Avoin työpaikka

Project Manager / Sales & Recruitment Manager | Espoo

Saranen työpaikkana

Myynnistä innostuvia osaajia rekrytoiviin koulutusohjelmiin 

Nautitko vuorovaikutuksesta erilaisten ihmisten kanssa? Saatko energiaa asiakkaiden oivalluttamisesta? Oletko tavoitteellinen ja aikaansaava tiimipelaaja?  Haemme nyt tiimiimme B2B-myynnin asiantuntijoita vakituiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle. Etsimme yhteensä kahta osaajaa, jotka saavat tiimikavereikseen rekrytoivien koulutusohjelmien tavoitteelliset ja osaavat asiantuntijat. 


Saranen on 
Suomen johtava rekrytointikoulutus- ja urapalveluyritys. Autamme yrityksiä kasvamaan ja kehittymään ja ihmisiä uusiin töihin. Loimme viime vuonna yhdessä kumppaneidemme kanssa 600 uutta työpaikkaa ja valmensimme uusille urille yli 2300 osaajaa. 

Meillä työskentelee tällä hetkellä noin 100 asiantuntijan joukko, ja työtämme ohjaavat arvomme vaikuttavuus, luotettavuus, rohkeus ja ilo. Olemme sekä tavoitteellisia että välittäviä tiimipelaajia, joille tiimin suoritus on yhtä arvokas kuin omat saavutuksetAsiakkaidemme – niin yritysten kuin yksilöidenkin – haasteiden ratkaiseminen yhdessä on toimintamme lähtökohta, ja toivomme, että myös sinua motivoi työn merkityksellisyys! 

Haemme nyt Sales & Recruitment Manageria ja Project Manageria  

Olet myynnistä kiinnostunut tai siitä jo kannuksia ansainnut osaaja, ja sinulle on tärkeää yhdessä tekeminen ja tiimin kanssa yhteisiin tavoitteisiin pyrkiminen. 

Osaamisesi, motivaatiosi ja kiinnostuksesi perusteella työnkuvasi voi painottua joko projektiemme alkuun B2B-asiakasrajapintaan Sales & Recruitment Managerina tai laajemmin rekrytoivien koulutusohjelmien toteuttamiseen alusta loppuun yhdessä projektitiimisi kanssa Project ManagerinaMolemmissa tehtävissä painotus on myynnillinen. Työpäiväsi voivat pitää sisällään esimerkiksi seuraavia asioita: 

 • Kasvuyritysten tunnistaminen, yritysten osaamistarpeiden aktiivinen kartoittaminen ja asiakassuhteiden kasvattaminen 
 • Yritysten kasvun tukeminen yhdistämällä heidät sopivimpiin potentiaalisiin kandidaatteihin 
 • Projektihallinta ja tiivis tiimipeli oman projektitiimin kanssa tai vaihtoehtoisesti toimiminen useamman projektitiimin osana yritysrajapinnassa 
 • Yhteistyö mm. myyntitiimin, markkinointitiimin ja koulutustiimin kanssa 
 • Yhteistyö työhallinnon ja ulkopuolisten kumppaneiden kanssa 

Tässä työssä menestyt, jos tunnistat itsesi seuraavista:   

 • Sinulla on kokemusta tuloksellisesta B2B-myyntityöstä tai muita näyttöjä tuloksellisuudestasi sekä tahtoa työskennellä myynnillisessä roolissa. 
 • Nautit tavoitteiden saavuttamisesta. 
 • Haluat onnistua ja voittaa yhdessä tiimin kanssa. 
 • Olet kiinnostunut tai sinulla on aikaisempaa osaamista/ymmärrystä esim. IT-, rekrytointi-. terveysteknologia-, digimarkkinointi- tai taloushallintoalalta. 
 • Sinulla on kokemusta projektiluontoisesta työstä tai projektijohtamisesta. 
 • Olet nopea omaksumaan uutta ja nautit sekä itsenäisestä työskentelystä että yhteisistä onnistumisista. 
 • Haluat työskennellä kasvuyrityksen sykkeessä ja rakentaa työyhteisöämme eteenpäin, eli sinulla on ratkaisukeskeinen ajattelutapa ja nautit vauhdista ja vaihtuvista tilanteista!  

Miksi Saranen? 

 • Markkinajohtajan konseptit työsi tueksi 
 • Töitä mielenkiintoisten IT- ja teknologia-alan asiakkaiden sekä vaikuttavien sidosryhmien kanssa 
 • Aidosti merkityksellinen työ, jossa näet päivittäin, että tekemiselläsi on ihmisten ja yritysten kertomuksissa ratkaiseva vaikutus 
 • Työyhteisö, jolle yhdessä tekeminen, uusien asioiden rohkea kokeileminen ja jatkuva kehittyminen ovat sydämen asioita. Meillä järjestetään aikaa ilolle, ja arvostamme kokonaisen elämän yksilöllistä tasapainoa. 
 • Työhösi tukea huippuasiantuntijoilta, jotka ovat aina valmiita auttamaan 
 • Runsaasti oppimismahdollisuuksia – parhaat nauttivat kehittymisestä huipullakin! 


Kiinnostuitko?
 

Jos tahdot kasvaa kanssamme, haluamme ehdottomasti kuulla sinusta lisää. Lähetä meille CV:si ja vapaamuotoinen videohakemus itsestäsi.Kerro hakemuksessasi, millaisesta työstä ja työyhteisöstä innostut ja millaista osaamista toisit mukanasi. Mainitsethan selkeästi, kummasta työtehtävästä lähtökohtaisesti olet kiinnostunut – Project Managerin vai Sales & Recruitment Managerin tehtävästä. Jatkamme kanssasi keskustelua työnkuvastasi hakuprosessin aikana.  

Haethan mahdollisimman pian tai viimeistään 18.4!  Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja etenemme sopivien henkilöiden kanssa nopeasti.

Mikäli mieleesi heräsi kysymyksiä, vastaamme niihin mielellämme.  

Lisätietoja tehtävästä antaa: Business Manager Tommi Ohtonen, puh. 050 477 8959. 

Tommin tavoitat parhaiten 9.4. klo 9–10 ja 14.4. klo 14-15 . 
Jätä hakemus

Saranen lukuina

85

työntekijää

1991

perustettu

11 M€

liikevaihto