Tietohallintokoordinaattori Oululaiseen IT-alan yritykseen
Haku päättyy: 20191107
Paikkakunta: Oulu

Etsimme oululaiseen IT-alan yritykseen Tietohallintokoordinaattoria, jolla on kyky kehittyä Tietohallintopäälliköksi!

Tietohallintokoordinaattorin roolissa autat Tietohallintopäälliköitä yksittäisissä tehtävissä ja/tai pienissä projekteissa. Tehtävässä on tärkeää hallita kokonaisuuksia, osata organisoida sekä priorisoida asioita eri projektin vaiheissa. Työtehtäviisi kuuluu varmistaa projektien sujuva eteneminen ja sinun tulee hallita useita yhtäaikaisia tehtäviä. Olet osa tiimiä, mutta työhön kuuluu paljon myös itsenäistä työskentelyä.

Toivomme, että sinulla on osaamista IT-alalta joko koulutuksen (esimerkiksi IT-tradenomi) tai työkokemuksen kautta. Teknisten kompetenssien osalta kaikki yleiseen IT-infraan liittyvä osaaminen on eduksi; esimerkiksi Microsoft Office -työkalut täytyy hallita hyvin.

Sinun ei tarvitse olla kokenut osaaja, sillä rooliin kasvetaan Sarasen Digitalization & Software Academy -koulutusohjelman kautta!

Tehtävä täytetään Digitalization & Software Academy -koulutusohjelmasta! Ohjelman aikana työskentelet yrityksessä koulutussopimuksella ja tavoitteena on työllistyminen yhteistyöyritykseen ohjelman päättymisen jälkeen. Koulutusohjelma tarjoaa mahdollisuuden syventää ammattitaitoasi, hankkia uutta osaamista sekä päästä näyttämään omaa osaamista suoraan yritykseen. Tärkeintä on vahva kiinnostuksesi ja motivaatiosi kehittyä tietohallinnon asiantuntijaksi!

Hae heti mukaan, sillä haastattelut käynnistyvät jo hakuaikana! Haku ohjelmaan päättyy 7.11.2019!

Hakijoiden esivalinta käynnistyy heti.
Päästäksesi mukaan sinun tulee täyttää seuraavat kaksi hakemusta:

Näin haet:

  1. Täytä työhallinnon hakemus osoitteessa te-palvelut.fi/koulutushaku (koulutusnumero: 687341) tai lähimmässä TE-toimistossasi.
  2. Täytä myös sähköinen osaamisprofiili Saraselle. Kerro itsestäsi ja osaamisestasi – tämä profiili toimii käyntikorttinasi uusia osaajia rekrytoiviin kumppaniyrityksiin.

 

 

 

Paikat kumppaniyrityksistämme täytetään heti potentiaalisten henkilöiden löytyessä, joten kannattaa hakea heti!

Voit hakea ohjelmaan, mikäli olet työttömänä työnhakijana TE-palveluissa.

Koulutukseen valitaan hakijat, joille löytyy työssäoppimispaikka yhteistyöyrityksestämme.

Lisätietoja

Anne Kauppi

Project Coordinator

050 400 28 88
anne.kauppi@saranen.fi

Lisää aiheesta

Ota yhteyttä

Henkilötietoja käytetään Saranen Consulting palveluista kertomiseen yhteydenoton yhteydessä. Lue lisää henkilötietojen käsittelystämme tietosuojaselosteestamme.