Näin haet

Näin haet

Hakuohjeet

AnalyticsPron kautta sinäkin voit käynnistää uraasi mielenkiintoisella ja vahvasti kasvavalla alalla tai ponnahtaa urallasi seuraavalle tasolle alan asiantuntijatehtävissä. Hakuaika on päättynyt 4.2.2018.

Näin haet:

 1. Jätä työhallinnon hakemus osoitteessa te-palvelut.fi/koulutushaku (koulutusnumero 676734) tai lähimmässä TE-toimistossasi.
 2. Täytä myös sähköinen osaamisprofiili alla olevasta painikkeesta. HUOM! Tämä profiili toimii käyntikorttinasi rekrytoivien yritysten suuntaan. Kerro taustoistasi, tavoitteistasi ja millaisiin tehtäviin haluaisit tähdätä AnalyticsPron kautta.

 

 

 

Toivomme sinulta ennen kaikkea kiinnostusta ja motivaatiota kehittyä analytiikan asiantuntijatehtäviin. Ohjelman kohderyhmällä on koulutukseen (esim. alempi tai ylempi korkeakoulututkinto) ja/tai työkokemukseen perustuvaa soveltuvaa teknisen tai kaupallisen alan osaamista. Rekrytoivat yritykset arvostavat aiempaa perusosaamista esimerkiksi joltain seuraavista osa-alueista:

 • Matematiikka
 • Tilastotiede
 • Ohjelmointi
 • Data mining
 • Tietokannat
 • Web-analytiikka
 • Kauppatieteet
 • Raportointi
 • Digitaalinen markkinointi

Uusia osaajia hakevien yritysten rekrytointitarpeet ja valintakriteerit vaihtelevat yrityksittäin, joten ohjelmaan voi hakea hyvin monipuolisilla taustoilla. Joissain rooleissa arvostetaan erityisesti kykyä toimia asiakasrajapinnassa ja kaupallista ymmärrystä kuin taas toisissa rooleissa tekninen osaaminen korostuu enemmän.

Ohjelmaan valitaan ne henkilöt, joille löytyy sopiva yhteistyöyritys eli rekrytoivat yritykset tekevät lopullisen valinnan. Suurin osa yrityspaikoista tulevat meidän kauttamme, mutta voit kuitenkin myös itse aktiivisesti etsiä yritysyhteistyöpaikkaa esim. sinua kiinnostavasta yrityksestä omalta paikkakunnaltasi ja näin varmistaa paikan ohjelmassa.

AnalyticsPro-ohjelman toteutusta ja uusien analytiikka-alan osaajien kouluttamista ja rekrytoimista tukee Työhallinto. Voit hakea ohjelmaan, jos olet tällä hetkellä työtön työnhakija, työttömyysuhan alainen, määräaikaisessa työsuhteessa tai koulutustasi vastaamattomissa tehtävissä.

F.E.C. – Further Educated with Companies

AnalyticsPro on työhallinnon rahoittama F.E.C. – Further Educated with Companies -koulutusohjelma, jonka tavoitteena on työsopimuksen solmiminen sinun ja yrityksen välille koulutusjakson päätyttyä. Koulutuksen aikana voit hakea sinulle myönnettyä työttömyysetuutta ja lisäksi sinun on mahdollista saada kulukorvausta ja korotusosa tukeen. Ohjelmaan kuuluvista soveltuvuusarvioinneista vastaa Saranen Consulting Oy. Etsimme sinulle roolin ja yhteistyöyrityksen, jotka vastaavat parhaiten taustojasi sekä kiinnostuksenkohteitasi.

Tietoa työvoimakoulutuksesta ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saa puhelimitse p. 0295 020 702 ma-pe klo 9-16.15 tai sähköpostilla koulutusneuvonta@te-toimisto.fi taiwww.facebook.com/koulutusneuvonta.

Ota yhteyttä

Henkilötietoja käytetään Saranen Consulting palveluista kertomiseen yhteydenoton yhteydessä. Lue lisää henkilötietojen käsittelystämme tietosuojaselosteestamme.