Näin haet

Näin haet

HAKUOHJEET

Hakuaika päättyy 8.2.2018.

Kenelle HealthTechPro -koulutusohjelma on tarkoitettu?

Haemme nyt asenteeltaan oikeanlaisia, motivoituneita, dynaamisia ja kehittymishaluisia tekijöitä, jotka haluavat tulevaisuudessa työskennellä terveysteknologian parissa. Rekrytoiva koulutusohjelma on hyvä keino päästä uudenlaisiin työtehtäviin terveysteknologian toimialalla, sisään mielenkiintoiseen yritykseen tai edetä seuraavalle tasolle asiantuntijatehtävissä.

HealthTechPro -RekryKoulutus toteutetaan TE-palvelujen ja ELY-keskuksen rahoittamana työvoimakoulutuksena, jonka aikana saat normaalia työttömyystukea. Lisäksi sinun on mahdollista saada kulukorvausta ja korotusosa tukeen. Koulutusohjelman kohderyhmänä ovat TE-toimiston asiakkaat ja työnhakijat.

Voit hakea ohjelmaan, mikäli:

  • olet työtön työnhakija, työttömyysuhan alainen (esim. määräaikaisessa työsuhteessa tai lomautettuna)
  • pystyt opiskelemaan suomen kielellä, muu kielitaito eduksi

Eduksi on työkokemukseen, koulutukseen tai harrastuneisuuteen perustuva osaaminen erilaisista terveysteknologia-alaa tukevista tehtävistä tai vahva mielenkiinto ja valmius kehittyä alan asiantuntijaksi.

Lopulliset vaatimukset määrittävät yhteistyöyritysten erilaiset tarpeet, joten kerrothan osaamisestasi ja toiveistasi rohkeasti.

Näin haet:

  1. Jätä työhallinnon hakemus osoitteessa te-palvelut.fi/koulutushaku (koulutusnumero: 676644) tai lähimmässä TE-toimistossasi.
  2. Täytä myös sähköinen osaamisprofiili alla olevasta painikkeesta. HUOM! Tämä profiili toimii käyntikorttinasi rekrytoivien yritysten suuntaan. Kerro taustoistasi, tavoitteistasi ja millaisiin tehtäviin haluaisit tähdätä HealthTechPron kautta.

 

 

Hakemukset jätettyäsi selvitämme sopivuutesi HealthTechPro -koulutusohjelmaan ja etsimme sinulle sopivaa yhteistyöyritystä. Paikat koulutusohjelmassa täytetään heti sopivien henkilöiden löytyessä.  Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä hakuprosessin edetessä.

Ota yhteyttä

Henkilötietoja käytetään Saranen Consulting palveluista kertomiseen yhteydenoton yhteydessä. Lue lisää henkilötietojen käsittelystämme tietosuojaselosteestamme.