HealthTechPro

HealthTechPro

RekryKoulutus terveysteknologia-alan asiantuntijatehtäviin Uudellamaalla

HealthTechPro on RekryKoulutus, jonka kautta etsitään nyt 20 uutta terveysteknologia-alan tulevaa ammattilaista monipuolisiin tehtäviin pk-seudulla toimiviin yrityksiin. Koulutusohjelma alkaa maaliskuussa 2018 ja sen kesto on puoli vuotta.

Ohjelman aikana osallistuja työskentelee yhteistyöyrityksessä käytännön työtehtävissä jatkuvasti oppien. Tämän lisäksi puoleen vuoteen sisältyy koulutuspäiviä ja oppimistehtäviä terveysteknologian asiantuntijuuden vahvistamiseksi. Kouluttajina toimivat Healthtech Finland -yhdistyksen regulaatio-asiantuntija Tom Ståhlberg ja muut alan asiantuntijat.

Työhallinnon kanssa yhteistyössä järjestettävän HealthTechPro -koulutusohjelman suunnittelusta ja toteutuksesta vastaa Saranen Consulting. Tavoitteenamme on auttaa motivoituneita, kehittymiskykyisiä hakijoita ja rekrytoivia yrityksiä löytämään toisensa. Etsimme hakijoiden taustaa ja mielenkiintoa vastaavia työtehtäviä mukana olevista yrityksistä ja yrityksille motivoituneiden hakijoiden joukosta sopivia tekijöitä. Rekrytointitilanteissa asenne, vahva motivaatio ja halu kehittyä alan asiantuntijaksi on usein tärkein valintakriteeri.

Merkityksellinen ja innovatiivinen tulevaisuuden ala

Kansainvälisestikin arvostettu suomalainen terveysteknologiateollisuus on Suomen suurin huipputeknologian vientiala. Innovatiivinen ala tarjoaa loputtomasti mahdollisuuksia oman osaamisen kehittämiseen mitä mielenkiintoisimmissa tehtävissä ja yrityksissä. Terveysteknologian alalla yhdistyvät merkityksellinen ja tärkeä työ sekä poikkitieteellinen kova osaaminen, jonka avulla tähdätään sekä paikallisesti että globaalisti ihmisten terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseen. Lue lisää terveysteknologia-alasta: healthtech.teknologiateollisuus.fi.

Hakuaika päättyy 8.2.2018.

Hae nyt!

Mukana rekrytoimassa mm.:

Yhteistyökumppanit

Ota yhteyttä

Henkilötietoja käytetään Saranen Consulting palveluista kertomiseen yhteydenoton yhteydessä. Lue lisää henkilötietojen käsittelystämme tietosuojaselosteestamme.