Poikkeustilan aikana palvelemme verkossa

Tervetuloa palveltavaksi verkossa!

Sarasen rekrytoivien koulutusohjelmien ja muutospalveluiden osallistuja-asiakkaat ovat olleet Sarasen toimistojen vilkas ja olennainen osa tekemistämme. Kaikkien terveyttä vaaliaksemme, tällä hetkellä kaikki toimistomme ovat kiinni. Olemme kuitenkin valmistautuneet ja digitalisoineet kaikki palvelumme tilanteen tasalle. Kaikki palvelumme ovat nyt verkossa toteutettavia. 

SC Career Campus palvelee verkossa

SC Career Campuksemme uravalmentajapäivystys on siirretty täysin digitaaliseksi ja toteutetaan videoyhteydellä tai tarvittaessa puhelinyhteydellä. Valtakunnallisesti olemme toimineet näin jo pitkään. Nyt olemme lisänneet valmennusaikoja huomattavasti varmistaaksemme riittävän valmiuden asiakkaidemme tueksi.

Kaikki toimii virtuaalisesti

Ryhmävalmennukset, rekrytointihaastettelut, sekä rekrytoivien koulutusohjelmien koulutuspäivät toteutetaan virtuaalisesti etäyhteydellä. Tulemme myös järjestämään virtuaalisia rekrytointitapahtumia Career Campuksen asiakkaille myös jatkossa.

Kouluttautuminen nyt on viisas veto

Avoinna oleviin koulutusohjelmiimme voi edelleen hakea aivan normaalisti myös tässä tilanteessa. Tuemme yritysten rekrytoijia rekrytointiprosessien läpiviemisessä virtuaalisesti haastatteluista perehdyttämiseen saakka. Työttömille tai työttömyysuhan alla oleville työnhakijoille tilanne tarjoaa hyvän hetken hyödyntää kotoaika uuden opiskeluun rekrytoituminen tavoitteena.

Tiedotamme palveluissamme olevia henkilöitä henkilökohtaisesti sähköpostitse ja viestimme aktiivisesti tilanteen kehittymisestä ja opastamme palveluidemme käytössä.

 

Nähdään linjoilla! :)