Muita avoimia tehtäviä

Muita avoimia tehtäviä

2 Service Desk Cloud -asiantuntijaa

Vetonaula Oy on moderni IT-palvelutalo, joka tarjoaa asiakkailleen laadukkaita IT-palveluita. Omat asiantuntijamme suorittavat kaikki palveluntuotannon työvaiheet määrittelystä tukeen. Palveluiden toteutuksissa voimme hyödyntää sekä oman konesalimme että pilvipalveluiden tuomat edut tietoturvallisesti. Palveluiden toiminnasta ja käyttäjien tuesta vastaa oma tukipalvelumme, jolle pilviteknologiat ovat kotikenttää. Vetonaulan tiimi on hyvähenkinen ja töitä tehdään rennosti mutta vahvalla osaamisella. Osana Vetonaulan tiimiä sinulla on huikea mahdollisuus kehittyä ammatillisesti. 20 vuodessa Vetonaula Oy on kulkenut laiteosaajasta palveluosaajaksi ja julkishallinnosta yrityssektoriin. Tärkeimmät yhteistyökumppanimme ovat Microsoft, HP, F-Secure ja WatchGuard. Nyt etsimme asiantuntijajoukkoomme kahta Service Desk Cloud -asiantuntijaa.

Haluatko kasvaa pilviaikakauden asiakaspalvelun raudanlujaksi ammattilaiseksi, jolla on hyppysissä uusimpien pilvipalvelusoftien käyttö ja niiden tuki? Oletko vastavalmistunut AMK-insinööri tai IT-tradenomi tai jo kokemusta omaava pilviaikakauden IT-osaaja ja etsit vielä tulevan urasi suuntaa?

Meille on tärkeää, että olet aidosti kiinnostunut ratkaisemaan asiakkaidemme päivittäisiä IT-haasteita. Haluat ottaa suvereenisti haltuun Microsoftin työkaluja ja sinua kiinnostaa erityisesti Office 365 -ympäristöön liittyvien ongelmien ratkonta. Työssäsi pääset kehittymään uusimpien teknologioiden taitajaksi. Huomaat pian, miten nopeasti olet ottanut haltuun Office 365-ympäristön ja pystyt näppärästi automatisoimaan käyttäjien ja ryhmien hallintaa PowerShell-työkalulla. Meille tärkeintä on oikea asenne ja motivaatio Service Desk työhön ja aito halua auttaa asiakkaitamme. Toivomme, että uusien asioiden oppiminen on sinulle luontevaa ja mieluisaa, ja että haluat kehittää omaa asiantuntijuutta pilviteknologioiden osaajana.

Kehity pilviajan osaajaksi kivassa tiimissä

Tarjoamme sinulle aluksi 5 kk koulutussopimuksen, jonka aikana pääset heti mukaan osaavan ja rennon tiimin jäseneksi ja saat 14 päivän kattavan koulutuksen mm. seuraavista aiheista: Office 365 käyttöönotto ja hallinta, Office 365-, Azure-, ja Active Directory -käyttäjien hallinta PowerShellillä, Office 365 ja tietoturva. Rekrytointiohjelman jälkeen tavoitteenamme on rekrytoida sinut työsuhteeseen. Tarjoamme sinulle huolellisen perehdytyksen ja täyden tukemme. Rekrytointiohjelman koulutus- ja työssäoppimisjakso alkaa joustavasti heti kun olemme löytäneet toisemme.

Kiinnostuitko? Toimi nopeasti ja hae heti                        

Hakuaika päättyy 25.3.2018. Jätä hakemus heti, niin voimme edetä kanssasi jo nopeammin.

  1. Täytä Työhallinnon koulutushakemus: www.te-palvelut.fi/koulutushaku (koulutusnumero 677570).
  2. Täytä Saranen Consultingin CV/osaamisprofiili tästä linkistä. Kerro itsestäsi ja osaamisestasi! Tämä profiili toimii käyntikorttinasi Vetonaulalle.

 

Kysy lisää: Tiina Mäkinen, Saranen Consulting, 040 762 9644, tiina.makinen@saranen.fi.

 

Tämä työpaikka on avoinna GrowthPro kasvualojen asiantuntijoiden -muutoskoulutusohjelman kautta. Työsuhteeseen tähtäävässä ohjelmassa yhdistyy tehokas työssä oppiminen ja laadukas koulutus Suomen parhailta kouluttajilta. Koulutusohjelman järjestävät työhallinto ja Saranen Consulting tiiviissä yhteistyössä rekrytoivien yritysten kanssa.

Koulutamme uudet osaajat yhteistyössä Saranen Consultingin, Uudenmaan ELY-keskuksen ja Uudenmaan TE-toimiston kanssa. Voidaksesi aloittaa rekrytoivassa koulutusohjelmassa, sinun tulee olla työttömänä työnhakijana, työttömyysuhan alaisena tai koulutustasi vastaamattomissa tehtävissä. Ohjelman ajalle solmimme kanssasi 5 kuukauden mittaisen koulutussopimuksen. Koulutuksen ajalta voit saada sitä ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea, johon olet työttömänä oikeutettu, sekä kulukorvausta.

Ota yhteyttä

Henkilötietoja käytetään Saranen Consulting palveluista kertomiseen yhteydenoton yhteydessä. Lue lisää henkilötietojen käsittelystämme tietosuojaselosteestamme.