Tietoa palveluidemme jatkumisesta

Toimintamme jatkuu digitaalisesti poikkeustilan aikana

Kuten kaikki jo tiedämme, yhteiskuntamme on poikkeustilanteessa koronavirustilanteen vuoksi. Haluamme Sarasellakin huolehtia, että kaikissa olosuhteissa kanssamme on turvallista, tuloksellista ja miellyttävää asioida.

Terveyden lisäksi kannamme huolta yritysten ja yksilöiden pärjäämisestä. Olemmekin varmistaneet yhdessä yhteistyökumppaniemme kanssa kykymme jatkaa toimintaamme täysin digitaalisesti. Näin pystymme tukemaan yrityksiä ja yksilöitä yhä paremmin niin koronaviruksen aikana kuin sen jälkeen.

Rekrytoiva koulutusohjelma on mahdollisuus

Emme usko digitalisaatiokehityksen pysähtyvän tai osaajapulan katoavan, vaan edelleen korostuvan. Rekrytoivissa koulutusohjelmissa työskentelemme edelleen uusien osaajien tuottamiseksi yrityksiin koulutussopimuksen kautta. Rekrytoivat koulutusohjelmat tarjoavatkin yrityksille turvallisen väylän uusien osaajien kasvattamiseen epävarmuuden aikana. 

Rekrytointiprosessimme toimii joustavasti verkossa.

Tuemme yrityksiä myös digitaalisessa perehdytysprosesseissa uusin tavoin mm. virtuaalisen mentoroinnin ohjeistuksella ja henkilöstömme tiiviillä tuella. Etätyö on meillä arkipäivää ja olemmekin valmiita valmentamaan yrityksissä aloittavia henkilöitä uusien tehtävien haltuunottoon verkon yli.

Muutospalvelut toimivat verkon yli

Muutospalveluissa valmiutemme tukea asiakkaita muutostilanteissa verkon yli on erinomainen. Tuemme asiakkaitamme irtisanomis- ja  lomautustilanteiden vastuullisessa hoitamisessa, sekä osaamisen uudistamisen palveluilla.

Kaikki uudelleentyöllistämistä tukevat palvelumme (koulutus- ja valmennustilaisuudet, rekrytointihaastattelut, päivystävät työnhakuvalmentajat, sekä yritysten ja työntekijöiden kohtaamispaikka, SC Career Campus) toimivat täysin verkossa.

Kaikissa toimintaamme koskevissa kysymyksissä voit olla yhteydessä toimitusjohtaja Janne Lindforssiin.

050 530 3333
janne.lindfors@saranen.fi