Avoin työpaikka

Projektipäällikkö | Tampere tai Lahti

Saranen työpaikkana

Myynnistä ja asiakkaista innostuva rekrytoinnin osaaja – etsimme sinua! 

Etsimme nyt uutta projektipäällikköä Sarasen Pirkanmaa-Hämeen tiimiin Tampereen tai Lahden toimipisteelle palvelemaan alueiden yrityksiä ja tekemään rohkeasti merkityksellistä työtä. Tehtävän sijainti määräytyy valitun henkilön mukaan.

Saranen – Merkityksellistä työtä osaamisen uudistamisen parissa  

Saranen on Suomen johtava rekrytointikoulutus- ja urapalveluyritys. Autoimme viime vuonna rekrytointiohjelmiemme kautta yli 700 osaajaa uusiin töihin. Koulutamme yhdessä kumppaniemme kanssa uusia tekijöitä rekrytoitaviksi aloille, joilla vallitsee pula osaajista. Lisäksi autamme yrityksiä muutostilanteissa ja täsmäkoulutamme sekä valmennamme irtisanottuja henkilöitä nopeasti uusiin töihin.

Toimimme asiakkaidemme lähtökohdista ja teemme tiivistä yhteistyötä merkittävien kumppaniemme kanssa, joita ovat mm. Google, Microsoft, Salesforce, Neogames, Ohjelmisto- ja e-business Ry, Healthtech Finland, Tietoturvaklusteri ja työhallinnon eri toimijat.

Nyt etsimme tiimiimme uutta myynnillistä projektipäällikköä!  

Rekrytoivien koulutusohjelmiemme projektipäällikkönä kartoitat yritysten osaamistarpeita, esiarvioit ja haastattelet hakijoita sekä yhdistät soveltuvat osaajat ja kasvavat yritykset. Toimit tiiviisti yhteistyössä työnantajien, uutta uraa etsivien asiantuntijoiden ja työhallinnon eri toimijoiden kanssa.  

Mitä toivomme sinulta? 

 • Kykyä ja rohkeutta toimia asiakasrajapinnassa ja keskustella yrityspäättäjien kanssa 
 • Tavoitteellista ja myynnillistä työotetta 
 • Vahvoja projektinhallinnan ja itsensä johtamisen taitoja 
 • Kiinnostusta IT-alaan ja teknologiaan  
 • Halua auttaa yrityksiä ja yksilöitä kasvamaan 
 • Halua onnistua yhdessä tiimin kanssa ja uskoa siihen, että arvomme näkyvät kaikessa tekemisessämme 

Yllä mainittujen asioiden lisäksi myynnin, IT-alan tai rekrytointikentän tuntemuksesta on etua. Lisäksi iso etu on ymmärrys ja kiinnostus kumppaniemme toimialoihin ja teknologioihin. Plussaa on myös se, jos sydämesi sykkii alueelliselle verkostotyölle.  

Entä mitä tarjoamme sinulle?  

 • Merkityksellisen työn, jossa näet päivittäin, että työlläsi on ihmisten ja yritysten kertomuksissa ratkaiseva vaikutus 
 • Markkinajohtajan palvelut, joille on asiakaskentässä todistetusti kysyntää 
 • Mielenkiintoisia asiakkaita IT-alalta 
 • Kannustavan ja työhön intohimolla suhtautuvan työyhteisön, josta saat tukea ja sparrausta menestymiseen. Työyhteisömme on meille kaikki kaikessa ja tämän vuoksi jokainen uusi SC:läinen on meille erityisen arvokas ja tärkeä yhteisömme jäsen. 
 • Yrityskulttuurin, jossa panostetaan aidosti työhyvinvointiin ja kehittymiseen 
 • Barona-konsernin muut hienot työsuhde-edut, asiantuntevat kollegat ja palvelut

Tehtävä on aluksi määräaikainen, jatkuen vuoden 2021 loppuun, jonka jälkeen tavoitteena on vakinaistaa työtehtävä. Tehtävä edellyttää ajoittaista matkustusvalmiutta. 

Kiinnostuitko? 

Hienoa! Seuraavaksi kuulisimmekin mieluusti sinusta lisää, joten jätäthän meille CV:si ja vapaamuotoisen hakemuksen itsestäsi täällä:

Jätä hakemus

Kerro hakemuksessasi, minkälaisesta työstä ja työyhteisöstä sytyt, miten kokemuksesi vastaa työtehtävän vaatimuksia ja mitä muuta osaamista toisit mukanasi mahtavaan työyhteisöömme.

Haethan mahdollisimman pian tai viimeistään 24.2!   

Mikäli mieleesi heräsi kysymyksiä, vastaamme niihin mielellämme. Lisätietoja tehtävästä antaa Mirja Hosionaho (Director, Recruitment Programs/Central Finland) puh. 044 238 21 44. Parhaiten tavoitat Mirjan to 11.2., to 18.2. ja ma 22.2. klo 14.30-16.00 välillä.

Saranen lukuina

85

työntekijää

1991

perustettu

11 M€

liikevaihto