Tule töihin Saraselle!

Meillä työn keskiössä on aina ihminen.

Rekrytoivien koulutusohjelmien asiantuntijatiimit etsivät uusia työkavereita! 

Haluatko työskennellä yhdessä Suomen parhaista työpaikoista? Paikassa, jossa työtä tehdään suurella sydämellä? Haluatko olla osa tiimiä, jonka tehtävänä on vaikuttaa suoraan ihmisten työuriin? 

Jos vastauksesi on kyllä,  jatka lukemista! Etsimme nimittäin asiantuntijoidemme joukkoon uusia työkavereita, joiden kanssa voimme innostua, onnistua ja kehittyä entisestään.  

Haemme Uudellemaalle kahta projektipäällikköä. Sen lisäksi etsimme aikaansaavaa projektiasiantuntijaa Tampereelle/Lahteen.

Rekrytoivien koulutusohjelmien tiimissä pääset oman roolisi kautta vaikuttamaan siihen, että uutta suuntaa uralleen etsivät osaajat löytävät uuden urapolun. Samalla yritykset löytävät työtehtäviinsä ja tiimeihinsä parhaiten sopivat ja tuoreimmalla tietotaidolla varustetut osaajat.  

Tutustu avoimiin rooleihin tarkemmin alta ja hae meille työkaveriksi!  

 

Avoimet paikat

Haluatko auttaa asiakasyrityksiä kasvamaan ja yksilöitä eteenpäin urallaan? Rakastatko samalla myyntiä ja haluat työlläsi auttaa yrityksiä keksimään ratkaisuja osaajapulaansa? Jos vastasit kysymyksiin myöntävästi, saatat olla kiinnostunut tehtävästä!

Tuu meille työkaveriksi!

Etsimme kahta uutta ja innostunutta, myyntihenkistä projektipäällikköä Espoon toimipisteelle. Lue lisää työstä, jossa pääset yhdistämään myynnin ja rekrytoinnin parhaat puolet! Kurkkaa sitä ennen kuitenkin tiimiimme ja pohdi, sopisitko joukkoomme. Me odotamme jo pääsevämme tutustumaan sinuun.

Project Managerin rooli – mitä kaikkea siihen kuuluu?

"Työssäni parasta on työyhteisö, asiakkaat ja monipuolinen työnkuva ehdottomasti! Joka päivä oppii jotain uutta ja omaa osaamistaan pääsee kehittämään jatkuvasti!" Näillä sanoin kuvailee proikkarimme Nina työtään. Mutta mitä kaikkea projektipäällikön työpäivään yleensä kuuluu?

Project Managerina:

 • Kontaktoit aktiivisesti rekrytoivia yrityspäättäjiä ja kartoitat heidän rekrytointitarpeitaan.
 • Esiarvioit ja haastattelet työnhakijoita
 • Yhdistät hakija- ja yrityspuolen sopivaksi "matchiksi"
 • Toimit tiiviissä yhteistyössä työnantajien ja uutta uraa etsivien asiantuntijoiden kanssa sekä vastaat projektin läpiviennistä yhdessä projektitiimin kanssa.
 • Tarkempaan työnkuvaan pääset halutessasi tutustumaan sivuiltamme löytyvän blogikirjoituksen myötä.

  Miksi työmme innostaa meitä?
 • Koemme olevamme onnekkaita, kun pääsemme auttamaan yksilöitä uusille urille ja samalla ratkomaan yritysten osaajapulaa.
 • Meillä on työyhteisö, jolle  yhdessä  tekeminen, uusien asioiden rohkea kokeileminen  ja  jatkuva kehittyminen ovat sydämen asioita.
 • Meillä järjestetään aikaa  ilolle ja arvostamme kokonaisen elämän yksilöllistä tasapainoa.
 • Meillä myös mokat kuuluvat elämään – niille on olemassa jopa oma Slack-kanava!

Mitä toivoisimme sinulta?

 • Kykyä ja rohkeutta toimia asiakasrajapinnassa ja keskustella yrityspäättäjien kanssa
 • Tavoitteellista ja myynnillistä työotetta
 • Vahvoja projektinhallinnan ja itsensä johtamisen taitoja
 • Kiinnostusta IT-alaan ja teknologiaan
 • Halua auttaa yrityksiä ja yksilöitä kasvamaan 
 • Intoa opetella tai syventää rekrytointiosaamistasi
 • Halua onnistua yhdessä tiimin kanssa ja uskoa siihen, että arvomme näkyvät kaikessa tekemisessämme

Palkka

3000–4200 €/kk peruspalkan lisäksi tavoitteisiin sidotun bonusmallin. Peruspalkka määräytyy kertyneen osaamisen ja relevantin työkokemuksen perusteella (käytössämme olevien kriteeriemme mukaisesti). 

Kiinnostuitko? 

Kuulemme mielellämme sinusta ja osaamisestasi. Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman nopeasti, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana.  

Hae mukaan viimeistään  6.6. 

Mikäli mielessäsi pyörii kysymyksiä, vastaamme niihin mielellämme. Lisätietoja tehtävästä antaa Maarit Sapman,  050 017 1056. Maaritin tavoitat parhaiten 

ke 18.5. klo 9-10
pe 20.5. 11-12.00
ke 25.5. klo 12.00-13.00
pe 27.5. klo 12.-13.00
ke 1.6. klo 10-11.00
pe 3.6. klo 10.00 -11.00

Jätä hakemus

Onko projektien osallistujakokemuksen varmistaminen sinun juttusi? Haluatko palvella rekrytoivien koulutusohjelmien osallistujia parhaalla mahdollisella tavalla sekä auttaa heitä urallaan eteenpäin? Teetkö työtäsi järjestelmällisesti ja pidät mielelläsi projektien lankoja taitavasti hyppysissäsi? Etsimme nyt rekrytoivien koulutusohjelmien tiimiimme projektiasiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen Pirkanmaa-Päijät-Hämeeseen.

Tuu meille töihin!

Työpisteesi sijaitsee toimipisteessämme Tampereella tai Lahdessa. Meillä voit työskennellä joustavasti–osin toimistolla ja osin etänä sekä myös eri paikkakuntien toimipisteiltä käsin. Tiimikavereiksesi saat rekrytoivien koulutusohjelmien tavoitteelliset ja osaavat asiantuntijat.

Mitä Project Specialistin päivä sisältää?

 • Koordinoit projekteja ja toimit tiimien tärkeänä tukipilarina projektien alusta loppuun
 • Teet yhteistyötä eri sidosryhmiemme kanssa
 • Varmistat palveluidemme osallistujakokemuksen onnistumisen
 • Autat rekrytoiviin koulutusohjelmiin osallistuvia työnhakijoita urallaan eteenpäin
 • Vastuullasi on datan hallinta ja ylläpito, raportointi sekä koulutusjärjestelmän hallinta ja muut koulutuksiin liittyvät asiakaspalvelutehtävät.

Mitä toivomme sinulta?

 • Tärkein kykysi on omien tehtäviesi priorisoiminen ja aikatauluttaminen
 • Näyttöä menestyksekkäästä asiakaspalvelutyöstä
 • Olet työskentelytyyliltäsi ratkaisukeskeinen, järjestelmällinen ja oma-aloitteinen
 • Olet luotettava tiimipelaaja ja nautit tavoitteiden saavuttamisesta yhdessä tiimin kanssa
 • Työskentelet mielelläsi eri sidosryhmien kanssa, ja sinulla on erinomaiset kirjalliset ja suulliset viestintätaidot
 • Toimit sujuvasti muuttuvassa ympäristössä ja pidät mielelläsi hyppysissäsi useita lankoja kerrallaan tiukoissakin tilanteissa
 • Olet kiinnostunut eri alustoilla tapahtuvasta opetuksesta (verkossa ja läsnä) ja sinulla on ajan tasalla olevat IT-taidot. Pidät Excelin ja muiden järjestelmien kanssa työskentelystä ja pyörittelet niitä taitavasti ja tehokkaasti. 

Palkka

2500–3200 €/kk peruspalkan lisäksi tavoitteisiin sidotun bonusmallin. Peruspalkka määräytyy koulutuksen ja kertyneen relevantin työkokemuksen perusteella (käytössämme olevien kriteeriemme mukaisesti).

Kiinnostuitko tehtävästä?

Jos tahdot kasvaa kanssamme, haluamme ehdottomasti kuulla sinusta lisää!

Haethan mahdollisimman pian tai viimeistään: 6. kesäkuuta! Työ alkaa elo-syyskuussa.

Mikäli mieleesi heräsi kysymyksiä, vastaamme niihin mielellämme.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Hanna Hovila, 050 323 9545.

Hannan tavoitat parhaiten: 27.5. klo 12-14 ja 2.6. klo 13-16

Jätä hakemus

Onko erinomaisen asiakaspalvelukokemuksen luominen sinulle sydämen asia? Pidätkö monipuolisista ja nopeastikin vaihtuvista työtehtävistä? Kannatteletko hyppysissäsi helposti useita lankoja samaan aikaan ja haluat mukaan rekrytointialalle? Mikäli tunnistit kuvauksesta itsesi, jatka lukemista ja hae meille töihin!

Etsimme Espoon toimipistelleemme asiakaspalveluhenkistä koulutuskoordinaattoria. Koulutuskoordinaattorina työskentelet tärkeässä tehtävässä. Olet yrityksen kasvot asiakkaille ja toimiston sydän omille työntekijöille ❤️  Tämän asiakaspalvelutehtävän kautta pääset helposti sisään rekrytoinnin maailmaan!

Pääasialliset työtehtäväsi

 • Asiakkaiden vastaanottaminen ja ohjaaminen eteenpäin toimistolla
 • Toimistotilojen viihtyvyydestä ja tiloissamme järjestettävien koulutusten käytännön järjestelyistä huolehtiminen
 • Oman kiinnostuksesi mukaisesti rekrytoinnin avustavat tehtävät: hakijaviestintä, raportointi, suosittelijatarkastukset, kouluttajapalautteet ja paljon muuta!

Mitä toivoisimme sinulta?

 • Organisointikykyä (rakkaus organisointia kohtaan plussaa)
 • Kokemusta asiakaspalvelusta
 • Kykyä palvella asiakkaita suomeksi ja englanniksi

Ihmisrakkautta: tässä työssä on helppo onnistua, jos nautit asiakaspalvelusta.
Työtehtävä on kokoaikainen (37,5h/viikko) ja sijoittuu pääsääntöisesti arkipäiviin klo 8.00-16.00 välille. Työsopimus solmitaan määräaikaisena 1.8.2023 saakka, mutta kasvuyrityksenä pyrimme tarjoamaan lisämahdollisuuksia yksilöiden urapolkuihin.

Palkkaus

2200-2600 €/kk
kokemuksesta riippuen

Miksi Saranen? 

Meillä on työyhteisö, jolle yhdessä tekeminen, uusien asioiden rohkea kokeileminen ja jatkuva kehittyminen ovat sydämen asioita. Tarjoamme runsaasti oppimismahdollisuuksia – parhaat nauttivat kehittymisestä huipullakin! Meillä järjestetään myös aikaa ilolle, ja arvostamme kokonaisen elämän yksilöllistä tasapainoa.  Sarasella työskentelee tällä hetkellä noin 100 asiantuntijaa.

Mikäli tämä kuulostaa sellaiselta työyhteisöltä, johon haluaisit kuulua, klikkaa ”jätä hakemus”. Kuulemme mielellämme sinusta ja osaamisestasi mahdollisimman pian. Jätäthän hakemuksesi nopeasti, sillä aloitamme niiden käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana. Hakuaika päättyy 6.6.2022.

Mikäli mielessäsi pyörii kysymyksiä, vastaamme niihin mielellämme. Lisätietoja tehtävästä antaa:

Tommi Ohtonen

050 477 8959. Tommin tavoitat parhaiten tiistaina  31.5. klo 10-11 ja torstaina 2.6. klo 15-16.

Jätä hakemus


Tätä on Saranen

Saranen on Suomen johtava rekrytointikoulutus- ja urapalveluyritys. Autamme yrityksiä kasvamaan ja kehittymään ja ihmisiä uusiin töihin. Loimme viime vuonna yhdessä kumppaneidemme kanssa 600 uutta työpaikkaa ja valmensimme uusille urille yli 2300 osaajaa.  

Meillä työskentelee tällä hetkellä noin 100 asiantuntijan joukko, ja työtämme ohjaavat arvomme vaikuttavuus, luotettavuus, rohkeus ja ilo. Olemme sekä tavoitteellisia että välittäviä tiimipelaajia, joille tiimin suoritus on yhtä arvokas kuin omat saavutukset. Asiakkaidemme – niin yritysten kuin yksilöidenkin – haasteiden ratkaiseminen yhdessä on toimintamme lähtökohta, ja toivomme, että myös sinua motivoi työn merkityksellisyys!

Meille on äärimmäisen tärkeä huolehtia työyhteisömme jäsenistä ja työkulttuuristamme. Yhteisömme saikin tänä vuonna kunnian liittyä Suomen parhaiden työpaikkojen listalle.

2022_Suomi_Parhaat-Työpaikat-1024x1024

 

Tutustu tiimiin

 

 

Olen Matias, intohimoinen penkkiurheilija ja innokas harrasteurheilija. Tehtäväni Sarasella on avittaa uusia kykyjä sekä yrityksiä löytämään toisensa työmarkkinoilla. Nautin työssäni siitä, että saan todistaa läheltä uuden uratarinan syntymistä. Ikinä ei ole liian vanha oppimaan uutta!

Matias Keskitalo

Project Manager

matias-keskitalo-800x800

Oon Tiia ja tykkään urheilla monipuolisesti; aina salitreenistä balettiin. Syön suklaata aina, kun sitä on tarjolla. Tykkään työstäni ja kollegatkin on enemmän kuin jees! Me tehdään tiiminä hommia hyvällä fiiliksellä. Oon tosi iloinen että saan kuulua just tähän poppooseen!

Tiia Routila

Project Manager

Tiia_Routila-640x640

Olen Maarit, kolmen energisen pojan kiekko- ja futisäiti. Laulan ääneni käheäksi autossa ja lähden mukaan kaikkiin tempauksiin. Pidän kauniista asioista, kuohuviinistä, nauramisesta ja ihmisistä. Työssäni parasta: tiimin tukemisen lisäksi saan auttaa uransa käännekohdassa olevia ihmisiä sekä osaajia etsiviä yrityksiä.

Maarit Sapman

Team Manager

Maarit_Sapman-640x640

Olen Pinja ja cheertanssi on iso osa minua. Se onkin kuulunut elämääni jo yli 15 vuotta. Innostun erilaisista projekteista ja käsillä puuhastelusta: neulominen, kukat ja hyötypuutarha ovat lähiaikojen intohimojani. Pidän Sarasella yhdessä tekemisen meiningistä ja siitä, että saan tehdä työtä, jonka koen merkityksellisenä.

Pinja Heimala

Project Specialist

Pinja_Heimala-640x640

Oon Make! Mut löytää perheen kanssa metsäpoluilta maastopyöräilemästä tai HIPKOn tatamilta muita halailemasta. Olen monesti aika harkitseva, mutta innostun myös helposti, jolloin tekeminen vie mennessään. Sarasella parasta on työyhteisö, joka luottaa ja jossa jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa.

Markku Metsola

Account Manager

Markku_Metsola-640x640
0/0
tyonhakua_bg