Data-analytiikan intensiivikoulutus

Cloud, IoT & AI - Varsinais-Suomi

Datasta riittää tekemistä – kehity asiantuntijaksi intensiivikoulutuksen avulla!

Onko sinulla hyvät ongelmanratkaisutaidot? Innostaako sinua uramahdollisuudet data-analytiikan parissa ja mahdollisuus hioa taitojasi kätevän intensiivikoulutuksen kautta? Verkkokoulutuksena toteutettava Data-analytiikan intensiivikoulutus auttaa sinua kehittymään data-analytiikan asiantuntijaksi ja työllistymään alalle, jossa tekemistä riittää. Hae mukaan pian ja vie taitosi kasvualalle!

Datasta riittää paljon puhetta ja vielä enemmän tekemistä. Datan, tiedolla johtamisen ja analytiikan tehokas hyödyntäminen korostuu kaikilla liiketoiminnan aloilla etenkin nyt, kun markkinat ovat muutoksessa ja digitalisaatio kiihtyy entistä voimakkaammin.

Loppumattomasta datasta ja uusimista teknologioista ei ole kuitenkaan hyötyä, jos niitä ei osata hyödyntää. Tämän takia, yritykset etsivätkin jatkuvasti uusia data-analyytikkoja riveihinsä, jotka pystyvät antamaan datalle ymmärryksen ja käsittelemään tietoa oikealla tavalla. Nyt toteutettava analytiikan koulutus auttaa sinua löytämään oman roolisi tältä vahvasti kasvavalta alalta!

Koulutus järjestetään verkossa ja opiskelu onnistuu kätevästi vaikka kotisohvaltasi. Koulutus on osallistujille maksuton.

 Nyt, jos joskus, on oikea aika oppia lisää data-analytiikasta!

Aloittelija tai konkari – aiempi kokemus data-analytiikasta ei välttämätöntä

Intensiivikoulutuksen tavoitteena on kasvattaa sinusta uusi osaaja data-analytiikan maailmaan, sekä avata uusia urapolkuja datankäsittelyn ja asiantuntijatehtävien pariin. Koulutus sopii niin alaan tutustuville tekijöille, data-analytiikan parissa jo työskennelleille osaajille kuin myös alanvaihtoa pohtiville ammattilaisille. Koulutus tarjoaa sinulle loistavan mahdollisuuden kehittää data-analytiikkaosaamistasi, kokemuksestasi riippumatta.

Sinulla ei siis välttämättä tarvitse olla aiempaa työkokemusta tai tutkintoa alalta. Tärkeintä on kiinnostuksesi aiheeseen ja motivaatiosi kehittyä data-analytiikan osaajaksi. Arvostamme etenkin, jos sinulla on kertynyt hieman osaamista tai ymmärrystä data-analytiikasta, tilastotieteistä, raportoinnista, taloushallinnosta, tietojenkäsittelystä tai digimarkkinoinnista esimerkiksi opiskelujen, työkokemuksen tai muiden projektien kautta. Kiinnostus matemaattiseen ongelmanratkaisuun ja erilaisiin teknologioihin vie sinua eteenpäin entisestään.

Analytiikan intensiivikoulutus on työvoimakoulutus, joka on suunnattu Varsinais-Suomen alueen työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille.

Koulutus järjestetään yhteistyössä Sarasen, ELY-keskuksen, TE-palveluiden ja asiantuntijakouluttajien kanssa. Ohjelmaan osallistuvat voivat hakea korotettua ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa sekä työmarkkinatukea.

Paikat täytetään sopivien henkilöiden löytyessä, joten älä epäröi hakea mukaan!

 

Ota yhteyttä

samuel-leivo-saranen-consulting

Samuel Leivo

Senior Project Specialist
samuel.leivo@saranen.fi
050 414 3304

Onko sinulla kysyttävää ohjelmasta? Ota yhteyttä.

Datasta on moneksi - syvennä osaamistasi mm. näistä aiheista

Pilvipalvelut

cloud-data-icon

Data-analytiikan älykäs hyödyntäminen moderneissa cloud-ympäristöissä. Syvenny myös web-analytiikkaan.

Ohjelmointi & data

ohjelmointi-data-icon

Miten datasta saadaan paukut irti koodin avulla? Tutustu mm. Pythoniin ja R-kieleen.

AI - tekoäly

ai-data-icon

 AI:n avulla datasta voidaan jalostaa älykkäästi uudenlaisia ratkaisuja, palveluita ja liiketoimintaa. 

Internet of Things

iot-data-icon

Kiinnostaako Big Data ja erilaiset datalähteet? IoT:n avulla data löytää toisensa saumattomasti.

Laadukas asiantuntijakoulutus antaa sinulle eväät syventyä data-analytiikan ajankohtaisimpiin aiheisiin ja nostaa osaamisesi uudelle tasolle. Näistä taidoista on alalla todella suuri kysyntä!

Aito mahdollisuus vaikuttaa uraasi - monta hyvää syytä hakea

25 päivässä analytiikkaosaajaksi

25 päivän mittaisen intensiivikoulutuksen tavoitteena on kasvattaa sinusta uusi osaaja data-analytiikan maailmaan, sekä avata uusia urapolkuja datankäsittelyn ja asiantuntijatehtävien pariin. Koulutus järjestetään kätevästi verkossa, minkä ansiosta voit osallistua ohjelmaan suoraan vaikka kotisohvaltasi. Koulutus on osallistujille maksuton.

Analytiikan intensiivikoulutus on työvoimakoulutus, joka on suunnattu Varsinais-Suomen alueen työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille.

saranen-tyosopimus-icon-ecommerce-ai
Kattava ja laadukas koulutussisältö

Ohjelman aikana ymmärryksesi ja osaamisesi alaan liittyen kasvaa laadukkaiden asiantuntijakoulutusten, itsenäisten harjoitusten ja ryhmätyöskentelyn avulla. Koulutuksen aikana pääset opiskelemaan ajankohtaisimmista teemoista ja teknologioista alan parhaimpien asiantuntijoiden avulla. Koulutuksessa käsitellään mm. seuraavia aiheita:

 • Data-analytiikan perusteet, metodit ja mallinnusmenetelmät
 • Tietokannat, tietovarastojen hyödyntäminen, analyysit
 • Web-analytiikka (nettisivujen analytiikka, Google Analytics & Data Studio)
 • Ohjelmointi osana data-analytiikkaa (Python, R-kieli)
 • Pilvipalvelut, IoT, koneoppiminen
 • Datan visualisoinnin perusteet ja työkalut

Koulutuksesta vastaa Mikko Kontio Secora Systems Oy:ltä, joka on toteuttanut jo lukuisia data-analytiikan koulutuksia eri puolilla Suomea.

saranen-asiantuntijakoulutus-icon-ecommercepro
Alalla riittää paljon tekemistä
Kiihtyvän digitalisaation ansiosta yhä useampi palvelu ja on nykypäivänä datan- ja koodinpätkässä kiinni, mikä tarjoaa yhä monipuolisempia työmahdollisuuksia data-analytiikan parissa. Analytiikkaosaaminen on työmarkkinoilla entistä kysytympi taito ja uusista osaajista on  kasvava tarve. Työmahdollisuudet taipuvat datan parissa moneksi ja ohjelma avaa ovia monenlaisille urapoluille.
saranen-monia-paikkoja-icon-ecommerce-ai
Ohjelma sopii eritaustaisille tekijöille

Koulutus sopii niin alaan tutustuville tekijöille, data-analytiikan parissa jo työskennelleille osaajille kuin myös alanvaihtoa pohtiville ammattilaisille. Taustasi voi myös olla monenlainen - tärkeintä on kuitenkin kiinnostuksesi aiheeseen ja motivaatiosi kehittää omaa ammatillista osaamistasi!

saranen-monia-paikkoja-icon-ecommerce-ai

Osallistujatarinoita

Analytiikan lyhytkoulutus antaa kattavan paketin, jos lähtee puhtaalta pöydältä. Mutta myös kokeneemmalle siitä on hyötyä. Tämä on tosi hyvä tapa päivittää itseään, osaamistaan ja mahdollisesti päästä takaisin työelämään päivitetyillä tiedoilla. 
 
Lue Hannun koko tarina tästä!

- Hannu Rokka, Analytics Bootcamp 2020

data-analytiikan-intensiivikoulutus-iot-cloud-ai-varsinais-suomi-analyticspro-hannu-rokka-osallistujatarina-testimonial
0 / 0

Hakuohjeet

1. Jätä hakemus TE-palveluihin

Koulutus on suunnattu kaikille työttömille tai työttömyysuhan alla oleville henkilöille, jotka haluavat kehittää omia taitojaan ja syventää osaamistaan data-analytiikan parissa. Varmista myös, että työnhakusi TE-palveluissa on voimassa. Esivalinta koulutukseen tehdään TE-toimiston hakemuksen tietojen perusteella, joten perustele hakemuksesi huolellisesti. Jätä hakemus alta! Koulutusnumero: 696973

2. Täytä Sarasen osaamisprofiili

Jätä yhteystietosi Saraselle! Kerrothan osaamisestasi mahdollisimman tarkasti ja annathan motivaatiosi näkyä! Olemme sinuun yhteydessä hakuajan edetessä ja kerromme jokaiselle tilannetietoa hakuprosessin etenemisestä ja valinnoista. Olemme koulutukseen valittuihin henkilöihin yhteydessä hakuajan päätyttyä.

Ohjelman info ja sisältö

Koulutusohjelman kesto: 25 päivää

Koulutusohjelman ajankohta: 25.2.2021 - 31.3.2021

Hakuaika päättyy: 8.2.2021

Ohjelman sisältö:

 • Data-analytiikan perusteet, metodit ja mallinnusmenetelmät
 • Tietokannat, tietovarastojen hyödyntäminen, analyysit
 • Web-analytiikka (nettisivujen analytiikka, Google Analytics & Data Studio)
 • Ohjelmointi osana data-analytiikkaa (Python, R-kieli)
 • Pilvipalvelut, IoT, koneoppiminen
 • Datan visualisoinnin perusteet ja työkalut
 • Työnhaunvalmennus (oman osaamisen tunnistaminen, piilotyöpaikat, uuden urapolun viitoittaminen)

Koulutuksen toteutuskieli: suomi