Cyber Security Academy

Cyber Security Academy

Cyber Security Academy – tietoturva-asiantuntijan koulutusohjelma

Löydä uusi työpaikka Cyber Security Academyn kautta!

Haluatko työllistyä IT-alalle? Rekrytoiva koulutusohjelma tarjoaa mahdollisuuden työpaikan löytämiseen yhdistämällä ajankohtaisen koulutuksen ja työssäoppimisen. Cyber Security Academy on viisi kuukautta kestävä koulutusohjelma, jonka kautta etsimme yrityksille IT-alan osaajia erilaisiin työrooleihin. Koulutuksen aiheena on tietoturva, jonka osaaminen on hyvä lisä kaikenlaisiin IT-alan työtehtäviin.

Viiden kuukauden koulutusohjelmaan kuuluu valintojesi mukaan 22-26 koulutuspäivää ja muun ajan työskentelet täysiaikaisesti yhteistyöyrityksessä. Koulutusohjelman tavoitteena on, että ohjelman päätyttyä työllistyt yhteistyöyritykseesi.

Yrityksille rekrytoiva koulutusohjelma on houkutteleva rekrytointivaihtoehto, koska se on kustannustehokas tapa päästä tutustumaan uuteen osaajaan ja samalla perehdyttää hänet yrityksen kaipaamaan rooliin. Koulutuksen aikana yrityksellä ei ole palkanmaksuvelvoitetta. Ohjelman kautta voit saada kaipaamasi mahdollisuuden taitojesi ja oppimiskykysi näyttämiseen, ja avata näin ovet tulevaan työpaikkaan.

Kenelle?

Koulutusohjelman ideana on, että yritykset kasvattavat heille sopivasta osaajasta pätevän; sinun ei siis tarvitse olla täysin valmis ammattilainen, sillä juuri sinun taustasi voi olla jollekin yritykselle sopiva uuden roolin oppimisen kannalta. Hae siis rohkeasti mukaan!

Koulutusohjelma sopii kaikille ICT-alan osaajille, jotka haluavat päivittää osaamistaan ja löytää uuden työpaikan. Sinulla voi olla ICT-alan korkeakoulututkinto tai aiempaa alan työkokemusta – soveltuva taustasi voi olla esimerkiksi ohjelmistokehityksestä, testauksesta, järjestelmätuesta, myynnistä tai projektityöskentelystä. Aiempi tietoturvaosaaminen ei ole tarpeen.

Aiemmassa tietoturvakoulutusohjelmassamme osallistujana oli esimerkiksi tietohallintokonsultti, joka pystyi koulutuksen jälkeen konsultoimaan asiakasyrityksiään myös tietoturva-asioissa. Omaa ammattitaitoaan täydensi myös ohjelmistotestaaja, joka pystyi koulutuksen käytyään suorittamaan ohjelmistojen tietoturvatestausta aiempien työtehtävien lisäksi. Molemmat lavensivat jo olemassa olevaa osaamistaan ja saivat koulutuksen myötä uuden työpaikan. 

Huomaa, että ohjelma edellyttää kokopäiväistä opiskelua ja työharjoittelua yrityksessä, joten ohjelmaa ei voi suorittaa työn tai muun opiskelun ohessa.

Miksi Cyber Security Academy?

Vuoden 2018 tietosuoja-asetuksen muutos tulee vaikuttamaan laajasti eri toimialojen yrityksiin, joten tietoturvaosaaminen on arvokasta nyt ja tulevaisuudessa. Koulutusohjelmamme kautta hankit itsellesi osaamista, joka auttaa sinua erottautumaan ja josta todella on hyötyä työmarkkinoilla. Koulutusohjelma toimii sinulle siltana työelämään – onnistunut harjoittelu voi poikia suoran työpaikan. Oulussa koulutusohjelmiemme työllistymisprosentti on keskimäärin 70%.

Hakuaika on päättynyt 1.5.2018.

Ota yhteyttä

Henkilötietoja käytetään Saranen Consulting palveluista kertomiseen yhteydenoton yhteydessä. Lue lisää henkilötietojen käsittelystämme tietosuojaselosteestamme.