Cloud Academy

Cloud Academy

Hakuaika on päättynyt.

Pilvipalvelut tarjoavat yrityksille joustavan ja kustannustehokkaan tavan hallita IT-infrastruktuuria esimerkiksi siirtämällä tallennus- ja konekapasiteettia pilveen, minkä vuoksi pilvipalvelut ovat tulleet yrityksille ajankohtaisemmiksi kuin koskaan. Oulussa uusia osaajia kaivataan erilaisiin pilvipalveluihin liittyviin rooleihin – kiinnostaako sinua työllistyä alalle, jonka osaamiselle on kysyntää? Hae mukaan Cloud Academy -koulutusohjelmaan! Haku on auki 5.2.2018 saakka.

Cloud Academy on 4 kk kestävä koulutusohjelma, jonka kautta koulutamme 15 uutta pilvipalveluosaajaa monipuolisiin työtehtäviin. Koulutusohjelmassa työskentelet yhteistyöyrityksessä ja pääset heti mukaan yrityksen monipuolisiin ja haasteellisiin käytännön projekteihin. Töiden ohessa saat kattavan, aihe-alueen asiantuntijoiden pitämän koulutuksen. Koulutusohjelman tavoitteena on työllistyä ohjelman jälkeen työsuhteeseen.

Cloud Academy -ohjelman aikana ja sen jälkeen voit työskennellä osaamistaustastasi riippuen esimerkiksi System Specialistina, IT-tuessa, BI-asiantuntijana, pilvipalvelukehittäjänä tai -arkkitehtina. Tehtävät tarjoavat mahdollisuuden syventää osaamistasi ja ottaa seuraava askel urallasi.

Koulutus

Koulutuksen kesto 15.3.–11.7.2018 (80 päivää, 4kk), jonka aikana työskentelet yrityksessä käytännön työtehtävissä ja kasvat näin uuteen rooliisi. Neljän kuukauden ohjelma sisältää 17 päivää lähiopetusta, jossa käsitellään mm. seuraavia aiheita:

  • Pilvipalveluiden ja Microsoft Azuren perusteet
  • Microsoft Azuren ylläpito ja palveluiden toteuttaminen
  • Windows Server 2016 käyttöönotto ja hallinta
  • Office 365 käyttöönotto ja hallinta
  • AWS:n tekniset perusteet
  • AWS:n operointi ja palveluiden toteuttaminen

Työssäoppiminen + koulutus = Uusi työpaikka

Koulutusohjelmaan pääsyn edellytyksenä on työssäoppimispaikan löytyminen. Olemme saaneet mukaan Oululaisia yrityksiä, jotka ovat kiinnostuneet etsimään uutta osaajaa koulutusohjelmamme kautta. Mukana olevat yritykset haastattelevat heille sopivimmat hakijat ja tekevät lopulliset valinnat.

Sinulla on 80 päivää aikaa lunastaa tuleva työpaikka osaamisellasi ja asenteellasi. Yrityksestä sinulle nimetään mentori, joka perehdyttää uusiin työtehtäviin ja auttaa asioiden oppimisessa sekä omaksumisessa.

Kenelle?

Voidaksesi aloittaa Cloud Academyssa, sinun tulee olla TE-toimiston asiakas (työnhakija). Voit olla joko nuori tulevaisuuden kyky tai jo pidempään muiden teknologioiden kanssa työskennellyt ammattilainen, joka etsii uutta askelta uralleen. Tärkeintä on vahva kiinnostuksesi ja motivaatiosi kehittyä tulevaisuuden pilvipalveluosaajaksi.

Toivomme sinulta soveltuvaa työkokemukseen, koulutukseen tai harrastuneisuuteen perustuvaa IT-alan osaamista. Soveltuva koulutustausta voi olla esimerkiksi insinööri, DI, tietojenkäsittelyn FM tai IT-tradenomi. Uusia osaajia hakevien yhteistyöyrityksien rekrytointitarpeet ja valintakriteerit vaihtelevat tarkemman tehtävänkuvan mukaan, mutta kaikissa rooleissa arvostetaan motivaatiota ja kehittymishaluista asennetta. Cloud Academy -koulutusohjelman tärkeimpänä tavoitteena on työllistyminen yhteistyöyritykseen koulutusjakson päätteeksi.

Ota yhteyttä

Henkilötietoja käytetään Saranen Consulting palveluista kertomiseen yhteydenoton yhteydessä. Lue lisää henkilötietojen käsittelystämme tietosuojaselosteestamme.