Avoin työpaikka

Business Development Manager | Espoo

Saranen työpaikkana

Tule meille kehittämään palveluitamme! 

Onko sinulla kokemusta työvoimakoulutusten järjestämisestä? Nautitko yhteistyöstä työhallinnon ammattilaisten kanssa? Haluatko tehdä vaikuttavaa työtä? Etsimme nyt pääkaupunkiseudulle asiantuntevaan tiimiimme Business Development Manageria kehittämään rekrytoivien koulutusohjelmien palveluita. 

Saranen on Suomen johtava rekrytointikoulutus- ja urapalveluyritys. Autamme yrityksiä kasvamaan ja kehittymään ja ihmisiä uusiin töihin. Loimme viime vuonna yhdessä työhallinnon ja muiden kumppaneidemme kanssa 600 uutta työpaikkaa ja valmensimme uusille urille yli 2300 osaajaa.  

Meillä työskentelee tällä hetkellä noin 100 asiantuntijan joukko, ja työtämme ohjaavat arvomme vaikuttavuus, luotettavuus, rohkeus ja ilo. Olemme sekä tavoitteellisia että välittäviä tiimipelaajia, joille tiimin suoritus on yhtä arvokas kuin omat saavutuksetAsiakkaidemme – niin yritysten kuin yksilöidenkin – haasteiden ratkaiseminen yhdessä on toimintamme lähtökohta, ja toivomme, että myös sinua motivoi työn merkityksellisyys! 

Haemme nyt palveluiden kehittämisen rautaista ammattilaista! 

Työssäsi kehität yrityslähtöisesti uusia palvelutuotteita ja käyt niistä markkinavuoropuhelua yhteistyössä Sarasen liiketoimintajohdon kanssa. Osallistut aktiivisesti kaikkiin hankintaprosessin eri vaiheisiin, joita ovat tarjouspyyntöjen seuraaminen, tarjousten tekeminen, tilauskannan kokonaisvaltainen hallinta ja jatkuva kehittäminen. 

Tässä työssä menestyt, jos:   

 • sinulla on aiempaa vahvaa kokemusta työvoimakoulutuksen järjestämisestä, 
 • sinulla on kokemusta julkisista hankintaprosesseista ja/tai toimimisesta työhallinnon eri ammattilaisten (TEM, ELY, TE-palvelut) kanssa, 
 • työskentelytyylisi on systemaattinen, tarkka, tavoitehakuinen ja tuloksellinen, 
 • tarjoustekstin tuottaminen on sinulle luontevaa, 
 • sinulla on erinomaiset neuvottelu- ja viestintätaidot ja kykenet luomaan luottamuksellisia henkilösuhteita ja 
 • sinulla on kykyä ja halua tuottaa erinomaista palvelukokemusta kaikille sidosryhmille. 

Miksi Saranen? 

 • Aidosti merkityksellinen työ, jossa näet päivittäin, että tekemiselläsi on ihmisten ja yritysten kertomuksissa ratkaiseva vaikutus 
 • Töitä vaikuttavien sidosryhmien kanssa 
 • Markkinajohtajan konseptit työsi tueksi 
 • Työhösi tukea huippuasiantuntijoilta, jotka ovat aina valmiita auttamaan 
 • Runsaasti oppimismahdollisuuksia – parhaat nauttivat kehittymisestä huipullakin! 
 • Työyhteisö, jolle yhdessä tekeminen, uusien asioiden rohkea kokeileminen ja jatkuva kehittyminen ovat sydämen asioita. Meillä järjestetään aikaa ilolle, ja arvostamme kokonaisen elämän yksilöllistä tasapainoa. 


Kiinnostuitko?
 

Jos tahdot kasvaa kanssamme, haluamme ehdottomasti kuulla sinusta lisää. Lähetä meille CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi. Kerro hakemuksessasi, millaisesta työstä ja työyhteisöstä innostut ja millaista osaamista toisit mukanasi. 

Haethan mahdollisimman pian tai viimeistään 18.4!  Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja etenemme sopivien henkilöiden kanssa nopeasti. 

Mikäli mieleesi heräsi kysymyksiä, vastaamme niihin mielellämme.  

Lisätietoja tehtävästä antaa: DirectorRecruitment Programs, Capital Region Jannica Tjeder puh. 040 042 4532Jannican tavoitat parhaiten to 1.4. klo 12–13, to 8.4. klo 9–10 ja ke 14.4. klo 10-11. 

Jätä hakemus

Saranen lukuina

85

työntekijää

1991

perustettu

11 M€

liikevaihto