23.04.2018 — Rekrytoiva koulutusohjelma

Digital Excellence Academy osallistujakokemus: Johanna Urho

Kirjoittaja
Saranen Consulting

Koulutusohjelma tarjosi minulle mahdollisuuden päivittää omaa osaamistani laajasti. Sain varmuutta ammattitaitoni tasoon ja uutta näkökulmaa erilaisissa tehtävissä toimivilta huippuasiantuntijoilta.

Pidän konseptissa siitä, että se tarjoaa matalan kynnyksen siirtyä uuteen rooliin ja yritykseen. Ja vaikka puolen vuoden jälkeen ei päätyisikään työskentelemään juuri koulutuksen aikaiseen rooliin, on puolen vuoden opiskelu ja uusi työkokemus hyvä askel seuraaviin haasteisiin, mitä ne ikinä ovatkaan.

Itse pystyn tämän hetkisessä työssäni hyödyntämään oikeastaan koko työurani aikana kertynyttä osaamista, ja olen erittäin tyytyväinen, että lähdin Digital Excellence Academyn kautta panostamaan osaamiseeni – sen kautta pääsin polulle, jota en olisi etukäteen osannut suunnitella.

Suosittelen Digital Excellence Academyyn hakeutumista kaikille, jotka ovat kiinnostuneita digimarkkinoinnista ja haluavat oppia lisää. Alalla työskennellessä huomaa nopeasti, kuinka kova kysyntä ammattitaitoisista osaajista on.

Johanna Urho
Project Manager
Quru