AnalyticsPro Varsinais-Suomi

AnalyticsPro Varsinais-Suomi

AnalyticsPro – Kehity kysytyksi osaajaksi tulevaisuuden alalle

Hakuaika on päättynyt.

Oletko tekninen tai analyyttinen osaaja ja haluat laajentaa osaamistasi analytiikan pariin? Kiinnostaako Big Data? Haluatko työskennellä business-kriittisen tiedon, tietokantojen tai datahallinnan ja -analyysin menetelmien ja sovellusten parissa? Jos tunnistat itsesi jostain näistä, AnalyticsPro voi tarjota sinulle tulevaisuuden ammatin!

Tarve tiedon hyödyntämisen, jalostamisen ja analysoinnin osaajille on noussut viime vuosina ja kysyntä kasvaa jatkuvasti. Monen tämän päivän suuntautuksen (Internet of Things, Big Data) olennaisimmat hyödyt liittyvät lopulta tiedon parempaan keräämiseen, analysointiin tai hyödyntämiseen ja näiden alueiden osaajista on huutava pula. Saranen Consulting ja rekrytoivat yritykset yhdessä alan johtavien asiantuntijoiden kanssa kouluttavat 10 tulevaisuuden analytiikkaosaajaa AnalyticsPro -rekrytoivan koulutusohjelman kautta. Ohjelma toteutetaan nyt kahdeksatta kertaa ja ohjelman kautta jo yli 100 henkilöä on löytänyt uuden uran data-analytiikan parista.

Tuleva työtehtäväsi voi taustastasi ja kiinnostuksestasi riippuen olla esimerkiksi:

  • Data-analyytikko
  • BI-asiantuntija/-konsultti
  • Growth hacker
  • Analyst
  • Master Data -asiantuntija
  • Data scientist
  • Web-analyytikko
  • DevOps Engineer

AnalyticsPro tarjoaa mielenkiintoisia mahdollisuuksia työskennellä kasvavan ja kehittyvän alan parissa. Analytiikka on trendikästä – jopa seksikästä. Nopealla suosiolla on nopea näkyvyys alan työllistävyydessä. Lue blogitekstimme aiheesta!

Koulutusohjelman kautta yritykset rekrytoivat uusia osaajia monipuolisiin informaationhallinnan, analytiikan ja tietojohtamisen työtehtäviin. Data-analyytikko nimettiin maailman seksikkäimmäksi ammatiksi; hyppää mukaan kehitykseen!

Rekrytoivat yritykset mm.

Yhteistyökumppanit

Ota yhteyttä

Henkilötietoja käytetään Saranen Consulting palveluista kertomiseen yhteydenoton yhteydessä. Lue lisää henkilötietojen käsittelystämme tietosuojaselosteestamme.