eCommercePro

eCommercePro

Kasva verkkokaupan ja digimarkkinoinnin ammattilaiseksi!

Hakuaika on päättynyt.

Kiinnostaako sinua monipuolinen työura verkkokaupan parissa? Haluatko päästä osaksi verkkokaupan menestystarinaa?

Sinustako verkkokaupan ja digitaalisen markkinoinnin asiantuntija?

Googlen ja Verkkoteollisuuden kanssa yhteistyössä toteutettava eCommercePro -rekrytoiva koulutusohjelma tarjoaa sinulle ainutlaatuisen tilaisuuden syventää osaamistasi verkkokaupan ja digimarkkinoinnin parissa ja ottaa seuraavan askeleen urallasi.

Ohjelman avulla voit ottaa uuden suunnan työurallesi mielenkiintoisella toimialalla tai edetä seuraavalle tasolle asiantuntijatehtävissä – avoinna olevia tehtäviä on useita ja eritasoisia. eCommercePro in collaboration with Google soveltuu niin vastavalmistuneelle ja uransa alussa olevalle osaajalle kuin kokeneelle ammattilaisellekin, joka haluaa laajentaa osaamistaan ja löytää uuden polun uralleen. Tärkeintä on motivaatiosi kehittää osaamistasi ja kiinnostuksesi verkkokauppaa ja digitaalista markkinointia kohtaan.

Laadukkaan koulutuksen tavoitteena työsuhde

eCommercePro-ohjelman aikana asiantuntijakoulutus yhdistyy työssäoppimiseen – kehityt yhteistyöyritykseen käytännön työtehtävissä työskennellen ja osallistut 20 asiantuntijakoulutuspäivään. Koulutuksessa käydään läpi verkkokauppa-alan lisäksi digitaalista markkinointia ja syvennytään mm. hakukoneoptimoinnin ja digityökalujen maailmaan. Rekrytoivan koulutusohjelman tavoitteena on työllistyminen yhteistyöyritykseen koulutusjakson päätteeksi. Ohjelma kestää 6 kuukautta (3.4.-27.9.2018). Yritykset hakevat uusia osaajia pääkaupunkiseudulle ja Tampereelle.

 

”Suomalaisilla verkkokaupoilla on kotimaassakin huikea kasvupotentiaali, puhumattakaan koko maailmasta. Me Verkkoteollisuudessa toivomme verkkokaupoilta törkeää menestymisen nälkää, minkä myötä olemme mukana tukemassa kotimaisten verkkokauppojen kasvua ja kansainvälistymistä yhdessä Saranen Consultingin kanssa tehtävällä rekrytointiohjelmalla. Ohjelman tavoitteena on auttaa verkkokauppoja kasvattamaan liikevaihtoaan löytämällä niille parhaat tulevaisuuden työntekijät ja tarjoamalla heille perusteellinen koulutus alalle. Verkkokauppa-ala kasvaa vuosi vuodelta tarjoten kasvavissa määrin mielenkiintoisia urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia uusille kyvyille.”

Maria Rajakallio, toimitusjohtaja, Verkkoteollisuus ry

 

Rekrytoivia yrityksiä:

Yhteistyössä:

Ota yhteyttä

Henkilötietoja käytetään Saranen Consulting palveluista kertomiseen yhteydenoton yhteydessä. Lue lisää henkilötietojen käsittelystämme tietosuojaselosteestamme.