Näin haet

Näin haet

Kenelle koulutus on tarkoitettu?

Voit hakea ohjelmaan mikäli olet työtön tai työttömyysuhanalainen, määräaikainen työsuhteesi on päättymässä tai olet koulutustasi vastaamattomissa työtehtävissä. Koulutukseen osallistuvalle työttömälle työnhakijalle maksetaan koulutuksen ajalta sitä työttömyysetuutta (ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea), johon hänellä on oikeus työttömänä ollessaan sekä lisäksi kulukorvausta.

Hakuohjeet

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi jo tänään. Koulutusohjelmaan hakeminen edellyttää kahden hakemuksen täyttämistä:

  1. Täytä koulutushakemus osoitteessa https://koulutukset.te-palvelut.fi. Koulutuksen numero on 677570, jonka avulla löydät koulutuksen. Hakemus jätetään ”Tiedot”-välilehden alta.
  2. Täytä myös sähköinen osaamisprofiili alla olevasta painikkeesta. HUOM! Tämä profiili toimii käyntikorttinasi rekrytoivien yritysten suuntaan. Kerro taustoistasi, tavoitteistasi ja millaisiin tehtäviin haluaisit tähdätä GrowthPron kautta.

 

 

 

GrowhtPro on Työhallinnon rahoittama MuutosKoulutus, jonka tavoitteena työssäoppimisjakson päätteeksi työsopimus sinun ja yhteistyöyrityksen välille, sekä orientoivan valmennusjakson osalta edesauttaa yrityspaikan löytämistä ja työnhakua yleisesti.

Tietoa työvoimakoulutuksesta ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saa puhelimitse p. 0295 020 702 ma-pe klo 9-16.15 tai sähköpostilla koulutusneuvonta@te-toimisto.fi tai www.facebook.com/koulutusneuvonta.

 

Ota yhteyttä

Henkilötietoja käytetään Saranen Consulting palveluista kertomiseen yhteydenoton yhteydessä. Lue lisää henkilötietojen käsittelystämme tietosuojaselosteestamme.