKKINOINTI-PILOTTI_VALKOINEN_VALMIS

 

 

 

 

Saranen Consulting on toiminut yli kaksikymmentä vuotta ICT-alan (informaatio- ja kommunikaatioteknologia) rekrytointien ja työnhaun parissa. Viimeisimpien viiden vuoden aikana toimintamme on laajentunut myös myynnin ja markkinoinnin, asiakaspalvelun, taloushallinnon sekä analytiikan pariin. Asiakaskuntamme on täydentynyt erityisesti digi-, media-, finanssi-, terveysteknologia-, tietoturva- sekä taloushallinnon yrityksillä.

Barona on erikoistunut it-, asiakaspalvelu-, myynti-, markkinointi-, taloushallinto-, henkilöstöhallinto- ja tukitehtävien rekrytointeihin. Lisäksi Barona toimii logistiikan, rakentamisen, teollisuuden, kunnossapidon ja insinööripalveluiden rekrytoinneissa monien Suomen suurimpien yritysten kumppanina. Vuosittain yli 14 000 työnhakijaa löytää uuden työpaikan Baronan kautta. 

Ota yhteyttä

×