Code Training Camp: Sulautetut järjestelmät

Info

Osaamisalue IT, Teknologia & Pelinkehitys , Myynti ja markkinointi , Taloushallinto
Paikkakunta Pohjois-Pohjanmaa
Hakuaika päättyy 2.10.2020
Koulutuksen kesto 35 päivää
Koulutuksen ajankohta 20.10.2020 - 7.12.2020

Koodista riittää tekemistä - opi lisää ohjelmistokehityksestä lyhytkoulutuksessa!

Oletko kiinnostunut koodauksesta, mutta sopivaa saumaa opiskelulle ei ole löytynyt? Etsitkö tapaa päästä ohjelmistoalalla alkuun tai nostaa nykyistä osaamistasi uudelle tasolle? Pohjois-Pohjanmaan alueelle toteutettava Code Training Camp auttaa sinua kehittymään ohjelmistoalan osaajaksi ja työllistymään alalle, jossa tekemistä riittää. 

Koodaustaidot, data-analytiikka ja erilainen ohjelmisto-osaaminen ovat nykyajan työmarkkinoilla entistä kysytympiä taitoja, vaikka näiden parissa ei kokopäiväsesti töitä tekisikään. 35 päivän mittainen koodauksen intensiivikurssimme auttaa sinua kasvattamaan tuoretta osaamista taskuusi, sekä löytämään oman roolisi tältä tulevaisuuden alalta.

Koulutus soveltuu niin alaan tutustuville, kokeneemmille koodareille, kuin myös alanvaihtoa pohtiville ammattilaisille – sinulla ei siis välttämättä tarvitse olla aiempaa työkokemusta tai tutkintoa ohjelmistokehityksestä. Koulutus on kaikille osallistujille maksuton.

Hae mukaan pian - nyt on loistava mahdollisuus oppia lisää koodauksesta!

Monta hyvää syytä hakea - aiempi kokemus ohjelmistokehityksestä ei välttämätöntä

Kätevän lyhytkoulutuksen kautta koodauksen pariin

  • Code Training Campin tavoitteena on kannustaa uusia osaajia kouluttautumaan IT-alalle ja se soveltuu niin alaan vasta tutustuville, kuin jo hieman kokeneemmillekin koodareille.

Saat varmasti uusia oppeja taskuusi

  • Lyhytkoulutuksen aikana ymmärryksesi ja osaamisesi alaan liittyen kasvaa laadukkaiden asiantuntijakoulutusten ja monipuolisten harjoitusten kautta. Bootcampin yksi suurimmista eduista onkin se, että koulutus ja sen lopputulos ovat hyvin käytännönläheisiä. Opitut tiedot ja taidot ovat siis mahdollisimman tehokkaasti siirrettävissä suoraan tuleviin projekteihisi.

Alalla riittää tekemistä ja työllistymisnäkymät ovat erinomaiset

  • Ohjelmistoalan osaaminen on tulevaisuuden työelämässä entistä kysytympi taito ja uusista osaajista on nopeasti kehittyvillä markkinoilla kasvava tarve. Työllistymisnäkyvät ovat erinomaiset ja ohjelma avaa ovia tulevaisuuden suunnitelmillesi ja urapolullesi – pääset hyödyntämään kaikkea oppimaasi kätevästi tulevissa työtehtävissäsi, harrastuksissasi ja muissa projekteissasi!

Syvennä ammatillista osaamistasi kätevän koulutuksen avulla

Code Training Camp: Sulautetut järjestelmät -ohjelma on työvoimakoulutus, jonka avulla pääset panostamaan omaan uraasi ja kasvattamaan ammattiosaamistasi niiden taitojen parissa, joista työnantajat tulevaisuudessa kilpailevat. Työvoimakoulutus on suunnattu ensisijaisesti Pohjois-Pohjanmaan alueen työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille, jotka tarvitsevat täydennyskoulutusta parantaakseen mahdollisuuksiaan työllistyä IT-alalle. Tavoitteemme on tarjota sinulle vahva tuki uuden työpaikan löytymiseksi, sekä auttaa sinua kehittämään ammatillista osaamistasi.

Koulutus antaa sinulle loistavan mahdollisuuden kehittää koodausosaamistasi, kokemuksestasi riippumatta. Sinulla ei siis välttämättä tarvitse olla aiempaa työkokemusta tai tutkintoa alalta. Tärkeintä on kiinnostuksesi aiheeseen ja motivaatiosi kehittyä ohjelmistokehityksen osaajaksi. Arvostamme etenkin, jos sinulla on kertynyt hieman osaamista tai ymmärrystä ohjelmoinnista esimerkiksi oman harrastuneisuuden, itsenäisen opiskelun tai koodausprojektien kautta. IT-alan tutkinto (esim. datanomi, IT-tradenomi, DI, insinööri) katsotaan myös eduksi. Koulutuksessa tutustutaan mm. seuraaviin aiheisiin sulautettujen järjestelmien näkökulmasta: C- ja C++-ohjelmointi, testaus sekä sulautettujen laitteiden Linux-systeemiohjelmointi.

Työvoimakoulutus järjestetään yhteistyössä Sarasen, ELY-keskuksen ja TE-palveluiden kanssa. Ohjelmaan osallistuvat henkilöt voivat hakea korotettua ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea.

 

Katso hakuohjeet alempaa ja lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, käymme hakemuksia läpi heti haun startattua!

Näin haet mukaan ohjelmaan

Jätä hakemus TE-toimistoon

Täytä työhallinnon hakemus näppärästi verkossa alla olevan painikkeen kautta. Koulutus on suunnattu henkilöille, jotka tarvitsevat täydennyskoulutusta parantaakseen mahdollisuuksiaan työllistyä IT-alalle. Sinun tulee olla TE-palveluiden asiakas hakeaksesi koulutukseen. 

Koulutusnumero: 694795

Jätä hakemus

Jätä yhteystietosi Saraselle

Jätä yhteystietosi ja kerro miksi haet ohjelmaan mukaan lyhyen lomakkeen kautta. Hakeminen on nopeaa ja helppoa! Hakemalla ajoissa varmistat, että hakemuksesi käsitellään jouhevasti ja saat tiedon mahdollisesta valinnastasi mahdollisimman nopeasti. Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä viimeistään hakuajan päätyttyä.

Jätä yhteystietosi

Jäikö mieleesi vielä kysymyksiä?

Katso usein kysytyt kysymykset

 

Usein kysytyt kysymykset

Ota yhteyttä

Anne_Kauppi

Anne Kauppi
Project Coordinator
050 400 2888
anne.kauppi@saranen.fi