Rekrytoivat yritykset

Rekrytoivat yritykset

Rekrytoivat yritykset

BI-konsultti

Meillä on tehtävä. Myös sinulle.

Attidossa saat tehdä työtä joka muuttaa sitä, miten yritykset ympäri maailmaa toimivat. Prosessien automatisointi, ohjelmistorobotiikka, tiedolla johtaminen ja toiminnanohjaus lisäävät merkittävästi yritysten tuottavuutta, ja tekevät niissä työskentelevien ihmisten työstä entistä mielekkäämpää. Meillä olet kehityksen eturivissä. Meillä on missio. Vapautamme asiakkaidemme aikaa ja osaamista automatisoimalla heidän rutiininsa. Rakastamme sitä, että asiakkaamme menestyvät.

Haemme innostuneita ja kehittymishaluisia henkilöitä junior BI-konsultin tehtävään asiakkaidemme projekteihin vahvasti kasvaville ja mielenkiintoisille toimialoille. Tulet työskentelemään pääasiassa Qlik- ja Power BI -työkaluilla, joihin koulutamme sinut perinpohjaisesti heti koulutussuhteesi alussa.

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittyä käytännön työtehtävien ja täsmäkoulutuksen myötä analytiikan erityisosaajaksi. Työtä tehdään sekä asiakkaiden toimitiloissa sekä Attidon toimistolla Espoon Keilarannassa.

 Olet etsimämme henkilö, kun sinulla on:

 • vahvaa kiinnostusta ja innostusta järjestelmiä, datan analysointia, business intelligencea ja yleisesti ottaen teknistä alaa kohtaan
 • matemaattista lahjakkuutta, ongelmanratkaisukykyä sekä tiimityötaitoja
 • itsevarmuutta, esiintymistaitoja sekä halua ja aitoa kiinnostusta asiakasrajapintatyöskentelyyn
 • ylempi korkeakoulututkinto (DI, FM, KTM, tms.) sekä pystyt työskentelemään myös englanniksi
 • hyvää asennetta

 Tarjoamme:

 • tiimin, joka tekee ja toimii.
 • johdon, joka tukee ja sparrailee.
 • kaikkea, mitä uuden oppimiseen tarvitset: koulutusta, kokeneet kollegat, antoisat työtehtävät.
 • joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden.
 • pelit ja puitteet, eli kunnon työkalut, vasta uusitut työtilat, kilpailukykyiset edut ja kivaa porukkaa ympärille.
 • työpaikan hyvien yhteyksien päässä Keilarannassa Espoossa.

Attitude + do = Attido. Nimemme idea kiteyttää olennaisen kulttuuristamme. Sen kulmakiviä ovat arvomme: asiakkaan menestys, yhdessä, asenne. Meitä on jo yli 120 asiantuntijaa Espoossa, Kuopiossa ja Riiassa, Latviassa. Liikevaihtomme on reilut 10 miljoonaa euroa vuodessa, ja kasvamme kansainvälisesti. 2001 perustettu Attido on avainhenkilöidensä ja suomalaisen pääomasijoitusrahasto Juuri Rahasto I Ky:n omistama.

Avaus

Avaus’ mission is to make marketing personal by connecting customers to the things that really matter to them. As the Nordic leader in Data-Driven Marketing, we help B2B and B2C marketeers drive customer value and marketing effectiveness. With offices in Helsinki, Stockholm and Gdansk, Avaus shapes the future of marketing with a group of 150 experts in digital marketing, analytics and technology.

Junior-konsultti

Bilot etsii nyt nuoria lupauksia Data Arkkitehtuurin sekä Analytiikan pariin. Haluatko olla osa Bilotin menestystarinaa ja auttaa asiakkaita tulemaan digitalisaation edelläkävijäksi omalla toimialallaan? Mikäli haluat päästä osaksi nuorekasta ja menestyksekästä yritystä ja sinulla on oma-aloitteinen ja innostunut työote, voit olla etsimämme henkilö!

Työtehtävät

Bilot hakee junior-konsultteja Data Architecture & Analytics tiimiinsä! Junior-konsulttina tulet työskentelemään asiakasprojekteissa esim. SAP tai Microsoft teknologioiden parissa, kulloisenkin tilanteen ja oman kiinnostuksesi mukaan. Tekemisen ei kuitenkaan tarvitse rajoittua ainoastaan em. teknologioihin, vaan sinulla on mahdollisuus laajentaa osaamistasi.

Tarjoamme sinulle rohkean ja sitoutuneen työyhteisön, jossa panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin. Meillä pääset toteuttamaan kotimaisia ja kansainvälisiä projekteja, joissa kartutat monipuolista osaamista erilaisissa rooleissa. Ennen kaikkea haemme porukkaamme hyviä tyyppejä, joilla on kykyä ja halua kehittyä, jotka ovat ylpeitä tekemisistään ja jotka tuleva hyvin toimeen asiakkaiden kanssa.

Sinulla voi olla kokemusta ja osaamista mm. seuraavista:

 • Sinulla on relevantti tekninen tai kaupallinen koulutus
 • Olet itseohjautuva ja motivoitunut ja sinulla on halua ja kykyä oppia uusia teknologioita nopeasti
 • Datan pyörittely ja ohjelmointi on sinulle ehkä jopa harrastus
 • Haluat työskennellä asiakasrajapinnassa
 • Sinulla on hyvät tiimityötaidot
 • Sinulla on sujuva suomen ja englannin kielen taito

Arvostamme osaamista seuraavista asioista:

 • Tietokannat (esim. MySQL, MS SQL Server, SAP HANA)
 • Ohjelmointi (esim. Python, C#, Java)
 • Data science & koneoppiminen (R, Python)
 • Data-analytiikan työkalut (esim. SAP BO, Qlik, Tableau, MS Power BI)
 • Cloud (Azure, AWS, Google Cloud)
 • Spark and big data

Miksi sinun kannattaa liittyä joukkoomme:

Olemme tarpeeksi suuri voidaksemme tarjota sinulle ammattimaisen työympäristön, mutta tarpeeksi pieni voidaksemme välittää sinusta ja kehityksestäsi. Kannustamme yksityiselämän ja työn tasapainottamiseen tarjoamalla joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden tarvittaessa. Moderni toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Ruoholahdessa ja sinne on helppo tulla mistä tahansa suunnasta. Juhlimme ja palkitsemme pieniäkin edistysaskeleita ja onnistumisia.

 

Data Analyst / BI Analyst

Bynfo on vuonna 2013 perustettu 22 asiantuntijasta koostuva itsenäinen ja suomalainen high-end Business Intelligence (BI) konsultointifirma. Yritys keskittyy BI konsepteihin, prosesseihin, järjestelmiin ja työkaluihin. Tarjoamme BI-palveluiden koko skaalan tietovaraston hallinnasta raportoinnin, budjetoinnin, hinnoittelun, kannattavuuslaskennan ja analytiikan kautta suorituskyvyn mittaamiseen, liiketoiminnan ja talouden suunnitteluun sekä ennustamiseen. Bynfon päämääränä on auttaa asiakkaita menestymään käyttämällä relevanttia informaatiota tekemään parempia tuloksia, fiksumpia päätöksiä ja oivalluksia, sekä kehittämään liiketoiminnallista tehokkuutta. Yritys on teknologia-riippumaton, mutta heillä on vahvaa osaamista tärkeimmistä kaupallisista BI-työkaluista, kuten SAP, Microsoft, Qlik sekä Tableau.

Bynfo is an independent Finnish high-end Business Intelligence (BI) consulting firm that consists of 22 experts. Company’s’ focus is on BI concepts, processes, systems and tools. Bynfo specializes in delivering high quality solutions to our customers in areas such as reporting, analytics, planning, budgeting, forecasting, pricing and profitability calculation. Company dedicated to improving our customers’ bottom line by applying information to drive business management. Bynfo Oy is technology independent, but they have strong know-how on most important commercial BI-tools, such as SAP, Microsoft, Qlik and Tableau.

Data Analyst

Data Analyst tukee tiimiä suorittamalla liiketoiminnan tai organisaation käyttämän datan noutamista, analysointia sekä prosessointia. Hän työskentelee datan parissa maksimoidakseen sen käytettävyyttä asiakkaalle esimerkiksi päätöksen teossa.

The duty of a Data Analyst is to support the team by performing tasks of retrieving, analyzing and processing data used by a business or organization; he/she works with the data to maximize its utility for the Customer, e.g. in decision making.

BI Analyst

BI Analyst käyttää dataa ymmärtääkseen markkinoita ja liiketoiminnan trendejä yrityksille ja organisaatiolle kehittääkseen heidän päätöksen tekoa, suorituskykyä, tehokkuutta ja tuloksellisuutta. He työskentelevät läheisesti asiakkaan ja oman tiimin kanssa muuntaakseen datan kriittiseksi informaatioksi ja tiedoksi, jota voidaan käyttää liiketoiminnallisten päätösten tekemiseen.

BI Analysts use data to figure out market and business trends for companies and organizations to improve their decision making, performance, efficiency and profitability. They work closely with Customer and own team to turn data into critical information and knowledge that can be used to make sound business decisions.

Data Scientist / Cloud Developer

CGI tarjoaa palveluja IT:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. Konsultoimme asiakkaitamme liiketoiminnan kehittämisessä, integroimme tietojärjestelmiä ja olemme asiakkaidemme ulkoistuskumppani. Meitä on 65 000 asiantuntijaa yli 40 maassa.

Me CGI:llä uskomme, että fiksusti hyödynnetty digitaalinen informaatio on tulevaisuudessa yrityksille kullanarvoista pääomaa. Informaation hallinnasta ja analytiikasta vastaavassa Digital Insights- liiketoiminnassamme on globaalisti yli 5000 asiantuntijaa. Etsimme joukkoomme kasvamaan Data Scientistia ja Cloud Developeria

Arvostamme ennen kaikkea motivaatiota, halua oppia ja kehittyä sekä innostusta digitaaliseen informaatioon ja analytiikkaan.

Tulevalta Data Scientistilta toivomme lisäksi:

 • ylempää tai alempaa korkeakoulututkintoa matematiikan, tilastotieteiden tai tutkimuksen saralta, joka antaa hyvän ymmärryksen tilastollisista tutkimusmenetelmistä
 • innostusta datan murskaamiseen ja paloa kvantitatiivisten menetelmien kanssa työskentelyyn
 • loogista ja analyyttista ajattelutapaa ja tarkkaa työotetta

Cloud Developeriksi puolestaan kaipaamme sinua, joka:

 • osaat ohjelmoinnin perusteet ja todennäköisesti vietät myös vapaa-aikaasi omissa koodausprojekteissasi – harrastuneisuutesi on iso plussa!
 • ymmärrät informaatioarkkitehtuurin perusteet
 • haluat kehittää osaamistasi pilvipohjaisissa järjestelmätoimituksissa
 • tähtäät ohjelmistokehityksen tehtäviin, joissa pääset kasvattamaan asiantuntemustasi myös analytiikan maailmassa

Tutustu Digital Insights -liiketoimintaamme osoitteessa www.cgi.fi/next. Jos jompikumpi yllä olevista rooleista sekä työ aidosti globaalissa, jatkuvasti kehittyvässä ja innovatiivisessa yrityksessä kiinnostavat, voit olla etsimämme henkilö. Tarjoamme henkilöstöllemme mahdollisuudet urakehitykseen sekä asiantuntevat kollegat Suomessa ja ympäri maailman.

BI-/Analytiikkakonsultti

Enfo luo innovatiivisia digitaalisia ratkaisuja liiketoiminnan kehittämiseen, uudistamiseen ja parantamiseen. Autamme asiakkaitamme toimimaan aloitteellisesti digitaalisessa liiketoiminnassa ja tuottamaan tulosta ja elämyksiä omille asiakkailleen. Hyödynnämme liiketoiminnan tuntemusta, teknistä asiantuntemusta ja parhaita käytäntöjä tietovirran jalostamisessa ja tietoteknisten ratkaisujen kehittämisessä asiakkaillemme. Enfo toimii Pohjoismaissa ja palveluksessamme on noin 900 eritysasiantuntijaa.

BI-/Analytiikkakonsultti (tiedonhallintatiimin konsultti)

Datan oikeanlainen ja tehokas hyödyntäminen on tänä päivänä yksi suurimmista kilpailuedun lähteistä ja yritykset panostavat kasvavassa määrin analytiikkaratkaisuihin. Tämän aihealueen ammattilaiselta eivät siis työt lopu kesken ja nyt analytiikan ammattilaiset etsivät lisää kaltaisiaan. Oletko innostunut liiketoiminnan kehittämisestä, datan hyödyntämisestä sekä analytiikasta ja haluat osaksi alati kasvavaa ja kehittyvää markkinaa?

Osana Enfon analytiikkatiimiä tulet työskentelemään huippuasiantuntijoiden kanssa alan johtavilla teknologioilla. Tukenasi on vahva asiantuntijaverkosto, jonka puoleen voi kääntyä aina tarvittaessa.

Edellytämme

 • Innostusta sekä kehittymishalua toimia BI-/analytiikkaratkaisuiden parissa
 • Innostusta ja kykyä ymmärtää ja toimia asiakasrajapinnassa; halua ratkoa ongelmia ja toteuttaa asiakkaalle heidän informaatiotarpeitaan vastaavia ratkaisuja ja toiminnallisuuksia
 • Suomen ja englannin kielen taitoa

Arvostamme

 • Ylempää korkeakoulututkintoa
 • Osaamista yleisemmistä analytiikan työkaluista, mm. Qlikview, Microsoft, IBM
 • Hyviä vuorovaikutus- ja esiintymistaitoja
 • Projektikokemusta
 • Ohjelmointikokemusta tai kokemusta muista business intelligence -teknologioista (sisältäen tietokannat, ETL, raportointi)

Emme odota

 • Että olet valmis huipputekijä kaikessa edellä mainitussa. Haemme ennen kaikkea kehittymishaluista, vastuuntuntoista ja maalaisjärjellä varustettua potentiaalia, joka haluaa olla ylpeä omasta työstään.

FCG Prodacapo Group

Haluatko olla mukana kehittämässä uusia, innovatiivisia, dataa hyödyntäviä tietojohtamisen ratkaisuja Sote-sektorille?

FCG Prodacapo Group on kansainvälinen sosiaali- ja terveydenhuollon suorituskyvyn johtamiseen erikoistunut tietojärjestelmätoimittaja. Haemme vahvistusta analytiikkatiimiimme BI-raportoinnin ja edistyneen analytiikan kehittämisen tehtäviin.

Toivomme löytävämme itsenäisellä otteella työtehtäviin tarttuvan henkilön, jolla on vahva halu kehittyä analytiikan huippuosaajaksi monipuolisten kehitystehtävien parissa. Aiemman kokemuksen BI-välineistä ja edistyneestä analytiikasta katsomme eduksi. Lisäksi plussaa tuovat myös SQL-tietokantaosaaminen sekä aiempi kokemus sosiaali- ja terveydenhuollon toimialasta. Tärkeimpänä on kuitenkin halu oppia ja kehittyä sote-analytiikan huippuasiantuntijaksi.

Analytiikan konsultti / IoT-osaaja / Data Scientist

Innofactor on Pohjoismaiden laajin Microsoft-ekosysteemin ratkaisutarjonta. Tarjoamme ratkaisuja digivision ja prosessien, digitaalisen liiketoiminnan, liiketoiminnan tuottavuuden, joustavan työskentelyn sekä älykkään pilven parissa. Meillä Innofactorilla työskentelee yli 600 henkilön kova kansainvälinen asiantuntijajoukko, joita yhdistää kiinnostus työskennellä innovaatioiden ja uusimman teknologian eturintamassa Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa.

Innofactor on ammattilaisten yhteisö, jota leimaavat vapaus ja vastuunotto. Uskomme ihmisten osaamiseen ja kykyyn työskennellä itsenäisesti. Tämä näkyy päivittäisessä tekemisessämme muun muassa kykynä ja rohkeutena hakea innovatiivisia, uusia ratkaisuita omaan työhömme. Innofactorilla on elämänmyötäinen ihmistä ymmärtävä kulttuuri, jossa jokainen voi olla oma itsensä. Toimiva etätyö on meillä arkipäivää ja mahdollistaa työn sujumisen kaikenlaisissa elämäntilanteissa.

Olemme yksi Pohjoismaiden voimakkaimmin kasvava, digitaalisen liiketoiminnan suunnannäyttäjä, ja etsimme moninaiseen porukkaamme jatkuvasti lisää rohkeita tulevaisuuden ohjelmistoratkaisuiden ja digitaalisten palveluiden rakentajia. Erityisesti vahvistamme tänä vuonna tiedolla johtamisen asiantuntijajoukkoamme, johon haemme nyt meille kasvamaan tulevaisuuden osaavia analytiikan konsultteja, IoT-osaajia ja data scientisteja!

 

 

Web-analyytikko

Oletko etsimämme web-analytiikan tuleva tähti, jolla on hallussaan digitaalisen sisällöntuotannon perusteet ja intohimo datan jalostamiseen?

Etsimme Monsterin huipputiimiimme kasvamaan web-analyytikkoa AnalyticsPro-koulutusohjelman kautta. Meillä tehdään töitä suurella sydämellä ja energialla; web-analyytikkonamme pääset keskelle ripeätahtista myynnin organisaatiotamme lähelle asiakkaita.

Toivomme sinulta:

 • Proaktiivista työotetta ja innostusta web-analytiikan tuottamiseen ja kehittämiseen
 • Joustavuutta ja pelotonta suhtautumista muuttuviin tilanteisiin
 • Intoa mm. asiakkaiden bannerimateriaalien ja web-analytiikan raporttien tekemiseen
 • Hyviä vuorovaikutus-, priorisointi- ja organisointitaitoja
 • Pelotonta suhtautumista työn tekemiseen, toimeen tarttuvaa asennetta ja pientä pilkettä silmäkulmassa

Tarjoamme:

 • Monster on huipputyytyväinen työyhteisö. Monsterissa viihdytään.
 • Työskentelemme Suomen laadukkaimpien medioiden parissa
 • Toimistomme sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa, vuonna 2012 valmistuneen Alma-talon ylimmässä kerroksessa: hyvien liikenneyhteyksien lisäksi saat nauttia myös kauniista merinäkymistä
 • Tarjoamme kattavan perehdytyksen, josta olemme saaneet paljon kiitosta henkilökunnaltamme.
 • Energisen 27 hengen huipputiimimme lisäksi tukenasi ovat markkinoiden monipuolisimmat rekrymediaratkaisut ja laadukkaimmat brändit.
 • Työntekijöillämme on lounas-, puhelin-, liikunta- ja kulttuuriedut sekä laaja nykyaikainen työterveyshuolto.
 • Etätyöskentely on mahdollista sovitusti.
 • Virkistyspäivät kollegoiden kanssa
 • Joka vuosi Kick Off -tapahtuma ulkomailla.

Tableau-osaaja

 

Tehtävänäsi on auttaa keskisuuria ja suuria yrityksiä sekä julkisen sektorin organisaatioita tekemään tiedostaan näkyvää, ymmärrettävää ja hyödyllistä Solutiven visuaalisen ja edistyneen analytiikan välineillä ja menetelmillä. Kuuntelet ja ymmärrät asiakkaan tarpeen, olet mukana toteuttamassa ja ehkä myös kouluttamassa.

Olet edistämässä maailmalla nopeasti yleistyvien ja asiakkaiden rakastamien Tableaun ja Alteryxin voittokulkua Suomessa – osana Tableaun palkitsemaa huippuosaajien tiimiä.

Arvostamme:

 • Intohimoa visuaaliseen analytiikkaan
 • Halua tehdä töitä Tableauta hyödyntäen
 • Kokemusta raportointi, analytiikka- tai BI-työkaluista
 • Kiinnostusta tai kokemusta edistyneeseen analytiikkaan
 • Ymmärrystä eri sovelluksista, jotka tukevat organisaation toimintaa (esim. ERP, CRM, GA, …)
 • Ymmärrystä datalähteistä ja niiden hyödyntämisestä (esim. tietokannat ja -varastot, tiedostot, rajapinnat, …)
 • Osaamista asiakasrajapinnassa toimimisesta

Edellytämme:

 • Kaupallisen tai tietoteknisen alan yliopisto- tai korkeakoulututkintoa
 • Kykyä kommunikoida sujuvasti suomeksi ja englanniksi
 • Uteliaisuutta ja halua kehittyä yhdeksi parhaista omalla alallasi
 • Itsenäistä otetta työhön sekä kykyä käyttää myös maalaisjärkeä

Tutustu meihin: www.solutive.fi

Web-analyytikko

TypingMaster kehittää innovatiivisia näppäintaitoja kehittäviä ohjelmistoja, pelejä ja palveluita. Olemme toimineet vuodesta 1992 ja palveluitamme käyttävät miljoonat ihmiset kuukausittain ympäri maailmaa. Meillä työskentelee 8 henkilöä kokopäiväisesti. Nyt etsimme joukkoomme web-analyytikkoa tuotekehitykseen.

WEB-ANALYYTIKKO

Työskentelet kansainvälisen, mainosrahoitteisen www.typingtest.com sivustomme web-analytiikan ja kehittämisen parissa. Tehtäviisi kuuluu sivuston kilpailukyvyn kasvattaminen datan avulla:

 • seuraat ja analysoit sivuston käyttöä ja sen kehittymistä
 • luot sivustolle soveltuvia seurantamittareita (KPI)
 • osallistut sivuston kehittämiseen yhdessä tiimin kanssa
 • seuraat mainostulojen kehittymistä ja analysoit syitä muutoksiin
 • testaat eri mainosratkaisuja tulojen optimoimiseksi

Tehtävä on uusi yrityksessämme ja pääset vaikuttamaan työnkuvasi sisältöön sekä käytettäviin työkaluihin. Perustuntemus web-teknologioista ja kokemus web-palveluiden kehittämisestä on hyödyksi tehtäväkentän haltuunotossa. Tarjoamme sinulle

 • työyhteisön, jossa viihdytään; meillä työntekijöiden vaihtuvuus on poikkeuksellisen pientä
 • kattavan perehdytyksen yhteistyössä AnalyticsPro -koulutusohjelman kanssa
 • mahdollisuuden etätyöskentelyyn tarvittaessa
 • työpaikan hyvien liikenneyhteyksien päässä Helsingin ydinkeskustassa

Ota yhteyttä

Henkilötietoja käytetään Saranen Consulting palveluista kertomiseen yhteydenoton yhteydessä. Lue lisää henkilötietojen käsittelystämme tietosuojaselosteestamme.