Työtehtävät ja rekrytoivat yritykset

Työtehtävät ja rekrytoivat yritykset

Mukana rekrytoimassa mm.:

PRODUCT MANAGER ja SYSTEM ADMINISTRATOR

Buddy Healthcare tuottaa älykkäitä sähköisen asioinnin ratkaisuja, jotka tehostavat sairaalan toimintaa ja parantavat potilaskokemusta. BuddyCare-mobiilihoitopolkuratkaisu automatisoi ja digitalisoi leikkauspotilaan matkan kotoa sairaalan ja sairaalasta takaisin kotiin. BuddyCare-palvelu on saanut useita innovaatiopalkintoja ja -tunnustuksia niin Suomessa kuin kansainvälisesti.

Olemme pieni yritys isolla visiolla. Meillä on asiakkaana johtavia terveydenhuollon organisaatioita Suomessa ja ensimmäiset kansainväliset projektit ovat myös alkaneet. Meillä pääset itse vaikuttamaan tulevaisuuden työnkuvaasi ja osallistumaan terveydenhuollon digitalisaatioon parhailta paikoilta. Etsimme nyt joukkoomme koulutusohjelman kautta kahta uutta vahvistusta, jotka kaipaavat vastuuta ja ovat valmiita kasvamaan yrityksen mukana.

Tuotepäällikkönä saat vastuullesi tuotekehityksen jatkuvuudesta ja laadunhallinnasta huolehtimisen. Tehtävässä toimit tiiviisti yhdessä yrityksen muun henkilöstön kanssa ja hallitset tuotteen ja siihen liittyvien asiakasprojektien kokonaisuudet, laadit ja pidät kiinni aikatauluista sekä huolehdit omalta osaltasi tuotteen kannattavuudesta. Vastuullasi on muun muassa tuotteen ohjelmistokehityksen johtaminen, tuotehallinta, dokumentaatio ja regulaatioasiat sekä mahdollisesti myös asiakastyö. Toivomme löytävämme henkilön, joka työskentelee täysillä kohti omia ja yhteisiä tavoitteita!

Järjestelmäasiantuntijana vastaat järjestelmien teknisestä infrastruktuurista ja ylläpidosta. Tehtäviin kuuluu muun muassa tietoturvan kontrollointi, asiakkaisiin liittyvien tietojen hallinta, palvelinten ylläpito ja monitorointi. Etsimme pilvipalveluista innostuvaa henkilöä, joka oppii mielellään uutta!

Arvostamme, jos Sinulla on:

 • ahkera ja tunnollinen työtapa
 • ongelmanratkaisukykyä ja -halua
 • innostunut ja rohkea asenne
 • sujuva englannin kielitaito – työkielemme on englanti!

Tuotepäällikön tehtävässä lisäksi

 • kokemusta projektityöstä
 • hyvät vuorovaikutus-, johtamis- ja dokumentointitaidot

Järjestelmäasiantuntijan tehtävässä lisäksi

 • kokemusta pilvipalveluista (erityisesti AWS)
 • hyvät tekniset taidot ja tiedot

Tarjoamme Sinulle:

 • erittäin kansainvälisen työympäristön
 • riittävän pienen, mutta isoksi aikovan startup-yrityksen vauhdin
 • mielenkiintoisen tuotteen, jonka tulevaisuus on myös sinun käsissäsi
 • mahdollisuuden päästä vaikuttamaan omaan toimenkuvaan
 • uuden merkityksellisen uran sairaalamaailmassa

Innostuitko? Jätä hakemus HealthTechPro-koulutusohjelmaan ja kerro mielenkiintosi yritystä kohtaan hakulomakkeen kohdassa ”Minua kiinnostavat yhteistyöyritykset”.

SALES AND BUSINESS AREA MANAGER

Ecosir Group is a leading logistics and health technology company. This year we celebrate 30 years milestone being one of the oldest companies in its field. We are the major player in the health care technology sector in particular, specializing in management solutions for linen/laundry and waste transfer systems as part of building logistics solutions. We have offices in Espoo (HQ) and Tampere and we are expanding our operations and strengthening our position as an expert in the health care and special residential building sector. We employ around 200 people through our partner network. Our solution portfolio covers health care premises like hospitals, care centres, and hospital campus kitchens. Our unique technology is used also in high-class building solutions. Net sales growth was +36% in 2017 and company is profitable having Bisnode-AA rating. The megatrends and offered solutions provide long term growth.

We are now looking for SALES AND BUSINESS AREA MANAGER (SBA) for international market.

to take charge of an regional area countries in Asia and part of EU (excl. the Nordic countries). You will be responsible for sales results and marketing operations in your area, and you will also build, develop and maintain a resales network. In this role active and proficient English is necessary. Our skilled team is powered with a positive attitude and capable to respond quickly into various situations. You should have same spirit to be our team player and to have nerves of steel. Challenges excite you and you work relentlessly to achieve your goals. You are motivated by success and closed deals. The job demands that you are fit as the flights are long and negotiations can be gruelling and on the other side they are very rewarding.

We offer you:

Ecosir Group offers an interesting opportunity to work for the industry leader in the growing business field. You will be able to develop our business and represent high-quality system projects in collaboration with the existing sales team on international markets, and you can improve your expert skills in a specialist environment. The job involves travel for an estimated 60-80 days per year.

We are looking for:

 • Sc or B.Sc degree in engineering technology
 • Natural sales skills with some hands-on experience
 • Some understanding of building floor plans and/or building services engineering
 • Willing to learn system projects in health care or HVAC like heating, plumbing and air-conditioning sectors

We appreciate:

 • Results achieved in the sales of high technical systems and/or project solutions
 • Interest in keeping up to date with the latest trends
 • Knowledge of the opportunities offered by digital technologies
 • Experience in hi-tech projects, interest to find institutional customers and distribution partners
 • Contract negotiation techniques
 • Knowledge of AutoCad drawing reader experience is a major advantage
 • Thorough knowledge of MS Office presentation applications

Innostuitko? Jätä hakemus HealthTechPro-koulutusohjelmaan ja kerro mielenkiintosi yritystä kohtaan hakulomakkeen kohdassa ”Minua kiinnostavat yhteistyöyritykset”.

HEALTHCARE SOFTWARE DEVELOPER

Finnish Net Solutions on ihmisläheinen, kasvava ja kansainvälistyvä räätälöityjä ohjelmistoja selainkäyttöisinä verkkopalveluina toteuttava yritys. Tuotamme valmiita ohjelmistotuotteita eläinlääkäreille ja terapeuteille käyttäen työtapoina ketteriä ohjelmistokehitysmenetelmiä.  Tämä tarkoittaa, että teemme asiakkaallemme nopeasti nähtäviä, kokeiltavia ja kommentoitavia tuloksia. Jatkamme asiakkaiden palautteiden perusteella kehitystyötä haluttuun suuntaan. Lopputulokseen tähtäämme nopeasti, keskittyen toiminnan kannalta olennaisimpiin asioihin. Myös omia tuotteitamme kehittäessämme kuuntelemme tarkoin asiakkaitamme. Tuotteidemme kehityksen tärkein suunnannäyttäjä ovat asiakkaamme antamat palautteet ja toiveet.

Etsimme joukkoomme kehittymään HEALTHCARE SOFTWARE DEVELOPERIA.

Toimit osana terapia- ja/tai eläinlääkintäpuolen kehitystiimiä ja osallistut tuotteen kehittämiseen. Pääset myös ideoimaan ja toteuttamaan uusia ominaisuuksia sekä keskustelemaan asiakkaiden kanssa heidän tarpeistaan ja toiveistaan. Kehityksen lisäksi tiimit ylläpitävät tuotetta sekä hoitavat asiakaspalvelua ja tuotetukea. Tiimeissä on noin 10 ohjelmistoalan ammattilaista, jotka toimivat ryhmäpäällikön alaisuudessa ketterän kehityksen menetelmillä.

Toivomme sinulta hyviä yhteistyötaitoja ja kokemusta tiimityöstä. Hyvä työmotivaatio ja työmoraali sekä into oppia uutta, omatoimisuus ja vastuunotto omasta työstä ovat tärkeitä tehtävässä. Kiinnostus terveydenhuollon toimialaan tai eläinlääkintään auttaa tehtävässä. Sinulla voi olla jo joitakin vuosia kokemusta ohjelmointityöstä tai kattava harrastuneisuus.

Teknologiatoiveet: PHP, Javascript, Python, Linux-palvelimet

Plussaa on kokemus seuraavista:

Modernit Javascript-sovelluskehykset (esim. React, Angular), HL7 (V3) ja CDA R2-osaaminen, versiohallintatyökalujen tuntemus (esim. Subversion, Git), jokin frameworkin käyttö, kokemus tietoturvan huomioimisesta sovelluskehityksen yhteydessä.

Työtä voi tehdä Espoossa tai Kuopiossa ja siihen sisältyy myös satunnaisia asiakaskäyntejä.

Meillä on erinomainen työilmapiiri ja hyvät tulevaisuudennäkymät. Työntekijämme pysyvät meillä mielellään, tarjoamme kehittymis- ja etenemismahdollisuuksia talon sisällä.

Innostuitko? Jätä hakemus HealthTechPro-koulutusohjelmaan ja kerro mielenkiintosi yritystämme kohtaan hakulomakkeen kohdassa ”Minua kiinnostavat yhteistyöyritykset”.

JUNIOR-DEVAAJA

Heltti on kotimainen vuonna 2013 perustettu älytyöterveysyritys, jonka omistajina ovat työntekijät ja kourallinen nimekkäitä sijoittajia, Risto Siilasmaa mukaan lukien. Heltin tavoitteena on vaikuttaa positiivisella tavalla 500 000 ihmisen hyvinvointiin vuoteen 2020 mennessä. Pelkän sairaudenhoidon sijaan työterveyshoitajamme, lääkärimme, psykologimme ja fysioterapeuttimme tekevät kaikkensa, ettet joutuisi olemaan potilas.

Nyt etsimme junior-devaajaa:

 • Kuvittele, että asiointi työterveyshuollon kanssa tuntuu siltä, että joku on oikeasti kiinnostunut siitä, miten voit töissä ja elämässäsi ylipäätään.
 • Kuvittele, että avaat Heltti-appin puhelimellasi, täppäät paria nappia ja saat vastauksen sinua askarruttaneeseen terveydelliseen kysymykseen. Jos asia jäi vielä askarruttamaan, voit appin kautta helposti chattailla terveystiimisi kanssa.
 • Kuvittele, että appin avattuasi näet viimeisen kuukauden työfiiliksesi yhdellä silmäyksellä ja ymmärrät kuinka mahtavaa työskentely Heltissä onkaan.
 • Kuvittele, että 76% terveyteesi liittyvistä asioista voidaan hoitaa etänä joko kännykällä tai tietokoneella.
 • Kuvittele, että tullessasi Helttilään vaivattomasti varattuun tapaamiseen, tunnet tulleesi parhaan ystäväsi kotiin, jossa tuloasi on odotettu.

Osa tästä on jo totta, tule meille toteuttamaan loputkin! Heltin tekkitiimissä pääset luomaan nykyaikaisia työkaluja Heltin jäsenille, asiakasyrityksille sekä ihastuttamaan kollegoitasi tekemällä heidän työstään nopeaa ja mukavaa Heltin omilla työkaluilla.

Haemme Heltin omaan teknologiatiimiin innostunutta junioridevaajaa, jolla olisi palava halu kasvaa ammatillisesti ja samalla parantaa ajatus- ja tietotyöntekijöiden hyvinvointia ja terveyttä. Haluat luoda hyvää ja kaunista ja rakastat koodausta sekä ongelmien ratkomista. Olet kiinnostunut siitä miten ja miksi asiat tehdään jollain tavalla. Olet itseohjautuva, mutta osaat myös pyytää apua. Toimit luontevasti osana pientä ketterää tiimiä ja sinulla on jonkin verran kokemusta palveluiden etu- ja takapuolista. Työn painopiste asettuu fronttipuolelle, mutta työssä on mahdollisuus päästä käytännön kautta oppimaan myös mm. koko stackin ja palvelinympäristöjen kanssa työskentelystä. Suuren tekkiosaamisen sijaan arvostamme monipuolisuutta sekä erityisesti intoa ja kykyä oppia nopeasti.

Muutama avainsana tärkeysjärjestyksessä:

 • JavaScript, React [Native], Less
 • git, REST API, Python, PostgreSQL
 • AWS, Docker

Miten toimimme

Lähtökohtaisesti noudatamme kaikessa tekemisessämme ohjetta ”tee niinkuin itse tekisit” – toisin sanoen lähdemme siitä, että Helttiäiset saavat ja haluavat ottaa vastuuta omasta tekemisestä. Jäykän hierarkkisen organisaation sijaan suosimme yhteistyötä tekeviä itseohjautuvia yksilöitä ja tiimejä. Meitä helttiäisiä yhdistää halu saada asioita aikaiseksi ja luoda uutta.

Mitä tarjoamme

Heltti tarjoaa mahtavat monialaiset kollegat, markkinan edistyksellisimmän työhyvinvoinnin ja työterveyden konseptin, uniikin ja erittäin eloisan yrityskulttuurin sekä tuhansien innokkaiden ajatus- ja tietotyöläisten käyttäjäkunnan. Saat itse valita työvälineet, joilla saat parasta jälkeä aikaiseksi.

Tuotekehityksen ensisijainen työskentelypaikka on uusi, upea EmoHelttilä aivan Helsingin keskustassa (Mannerheimintie 12). Etänä kommunikointi hoituu sujuvasti mm. Slackilla ja videopuheluilla ja halutessaan työskennellä voi myös muissa Heltin toimipisteissä.

Innostuitko? Jätä hakemus HealthTechPro-koulutusohjelmaan ja kerro mielenkiintosi yritystämme kohtaan hakulomakkeen kohdassa ”Minua kiinnostavat yhteistyöyritykset”.

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ ja OHJELMISTOTESTAAJA

Innokas Medical on Oulussa vuonna 1994 perustettu, noin 200 henkeä työllistävä suomalainen terveysteknologia-alan yritys. Innokas tarjoaa asiakkailleen lääketieteen tekniikan sopimussuunnittelu- ja valmistuspalveluita, sekä lääkinnällisten laitteiden laatu- ja viranomaisasioihin liittyvää konsultointia. Yrityksen asiakkaina on sekä kansainvälisiä yrityksiä että kasvu- ja start-up -yrityksiä.  Innokas toimii kolmella paikkakunnalla: Oulun Kempeleessä, Helsingissä ja Tallinnassa. Etsimme nyt innokkaaseen ja energiseen joukkoomme kasvamaan uutta projektipäällikköä ja ohjelmistotestaajaa.

Projektipäällikön työ on meillä erittäin monipuolista ja yhdessä autamme sinua kehittymään huippuosaajaksi. Tehtävässä toimit tiiviisti asiakasrajapinnassa ja vastaat muun muassa omien tuotekehitysprojektiesi aikataulutuksesta ja budjetista. Tuet myyntitiimiä tarjousten tekemisessä ja ymmärrät asiakkaidemme toiveita myös teknisten asioiden osalta. Jokaista projektia varten kokoamme tiimin teknisistä asiantuntijoista ja sinun roolisi on pitää projekti kasassa, varmistaa sen onnistunut eteneminen sekä ratkaista eteen tulevat haasteet yhdessä tiimin kanssa. Johdat projektin hyvään lopputulokseen ja hoidat asiakassuhteita laadukkaasti. Asiakkaitamme ovat terveysteknologia-alalla toimivat yritykset pienistä startupeista isompiin laitetoimittajiin, sekä kotimaassa että maailmalla.

Projektipäällikön työpaikka voi sijaita Helsingissä tai Kempeleellä.

Ohjelmistotestaajana olet mukana laitteiden verifioinnissa ja manuaalisessa testauksessa. Kirjaat testitapauksia, suoritat testejä ja raportoit virheistä sekä testin sujumisesta tietojärjestelmien kautta. Useimmiten toimit osana testaustiimiä, mutta tarvittaessa sinun tulee pystyä myös itsenäiseen työhön. Kokenut tiimimme auttaa sinua tehtävään perehtymisessä, joten tarkalla ja huolellisella tekemisellä sekä analyyttisella ajattelutavalla pääset nopeasti tekemiseen kiinni.

Testaajan työ tapahtuu joko Helsingin toimipisteellämme tai asiakkaan tiloissa Uudenmaan alueella.

Arvostamme, jos Sinulla on:

 • tekninen koulutustausta (esim. insinööri, DI)
 • englannin kielitaito
 • kiinnostus terveysteknologialaitteita kohtaan
 • kokemusta laitekehityksestä tai manuaalisesta testauksesta
 • halu työskennellä yhdessä tiimin kanssa
 • asiakaslähtöinen ajattelutapa

Tarjoamme Sinulle:

 • kasvavan ja merkityksellisen alan monipuoliset asiakkuudet
 • vaihtelevat projektit
 • paljon mahdollisuuksia vaikuttaa omaan ja yrityksen tekemiseen
 • aitiopaikan terveysteknologialaitteiden suunnittelu- ja valmistusmaailmaan sekä regulatiivisiin asioihin
 • huipputiimiläiset, jotka auttavat sinua kehittymään tulevaan tehtävääsi

Innostuitko? Jätä hakemus HealthTechPro-koulutusohjelmaan ja kerro mielenkiintosi yritystä kohtaan hakulomakkeen kohdassa ”Minua kiinnostavat yhteistyöyritykset”.

Customer coordinator

LymphaTouch Oy kehittää, valmistaa ja markkinoi LymphaTouch-hoitolaitteita. LymphaTouch on patentoitu, Suomessa kehitetty alipaineeseen perustuva fysioterapeuttinen hoitomenetelmä. Erityisen hyviä hoitotuloksia on saavutettu leikkausten ja traumojen jälkeisen turvotuksen hoidossa mm. rintasyöpäpotilaiden keskuudessa. LymphaTouch -hoitolaite on saanut erityisesti USA:ssa loistavan vastaanoton ja monet amerikkalaiset sairaalat mm. John Hopkins ovat ottaneet laitteen käyttöön hoitotyössään. LymphaTouch on ISO13485:2008 laatujärjestelmällä auditoitu tuote ja olemme tehneet vuodesta 2005 asti aktiivista työtä laitteen kehittämisessä. Meillä on Suomessa 5 hengen tehokas tiimi, jonka tärkeimpänä tavoitteena on tehdä LymphaTouchista kansainvälinen menestystuote helpottamaan potilaiden arkea.

Etsimme nyt vahvistuksia Suomen tiimiimme. Customer coordinatorina toimit asiakasvastuullisena yhdyshenkilönä ja tärkeänä rajapintana asiakkaidemme ja jakelijoidemme suuntaan. Tehtävä pitää sisällään sekä myynnillisiä, markkinoinnillisia vastuita sekä logistiikan ja taloushallinnon koordinointia. Tässä työssä tärkeintä on aito halusi auttaa asiakkaitamme. Pidät yhteyttä asiakkaisiimme lähinnä sähköpostitse, joten sujuva kirjallinen englannin kielen taito on erityisen tärkeää tässä työssä.

Arvostamme, jos sinulla on

 • aitoa halua auttaa asiakkaitamme
 • aktiivista otetta omaan työhön
 • kykyä toimia joustavasti pienessä tehokkaassa tiimissämme
 • sujuva englannin kielen taito
 • itseohjautuvuutta ja innostusta ottaa asioista selvää

Tarjoamme sinulle

 • start-up henkisen työyhteisön, jossa mahdollisuus vaikuttaa omaan työhön
 • hyvän, laadukkaan, käyttäjäystävällisen tuotteen, jota voi ylpeänä markkinoida maailmalle
 • mukavat ja yhteisölliset toimitilamme Health Innovation Villagessa
 • mahdollisuuden päästä mukaan kansainväliseen menestystarinaan
 • huipputiimiläiset, jotka auttavat sinua kehittymään tulevaan tehtävääsi

Innostuitko? Jätä hakemus HealthTechPro-koulutusohjelmaan ja kerro mielenkiintosi yritystämme kohtaan hakulomakkeen kohdassa ”Minua kiinnostavat yhteistyöyritykset”.

ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖ JA LAATUASIANTUNTIJA

Lääketietokeskus tuottaa lääkeinformaatio-, koulutus- ja tiedolla johtamisen palveluita terveydenhuoltoon ja lääkealalle. Yritys tunnetaan Pharmaca Fennica® lääketietokannasta, joka sisältää myös farmakogenomisen päätöksentuen terveydenhuollon ammattilaisen työn tueksi ja potilaan parhaaksi.

Tuotamme Kelalle kansallisen eReseptin Master Data -lääketietokannan ja vastaamme Pohjoismaissa lääkkeiden yksilöintitunnustoiminnasta (Vnr-palvelu). Pohjoismainen Pharmarket-markkinatilastopalvelu tarjoaa tiedolla johtamisen välineen. Toimimme kansainvälisesti yhdessä kumppaniverkostomme kanssa.

Lääketietokeskus työllistää noin 30 henkilöä.

Etsimme HealthtechPro-ohjelman kautta nuorekkaaseen joukkoomme,

Asiakkuuspäällikköä ja Regulaatio / Laatuasiantuntijaa

Meillä pääset alan näköalapaikalle kehittämään lääkitys- ja potilasturvallisuutta edistäviä digitaalisia palveluita ja ratkaisuja. Katsomme eduksi jo aiemman kokemuksen alalta, mutta tärkeintä kuitenkin on jatkuva halu oppia ja motivaatio kehittyä osaajaksi lääkeinformaatio- ja tiedolla johtamisen palveluiden pariin.

Asiakkuuspäällikön roolissa toivomme henkilöltä asiakaslähtöistä, aktiivista ja itseohjautuvaa työskentelytapaa. Meillä pääset toimimaan monipuolisesti lääkealan ja terveydenhuollon asiakkaiden parissa, laajentaen asiakkuuksia ja etsien uusia mahdollisuuksia. Osaat kuunnella asiakasta, tarjota sopivaa ratkaisua ja viedä myyntiprosessin tuloksellisesti loppuun.

Luotettavat ja edistykselliset tuotantoprosessit ovat toimintamme perusta ja etsimmekin nyt niiden pariin uutta vahvistusta. Henkilöltä odotamme aitoa kiinnostusta laatujärjestelmän kehittämiseen ja kykyä dokumentoida prosesseja. Tehtävä vaatii ahkeruutta, tarkkuutta ja sinnikkyyttä. Emme odota valmista osaamista, tärkeintä on halu oppia terveysteknologian regulaatiosta ja laatujärjestelmistä koulutuksen kautta.

Odotamme sinulta

 • Tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa
 • Oma-aloitteisuutta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja
 • Sujuvaa suullista ja kirjallista ilmaisua suomeksi ja englanniksi
 • Käytät ketterästi digitaalisia palveluita ja tietotekniikkaa työskentelysi tukena

Tarjoamme sinulle

 • Monipuoliset työtehtävät, joiden sisältöä voit kehittää myös itse
 • Asiantuntevan ja kokeneen tiimin tuen
 • Tilaisuuden oppia laaja-alaisesti lääkealasta ja sotesta
 • Joustavat työskentelymahdollisuudet
 • Viihtyisän toimiston ja työhyvinvointia tukevan työyhteisön Helsingin ydinkeskustassa

Innostuitko? Jätä hakemus HealthTechPro-koulutusohjelmaan ja kerro mielenkiintosi yritystä kohtaan hakulomakkeen kohdassa ”Minua kiinnostavat yhteistyöyritykset”.

Ohjelmistoasiantuntija ja järjestelmäasiantuntija

Mediconsult on ketterä suomalainen sosiaali- ja terveydenhuoltoalan tietojärjestelmätoimittaja ja yksi alan johtavia toimijoita Suomessa. Ydinosaamistamme ovat asiakas- ja potilastiedon, toiminnanohjauksen, omahoidon sekä sähköisen asioinnin ratkaisut. Ratkaisumme on suunniteltu vastaamaan kattavasti niin sote-alueiden kuin pienempien organisaatioiden tarpeita sekä yksityisellä että julkisella puolella. Haluamme tarjota suomalaiselle sosiaali- ja terveydenhuollolle parhaita ratkaisuja.

Etsimme ohjelmistotuen tiimiimme asiakaspalveluhenkistä ohjelmistoasiantuntijaa.

Osallistut tiiviisti ohjelmistojen tukeen, asiakasprojekteihin, asiakastarpeen kartoitukseen, kirjallisten esiselvitysten, määrittelyjen ja ohjeiden laatimiseen, tuotteidemme ylläpitoon, ohjeistuksiin sekä kouluttamiseen. Osaamisesi karttuessa osallistut asiantuntijana tai vastaat itsenäisesti tuotteiden ja ratkaisujen määrittely-, toteutus- ja käyttöönottoprojekteista eri asiakasympäristöissä.

Olet asiakaskeskeinen ja palvelualtis. Olet mielellään kerännyt kokemusta terveydenhuollon / sosiaalitoimen toimintaympäristöistä sekä IT-palveluista ja -järjestelmistä. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä innostava ja aktiivinen ote työskentelyyn. Arvostamme kouluttajakokemusta sekä kirjanpidon ja laskutuksen tuntemusta. Edellytämme suomen kielen suullista ja kirjallista osaamista. Tehtävään valitulle henkilölle tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Lisäksi etsimme tekniikan tiimiimme motivoitunutta järjestelmäasiantuntijaa.

Voit olla urasi alkutaipaleella tai jo enemmän kokemusta kerännyt asiantuntija. Tärkeintä on, että omaat halun oppia ja uskallat tarttua uusiin haasteisiin. Tulevat tehtäväsi on mahdollista sovittaa osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Tehtävässä sinulla on hieno mahdollisuus kasvaa asiantuntijaksi terveydenhuollon tietojärjestelmien parissa.

Tarjoamme mielenkiintoisia haasteita tekniikan tiimissä, jossa pääset työskentelemään sosiaali- ja terveyspalveluiden uusimpien ja makeimpien digitaalisten palveluiden parissa. Otamme sinut heti alusta alkaen tärkeäksi osaksi ketterää asiantuntijatiimiämme. Tiimimme toimii läheisessä yhteistyössä ohjelmistokehittäjien, testaajien ja mm. terveydenhuollon ammattilaisten kanssa.

Tehtävät katsotaan hakijan mukaan esimerkiksi kädet syvällä Devopsissa, sisäverkon hallinnassa tai vaikka terveydenhuollon integraatioissa.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta jostakin seuraavista osa-alueista:

 • Containerit, esim. Docker
 • Automaatiotyökalut, esim. Ansible, Chef, Puppet
 • Versiohallinta, esim. GIT
 • Java-sovelluspalvelimet esim. JBoss EAP7/WildFly 10
 • Palvelinten ylläpito Linux tai Windows
 • Valvonta- ja lokipalveluratkaisut, esim. SCOM, ELK, New Relic
 • Integraatioratkaisut, esim. BizTalk, Ensemble
 • Työasema- ja sovellushallinta
 • AD-pohjainen käyttöoikeushallinta
 • Microsoft System Center -tuoteperheestä

Miksi meille? Katseemme on tulevaisuudessa. Kannustamme sinua kokeilemaan rohkeasti uutta. Meillä ei ole tapana pelätä epäonnistumisia vaan päinvastoin, uskomme ettei ilman mokia synny mitään uutta. Toimimme tiiminä ja tarjoamme tueksesi aina koko tiimimme rautaisen asiantuntemuksen. Meillä on joustavat työajat, yli 100 osaavaa työkaveria ja erinomaiset mahdollisuudet kehittyä ja oppia uutta.

Innostuitko? Jätä hakemus HealthTechPro-koulutusohjelmaan ja kerro mielenkiintosi Mediconsultia kohtaan hakulomakkeen kohdassa ”Minua kiinnostavat yhteistyöyritykset”.

ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖ ja ASIAKASPALVELIJA

Vuonna 1952 perustettu Mekalasi Oy on terveydenhuoltoalan tarvikkeiden myynti- ja markkinointiyritys, joka on täysin kotimaisessa omistuksessa. Mekalasin talous on vankalla pohjalla ja meillä viihdytään erittäin hyvin. Myyntitoimistomme sijaitsee Helsingissä ja varastomme Nurmijärvellä, mutta toimimme koko Suomen alueella ja olemme laajentaneet myyntiä myös Baltiaan. Asiakaskuntaamme kuuluu julkisen ja yksityisen terveydenhuollon yksiköitä aina kokonaisista sairaanhoitopiireistä pieniin terveyskeskuksiin ja lääkäriasemiin sekä myös erilaisia yhteisöjä, eläin- ja hammaslääkäriasemia, tutkimusyksiköitä jne. Asiakkaamme arvostavat joustavuutta sekä nopeaa ja ystävällistä palveluamme. Tule mukaan kasvuumme, tulevaisuuden

Erityissairaanhoidon ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖ tai TUOTEPÄÄLLIKKÖ ja ASIAKASPALVELIJA

Aluemyyntipäällikkö vastaa oman alueensa kokonaismyynnistä ja tuoteperheiden kannattavuudesta. Haemme nyt Etelä-Suomen alueelle uutta henkilöä vastaamaan erityssairaanhoidon tuoteperheistä. Tehtävässä toimit tiiviissä yhteistyössä muiden aluemyyntipäälliköiden ja tuotepäälliköiden kanssa varmistaen, että asiakkaidemme toiveet tulevat täytetyksi ja uudet potentiaaliset asiakkaat kartoitetuksi. Päivät pitävät sisällään runsaasti puheluita, sähköposteja ja jatkuvaa asiakaskontaktia, verkostoitumista ja myyntityötä. Työ edellyttää matkustusta erityisesti Turun, Tampereen ja Helsingin alueilla. Haemme henkilöä, jolla on myyvä ja menevä asenne!

Arvostamme, jos Sinulla on:

 • sairaalamaailman tuntemusta tai kokemusta
 • tietämystä julkisista hankintaprosesseista
 • hyvät vuorovaikutustaidot ja halu verkostoitua
 • yrittäjämäinen työtapa ja vahva vastuunottokyky
 • sujuva suomen kielen taito

Tuotepäällikkö on oman tuotealueensa asiantuntija ja vastaa yhteistyöstä kotimaisten ja ulkomaisten toimittajien kanssa sekä nimetyistä asiakkuuksista. Tehtävä edellyttää vahvaa ymmärrystä sairaanhoidon työtehtävistä ja haasteista. Tuotepäällikön vastuulla on muun muassa tuotteiden myynti, tilaukset ja toimitukset, hinnoittelu sekä tuotekoulutukset asiakkaille. Toimit tiiviissä yhteistyössä aluemyyntipäällikön kanssa ja saat tukea myös hankinnan, logistiikan ja asiakaspalvelun henkilöiltä. Haemme henkilöä, joka haluaa ottaa vastuun omasta tuotealueesta ja etsii aktiivisesti uusia tilaisuuksia myydä ratkaisua asiakkaalle!

Arvostamme, jos Sinulla on:

 • kokemusta erityisesti anestesiologiasta, gynekologiasta tai radiologiasta
 • itsenäinen ja oma-aloitteinen työtapa
 • sujuva englannin kielen taito

Yrityksemme tukitoiminnoissa tehtävänkuvasi voi olla erittäin monipuolinen tai voit kehittyä asiakaspalvelun, hankinnan tai logistiikan asiantuntijaksi. Tehtäväsi voi sisältää esimerkiksi tilausten vastaanottamista ja kirjaamista, lähetysten valvontaa ja varastonhallintaa, asiakaspalvelutehtäviä puhelimitse tai sähköisissä kanavissa, laadunseurantaa, myynnin tukitehtäviä tai monia muita tehtäviä. Kuuntelemme mielellämme toiveitasi, koska tarvitsemme tukitoimintoihimme mahdollisesti useamman motivoituneen henkilön kehittymään. Tehtävä voi sijaita Helsingissä tai Nurmijärvellä. Ahkera asenne ja luotettava tehtävien hoitaminen ratkaisevat!

Arvostamme, jos Sinulla on:

 • kokemusta asiakaspalvelusta, hankintaprosesseista tai logistiikasta (esim. varastotyö)
 • halu palvella asiakkaita hyvin
 • motivaatiota oppia terveydenhuollon tuotteista

Tarjoamme Sinulle:

 • vakaasti toimivan yrityksen monipuoliset työtehtävät
 • mahdollisuuden päästä vaikuttamaan omaan toimenkuvaan
 • erittäin vastuullisen työn mielenkiintoisella alalla
 • vakaasti toimivan yrityksen tuen muuttuvassa työympäristössä
 • mukavat työkaverit ja kokeneen ja osaavan työyhteisön, jotka auttavat sinua kehittymään

Innostuitko? Jätä hakemus HealthTechPro-koulutusohjelmaan ja kerro mielenkiintosi yritystä kohtaan hakulomakkeen kohdassa ”Minua kiinnostavat yhteistyöyritykset”.

Tuotekehitysinsinööri

Vuonna 1901 perustettu Merivaara kehittää ja toimittaa laajan valikoiman sairaalakalusteita, kuten leikkauspöytiä ja leikkausvalaisimia, tutkimuspöytiä ja paareja sekä synnytys- ja potilassänkyjä. Lisäksi Merivaara tarjoaa edistyksellisiä leikkaussalin kuvanhallinta- ja ohjausjärjestelmiä. Helppokäyttöisyydestään, kestävyydestään ja ergonomisesta muotoilustaan arvostettuja Merivaaran tuotteita ja ratkaisuja käytetään nykyään jo yli 120 maassa. OpenOR™ leikkaussalin ohjausjärjestelmäämme on kehuttu todella helppokäyttöiseksi. Keskeinen tavoitteemme on auttaa edistämään terveydenhuoltoa hoitohenkilökunnan hyväksi ja potilaiden parhaaksi. Merivaaran tuotteet ovat CE-merkittyjä ja yhtiön laatujärjestelmä täyttää lääkinnällisille laitteille asetetut EU-direktiivit. Merivaara työllistää noin 120 henkilöä. Pääkonttori, tuotekehitys ja valmistus sijaitsevat Lahdessa. Merivaaralla on toimisto myös Helsingissä, myyntiin ja markkinointiin keskittyvät tytäryhtiöt Ruotsissa ja Norjassa sekä myyntiorganisaatio Venäjällä. Lue lisää osoitteessa www.merivaara.fi.

Etsimme nyt Sinua tulevaksi vahvistukseksi tuotekehitystiimimme Lahteen

Tuotekehitysinsinööri

Tuotekehitysinsinöörinä pääset osaksi kokenutta tuotekehitystiimiämme lääkinnällisten laitteiden kehitys- ja dokumentointitehtäviin. Ensisijaisesti työtehtäväsi tulevat liittymään OpenOR™ saliohjausjärjestelmämme kehittämiseen. Työn pääpaino on saliohjausjärjestelmän HW-suunnittelussa (esim. uudet kaapelisarjat ja ohjausmoduulit), mutta osallistut myös SW-kehitykseen ohjaamalla ulkopuolisen partnerimme ohjelmistokehitystyötä.

Arvostamme, jos sinulla on

 • koulutustaustaa elektroniikka-, sähkö-, tai tietoliikennetekniikasta (esim. AMK-insinööri tai DI)
 • aiempaa kokemusta esim. työkokemuksen, opintojen tai harrastuneisuuden kautta mekaniikkasuunnittelusta, sähkötekniikasta ja/tai tietoliikenteestä
 • mielenkiintoa lääketieteellisten laitteiden tuotekehitykseen
 • systemaattista ja järjestelmällistä työotetta
 • kykyä tehdä kirjallista dokumentointia englanniksi
 • sujuvaa englannin ja suomen kielen taitoa

Tarjoamme sinulle

 • vakaan ja perinteikkään yritysympäristön, jossa johtotähtenämme on nollavirhe, tinkimätön palveluasenne ja jatkuva parantaminen
 • merkityksellisen roolin sairaala- ja terveydenhuoltotuotteiden kehityksessä
 • auttavaisen tiimin ja työympäristön, jossa pääset kehittymään ja kasvamaan uuteen rooliisi

 

Innostuitko? Jätä hakemus HealthTechPro-koulutusohjelmaan ja kerro mielenkiintosi yritystämme kohtaan hakulomakkeen kohdassa ”Minua kiinnostavat yhteistyöyritykset”.

PROJEKTI-, MYYNTI- JA REGULAATIOASIANTUNTIJOITA

Nightingale Health on suomalainen terveysteknologiayritys, joka edistää ennaltaehkäisevää terveydenhuoltoa kehittämänsä verianalyysin avulla. Nightingalen asiakkaita ovat maailman johtavat lääketieteelliset tutkimuslaitokset sekä yliopistot. Vuonna 2013 perustetulla yrityksellä on kaksi laboratoriota Suomessa ja se on laajentamassa verianalyysipalveluaan terveydenhuoltoon. Etsimme nyt monimuotoiseen, nopeasti kasvavaan joukkoomme uusia projekti-, myynti- ja regulaatioasiantuntijoita.

Voit olla jo kokeneempi projektinvetäjä tai vasta aloittelemassa uraasi, tärkeintä on vahva motivaatio tehdä töitä terveysteknologia-alalla. Lukuisat erilaiset projektit takaavat vaihtuvan ja mielenkiintoisen työympäristön. Tässä tehtävässä tärkeää ovat yleiset projektitaidot, kokonaisuuksien hallinta ja prosessien kehittäminen.

Tärkeimpiä asiakkaitamme ovat tällä hetkellä yliopistot ympäri maailmaa. Myyntitehtävässä toivomme oma-aloitteista ja aktiivista työotetta, sekä sitoutumista myynititavoitteisiin vaativassa markkinassa. Myyntitiimimme auttaa sinua kehittymään tehtävässä.

Regulaatiot ja laatujärjestelmä määrittelevät kaikkea tekemistämme, joten tähän liittyvää osaamista tarvitsemme jatkuvasti lisää. Tässä tehtävässä saat apua laatupäälliköltämme ja hänen tiimiltään, joten jos koet vahvaa paloa laatujärjestelmän kehittämiseen, saatat olla etsimämme henkilö.

Arvostamme, jos Sinulla on:

 • akateeminen koulutus
 • tuntemusta terveysalasta ja/tai yliopistomaailmasta
 • englannin kielitaito
 • motivaatiota kehittyä terveysteknologia-alalla
 • hyvät vuorovaikutustaidot ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa

Tarjoamme Sinulle:

 • näköalapaikan Suomen kiinnostavimmassa terveysteknologia-alan yrityksessä
 • mahdollisuuksia kehittyä, kokeilla ja kasvaa yrityksen mukana
 • huikean työporukan, jossa kymmenet erilaiset persoonat tekevät sujuvasti yhdessä töitä

Innostuitko? Jätä hakemus HealthTechPro-koulutusohjelmaan ja kerro mielenkiintosi yritystä kohtaan hakulomakkeen kohdassa ”Minua kiinnostavat yhteistyöyritykset”.

LABORATORY SPECIALIST

Woble Helsinki Oy on vuonna 2011 perustettu geenitestaukseen erikoistunut yritys. Olemme enemmän kuin genomilaboratorio ja tarjoamme palveluja kaikkiin molekyylibiologian ja genetiikan hankkeisiin. Visionamme on olla maailman johtava yritys kuluttajien DNA-testauksessa, huippuluokan laboratorion ja henkilöstön avulla. Olemme jo aloittaneet kansainvälistymisen ja tavoittelemme entistä vahvempaa kasvua Suomen ulkopuolelta. Meitä on pieni ja innostunut porukka, johon etsimme lisävahvistusta laboratoriopuolelle kehittymään mukanamme!

Tehtävässä työskentelet laboratoriossa ja teet erilaisia geenitestejä. Pääset myös suunnittelemaan uusia testejä. Saatat aloittaa yksinkertaisemmista asioista, mutta osaamisen kehittyessä annamme sinulle mielellään vastuuta. Hyödynnämme alan tuttuja teknologioita ja laitteita, jotka takaavat tehokkaan ja tarkan lopputuloksen. Laboratoriotyöskentelyn lisäksi toimit asiakastapaamisissa asiantuntijana ja pienessä yrityksessä teemme paljon asioita yhdessä. Uskalla siis kysyä ja ole utelias!

Arvostamme, jos Sinulla on:

 • laboratoriotyöskentelyä tukeva koulutus (esim. biokemia, kemia)
 • kokemusta geenitestauksesta ja PCR-laitteista
 • englannin kielitaito
 • hyvät vuorovaikutustaidot

Tarjoamme Sinulle:

 • joustavan työnkuvan, jossa pääset kehittymään ja kasvamaan
 • pienen yrityksen tiiviin työyhteisön ja kasvuvauhdin

Innostuitko? Jätä hakemus HealthTechPro-koulutusohjelmaan ja kerro mielenkiintosi yritystä kohtaan hakulomakkeen kohdassa ”Minua kiinnostavat yhteistyöyritykset”.

ASIANTUNTIJA

Terveysteknologia-alan kanssa tiiviisti tekemisissä oleva yhdistys hakee terveysteknologian asiantuntijaa.

Tehtävässä pääset osallistumaan erilaisten työryhmien toimintaan ja tutustumaan erilaisiin terveysteknologia-alan yrityksiin. Tulet toimimaan yhdistyksen ja eri työryhmien kokouksissa sihteerinä, dokumentoit ja valmistelet pöytäkirjoja ja hoidat viestintää yhdistyksen jäsenistölle myös tapaamisten välillä. Tulet toimimaan tiiviissä yhteistyössä yhdistyksen hallituksen ja puheenjohtajan kanssa koko ajan alasta oppien. Toivomme sinun kehittyvän alan asiantuntijaksi muun muassa aktiivisen verkostoitumisen, uteliaan ja kysyvän asenteen sekä tapahtumiin osallistumisen avulla.  Osaamisen kehittyessä pääset laajentamaan työnkuvaasi haluamaasi suuntaan.

Arvostamme, jos Sinulla on:

 • Korkeakoulututkinto
 • Kokemusta järjestö- tai yhdistystoiminnasta
 • Motivaatiota oppia terveysteknologia-alan eri puolista
 • Vahvat vuorovaikutustaidot sekä kirjallisesti että suullisesti

Tarjoamme Sinulle: Ainutlaatuisen tilaisuuden päästä mukaan terveysteknologia-alan kehitykseen

 • Miellyttävän työyhteisön, joka auttaa sinua asiantuntijaksi kehittymisessä
 • Monipuolisen työnkuvan, josta saat rakentaa itsesi näköisen

Innostuitko? Jätä hakemus HealthTechPro-koulutusohjelmaan ja kirjoita ”alan järjestö” hakulomakkeen kohtaan ”Minua kiinnostavat yhteistyöyritykset”.

Lisäksi haemme HealthTechPro -RekryKoulutuksen kautta uusia osaajia seuraaviin rooleihin:

 • Laatupäällikkö
 • Ohjelmistokehittäjä
 • Tutkimuskoordinaattori
 • Järjestelmäarkkitehti
 • Huoltoteknikko
 • Validointi-insinööri
 • Data-analyytikko
 • Laatuinsinööri
 • Sovellusasiantuntija
 • Palvelukoordinaattori
 • Tekninen järjestelmäasiantuntija
 • Tutkimusharjoittelija
 • Sovelluskouluttaja

Lisäämme roolien tarkempia kuvauksia nettisivuille jatkuvasti.

Ota yhteyttä

Henkilötietoja käytetään Saranen Consulting palveluista kertomiseen yhteydenoton yhteydessä. Lue lisää henkilötietojen käsittelystämme tietosuojaselosteestamme.