Avoin työpaikka

Työuravalmentajia (freelancer) | Koko Suomi 

Saranen työpaikkana

Kokeneita työuravalmentajia (freelancer) Sarasen Muutos- ja uudistumispalveluiden työmarkkinoiden muutosprojekteihin 

Nautitko ihmisten kohtaamisesta ja yksilöiden auttamisesta uudelle uralle? Oletko tuloksellinen ja ratkaisukeskeinen valmentaja, joka tuntee tämän päivän työmarkkinat ja eri työllistymisen tavat? Suhtaudutko intohimoisesti uudenlaisten työurien tukemiseen ja uudistamiseen? Haluatko tehdä töitä työmarkkinoiden muutosprojekteissa? 

Saranen – Merkityksellistä työtä osaamisen uudistamisen parissa 

Sarasen muutos- ja uudistumispalvelujen liiketoimintayksikössä työskentelee 28 intohimoista työelämän ja työurien uudistajaa. Tämän lisäksi laaja verkostovalmentajatiimimme auttaa ihmisiä löytämään uuden askeleen urallaan.  

Meitä motivoivat auttamisen halu, innovatiiviset työllistämisratkaisut sekä aikaansaamamme tulos. Olemme ylpeitä työmme tuloksista: vuonna 2020 valmensimme yli 2300 henkilöä etenemään työurallaan ja heistä 82 % löysi kauttamme uuden ura-askeleen jo ensimmäisen 6 kuukauden aikana.  

Kilpailuhenkisiksikin tunnustaudumme – meille se tarkoittaa kollegoiden tsemppausta ja yhdessä tuloksiin tähtäämistä! 

Etsimme nyt eri paikkakunnille kokeneita työuravalmentajia freelancereiksi työmarkkinoiden muutosprojekteihin! 

Roolissasi teet henkilökohtaista uravalmennusta eri kohderyhmistä tulevien osallistujien kanssa, tuet ja sparraat heitä yksilöllisesti kohti seuraavaa ura-askelta. Tukenasi työssä onnistumisessa on valmiit konseptit ja tukipalvelut sekä laaja Sarasen valmennusverkosto ja projektitiimi. Toimimme työelämälähtöisesti, joten sidosryhmäyhteistyö on sinulle tuttua. Teet töitä intohimoisesti ja määrätietoisesti, ja vaikuttavuus on sinulle sydämen asia. Valmennustoiminnassamme uskomme vahvasti datalla johtamiseen ja kehitämme toimintaamme vahvasti yhdessä. Olet kiinnostunut työmarkkinoiden muutoksesta, erilaisista työllistymis- ja uraväylistä ja hyödynnät työssäsi luontevasti erilaisia digitaalisia työkaluja. 

Tässä työssä menestyt, jos:  

 • Sinulla on näyttöjä tuloksellisesta uravalmennustyöstä erilaisten kohderyhmien parista 
 • Tulokset ja tavoitteet ohjaavat vahvasti toimintaasi 
 • Olet kiinnostunut työelämän murroksesta ja osaat keskustella luontevasti osallistujien ja sidosryhmien kanssa erilaisista tulevaisuuden osaamisaloista 
 • Tiedät mitä tämän päivän työnhakutaidot ovat ja osaat tukea osallistujiamme kohti yksilöllisiä urapolkuja esim. opiskeluihin, yrittäjyyteen ja työnhakuun liittyen 
 • Sinulla on kokemusta rekrytoinneista ja vahvaa työmarkkina- sekä toimialatuntemusta (esim. IT, digi, markkinointi, finanssiala, teollisuus yms.) 
 • Tunnet hyvin paikallisen työmarkkinan ja oman alueesi työllistymisen tavat 
 • Pystyt joustavasti tekemään valmennustyötä omien aikataulujesi ja Sarasen asiakasprojektien mukaan 

Me tarjoamme sinulle:   

 • Merkityksellistä työtä jatkuvasti kehittyvässä Suomen johtavassa osaamismuutosten asiantuntijayrityksessä 
 • Upeat yritysasiakkaat eri toimialoilta 
 • Muutos- ja uudistumispalveluiden timanttisen osaajaporukan tuen 
 • Työn, jossa näet päivittäin, että tekemiselläsi on ihmisten työuran ja yritysten osaamis- ja muutostilanteissa ratkaiseva merkitys 
 • Oppimismahdollisuudet, jotka takaavat kehittymisesi työelämän edelläkävijänä 

Työuravalmentajana toimiminen freelancer sopimuksella tarkoittaa työskentelyä erilaisissa projekteissa joustavasti sopimuksen ja tarpeiden mukaan. Pystyt tekemään esim. yrittäjänä töitä meillä juuri silloin kun sinulle sopii. Tulet osaksi Sarasen 30 hengen valmennusverkostoa, joka toimii tiiviissä yhteistyössä Sarasen muun henkilöstön kanssa. 

Jos tahdot kasvaa kanssamme ja tehdä merkityksellistä työtä, tahdomme ehdottomasti kuulla sinusta lisää!  

Kiinnostuitko? Hienoa! 

Jätä meille CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi. Kerro hakemuksessasi, minkälaisesta työstä sytyt, miten kokemuksesi vastaa työtehtävän vaatimuksia ja mitä muuta osaamista toisit mukanasi valmennusverkostoomme.  

Jätä hakemus

Haethan mahdollisimman pian tai viimeistään 2. maaliskuuta 2021! 

Mikäli mieleesi heräsi kysymyksiä, vastaamme niihin mielellämme. Lisätietoja tehtävästä antaa 
Head of Career Processes Laura Sydänmaanlakka puh. 050 3017196
Lauran tavoitat parhaiten to 18.2. klo 13-15, tai ma 1.3 klo 10-12.
 

Saranen lukuina

85

työntekijää

1991

perustettu

11 M€

liikevaihto