Palvelukuvaus

Palvelukuvaus

Tehokaista työhön! -palvelun henkilökohtaisesti räätälöitävä palvelupolku rakennetaan alla olevista elementeistä.

Palvelu päättyy, kun tavoite on saavutettu eli uusi työpaikka on löytynyt.

HENKILÖKOHTAINEN REKRYTOINTITAPAAMINEN

Henkilökohtainen tapaaminen oman toimialasi rekrytoinnin ammattilaisen kanssa. Tapaamisessa käydään läpi osaamisesi, työnhaun tavoitteesi ja mielenkiinnon kohteesi. Yhdessä rekrytoinnin ammattilaisen kanssa mietitään parhaat keinot uuden työn löytämiseksi.

REKRYTOINTIKONSULTIN HAASTATTELU

Henkilökohtaisessa kohtaamisessa pääset aitoon haastattelutilanteeseen ja saat palautteen konsultilta heti haastattelun lopuksi. Saat täsmävinkit oman toimialasi rekrytointeihin erikoistuneelta rekrytointikonsultilta ja kuulet rekrytoivien yritysten tämän hetken tarpeet. Olet jo askeleen lähempänä yrityskontakteja, avoimia työpaikkoja ja kuulet ensimmäisenä myös mahdollisista hiljaisista hauista.

VERTAISRYHMÄ

Ryhmässä pääset tapaamaan ja vaihtamaan kuulumisia muiden työnhaussa olevien ihmisten kanssa. Keskustelua työnhausta, ajatusten vaihtoa, ideointia sekä vinkkejä puolin ja toisin.

URAKARTTA

Luodaan kartta, jonka avulla löydät unelmatyöpaikkasi. Urakartassa määritetään vaihtoehtoiset polut kohti päämäärääsi.

ONLINEVALMENNUS

Työnhakutaitoihin keskittyvät koulutukset ja harjoitukset ovat saatavillasi 24/7. Onlinevalmennuksissa käydään läpi kaikki työnhakuun liittyvät osa-alueet aina sopivien yritysten tunnistamisesta omien työhaastattelutaitojen kehittämiseen sekä erottuviin hakumenetelmiin saakka.

CAREER CAMPUKSEN TYÖNHAKUVALMENNUKSET JA -WORKSHOPIT

Ajankohtaisia valmennuksia tehokkaan työnhaun tueksi. Career Campuksella tarjolla intensiivivalmennusta, tapahtumia ja kohtaamisia yritysten kanssa. Campuksella päivystävä uravalmentaja auttaa sinua myös työnhakuusi liittyvissä kysymyksissä.

VIDEOHAASTATTELUSPARRAUS

Harjoitus, jonka avulla voit valmistautua työhaastatteluun videoinnin avulla ja oppia viestimään luontevasti osaamisestasi työnantajille. Samalla tutustut yhä yleistyvään videohaastattelutyökaluun.

TEHOSTETTU TYÖNHAKU

Itsenäinen, aktiivinen työnhaku työnhakuvalmentajan tuella. Palvelun aikana olet mukana Saranen Consultingin ja Baronan yritysasiakkaiden rekrytointiprosesseissa.

OMAN OSAAMISEN TUNNISTAMINEN JA VAHVUUDET

Henkilökohtaisten, osaamiseesi ja persoonaasi liittyvien vahvuuksiesi tunnistaminen. Työnhakuvalmentaja ja palvelukokonaisuuteen kuuluvat työkalut ovat tukenasi ydinosaamistesi tunnistamisessa sekä niiden viestimisessä työnantajia kiinnostavalla tavalla.

VINKIT PIILOTYÖPAIKKOIHIN

Rekrytoinnin ammattilaisilta saat tietoa ja vinkkejä piilotyöpaikoista ja niiden hakemisesta. Etsimme asiakasyrityksillemme koko ajan uusia työntekijöitä myös muihin kuin julkisesti haussa oleviin tehtäviin.

Ota yhteyttä

×