GrowthPro

GrowthPro

Kasvualojen asiantuntijaksi

Uusi työpaikka ja ura kasvualalla – Tarjolla loistava mahdollisuus uuteen työpaikkaan. Vakiinnuta paikkasi yrityksessä ja kasvata samalla osaamistasi kasvualojen tarpeisiin!

Etsikö uutta työpaikkaa, jossa voit hyödyntää aiempaa kokemustasi, ja samalla uudistaa osaamistasi yritysten kasvutarpeet huomioiden? Haluatko saada jalan kiinnostavan yrityksen oven väliin ja päästä kiinni helpommin yritysten sisällä piileviin työmahdollisuuksiin?

Asiantuntijakoulutuksen ja työssäoppimisen yhdistävä GrowthPro MuutosKoulutus tarjoaa uusia työ- ja uramahdollisuuksia esimerkiksi teknisen, kaupallisen tai muun soveltuvan koulutustaustan omaaville asiantuntijoille mm. ohjelmistokehityksen, sähköisen taloushallinnon ja digitaalisen markkinoinnin parista. Koulutus kestää viisi kuukautta ja käynnistyy joustavasti heti yhteistyöyrityksen löydyttyä.

Lisäksi GrowthPro tarjoaa sinulle mahdollisuuden orientoivaan valmennusjaksoon. Jaksolla saat tukea urasi suunnitteluun, työssäoppimispaikan löytämiseen sekä käytännön vinkkejä tuleviin työhaastatteluihin. Seuraava 10 päivän mittainen valmennusjakso käynnistyy 26.2.2018.

Oletko sinä etsimämme asiantuntija?

Koulutusohjelma on suunnattu työnhakijoille, jotka ovat työskennelleet esimerkiksi teknisissä tai kaupallisissa rooleissa ICT-toimialalla, sähköisessä taloushallinnossa tai digitaalisessa markkinoinnissa. Aiempi tehtäväsi on voinut olla mm. ohjelmistokehityksestä, projektihallinnasta, myynnistä ja markkinoinnista tai asiakaspalvelusta ja hallinnollisessa roolissa.

GrowthPro – kasvualojen asiantuntijaksi MuutosKoulutus toteutetaan yhteistyössä Uudenmaan ELY-keskuksen, TE-toimiston, Saranen Consultingin ja mukana olevien yhteistyöyritysten kanssa.

Työssäoppimisjakso ja koulutukset

Suurin osa 5kk pituisesta työssäoppimisjaksosta on työskentelyä yhteistyöyrityksessä, jonka oheen sinulle räätälöidään työtehtiäviäsi ja osaamistasi kehittävä koulutuskokonaisuus. Kokonaisuus muodostuu Saranen Consultingin ja yhteistyökumppaniemme koulutuksista, jotka sisältävät lähiopetusta sekä etätehtäviä. Kouluttajakumppaneinamme toimivat mm. Sovelto, Tieturi ja Eduhouse.

Orientoiva valmennusjakso tukemaan työssäoppimispaikan hakua

Pääsääntöisesti 5kk mittaisen työssäoppimisjakson yrityspaikat tulevat Saranen Consultingin toimesta, mutta voit myös itse etsiä yhteistyöyritystä koulutusohjelman ajaksi. Tätä varten tarjoamme sinulle mahdollisuuden myös osallistua 10 päivän mittaiseen orientoivaan valmennusjaksoon. Jaksolla saat tukea urasi suunnitteluun, työssäoppimispaikan löytämiseen sekä käytännön vinkkejä tuleviin työhaastatteluihin. Kerrothan jo hakemuksessasi, jos olet kiinnostunut osallistumaan orientoivalle valmennusjaksolle. Seuraava orientaatiojakso käynnistyy 26.2.2018.

Kiinnostuitko? Hae nyt!

Yhteistyössä

Ota yhteyttä

Henkilötietoja käytetään Saranen Consulting palveluista kertomiseen yhteydenoton yhteydessä. Lue lisää henkilötietojen käsittelystämme tietosuojaselosteestamme.