GamePro

GamePro

Oletko haaveillut työurasta pelialalla? Ota lentävä lähtö uuteen vuoteen ja hae mukaan suomalaisen pelialan menestystarinaan.

GamePro on rekrytoiva koulutusohjelma, jonka kautta useat pelialan yritykset hakevat uusia osaajia monipuolisiin pelialan tehtäviin pk-seudulla. GamePron tavoitteena on kasvattaa 25 uutta osaajaa suomalaisen pelialan palvelukseen. GamePro-ohjelma järjestetään jo seitsemättä kertaa yhteistyössä Neogamesin kanssa. Aiempien pelialan rekrytoivien koulutusohjelmien kautta jo 110 uutta osaajaa on löytänyt paikkansa Suomen pelialalta!

Hakuaika on päättynyt 19.2.2018.

Pelit etsivät tekijäänsä

Suomen pelialalla on elänyt jatkuvan kasvun aikaa jo pitkään, eikä kasvu osoita laantumisen merkkejä. Uusista osaajista on pelialalla jatkuvasti pulaa ja mm. Neogames arvioi pelialan osaajavajeen olevan vuositasolla n. 280 henkilöä.

Peliala on ollut koko 2000-luvun nopeimmin kasvava viihdeteollisuuden ala, eikä talouden heilahtelut ole vaikuttaneet siihen kovin herkästi. Suomalaisista pelialan liikevaihdosta yli 95 prosenttia tulee ulkomailta, joten kyseessä on todella kansainvälinen ala.

GamePro on aina ollut ja on myös tulevaisuudessa koko suomalaisen pelialan yhteinen hanke. Uusia osaajia hakee joukko johtavia alan yrityksiä.

Keräämme tälle sivustolle ajantasaisen listauksen rekrytoivista yrityksistä ja tarjolla olevista tehtävistä.

 

Ainutlaatuinen tilaisuus kehittyä unelmien ammattiin

GamePro mahdollistaa kehittymisesi haastaviin ja mielenkiintoisiin pelinkehitystehtäviin. Ohjelman kesto on kuusi kuukautta maalis-syyskuussa 2018. Ohjelmassa yhdistyvät käytännön työskentely yhteistyöyrityksen peliprojekteissa sekä monipuolinen koulutus alan kokeneilta asiantuntijoilta. Ohjelman tavoitteena on työsuhteen solmiminen sinun ja yhteistyöyrityksesi välille viimeistään ohjelman päättyessä.

Yhteistyökumppanit

Rekrytoivat yritykset / Recruiting companies

Ota yhteyttä

Henkilötietoja käytetään Saranen Consulting palveluista kertomiseen yhteydenoton yhteydessä. Lue lisää henkilötietojen käsittelystämme tietosuojaselosteestamme.