Kaikki ohjelmat

Data-analytiikan intensiivikoulutus

Kasva alan osaajaksi maksuttoman etäkoulutuksen kautta!

Datasta riittää tekemistä – kehity asiantuntijaksi intensiivikoulutuksen avulla!

Koulutusohjelman hakuaika on päättynyt!

---

Onko sinulla hyvät ongelmanratkaisutaidot? Innostaako sinua uramahdollisuudet data-analytiikan parissa ja mahdollisuus hioa taitojasi kätevän intensiivikoulutuksen kautta? Verkkokoulutuksena toteutettava Data-analytiikan intensiivikoulutus auttaa sinua kehittymään data-analytiikan asiantuntijaksi ja työllistymään alalle, jossa tekemistä riittää.

Koulutus on osallistujille maksuton. Hae mukaan pian ja vie taitosi kasvualalle!

Datasta riittää paljon puhetta ja vielä enemmän tekemistä. Datan, tiedolla johtamisen ja analytiikan tehokas hyödyntäminen korostuu kaikilla liiketoiminnan aloilla etenkin nyt, kun markkinat ovat muutoksessa ja digitalisaatio kiihtyy entistä voimakkaammin.

Loppumattomasta datasta ja uusimista teknologioista ei ole kuitenkaan hyötyä, jos niitä ei osata hyödyntää. Tämän takia, yritykset etsivätkin jatkuvasti uusia data-analyytikkoja riveihinsä, jotka pystyvät antamaan datalle ymmärryksen ja käsittelemään tietoa oikealla tavalla. Nyt toteutettava analytiikan koulutus auttaa sinua löytämään oman roolisi tältä vahvasti kasvavalta alalta!

Koulutus kestää viisi viikkoa ja se järjestetään verkossa - opiskelu onnistuu kätevästi siis vaikka kotisohvaltasi. 

 Nyt, jos joskus, on oikea aika oppia lisää data-analytiikasta!

Aloittelija tai konkari – aiempi kokemus data-analytiikasta ei välttämätöntä

Intensiivikoulutuksen tavoitteena on kasvattaa sinusta uusi osaaja data-analytiikan maailmaan, sekä avata uusia urapolkuja datankäsittelyn ja asiantuntijatehtävien pariin. Koulutus sopii niin alaan tutustuville tekijöille, data-analytiikan parissa jo työskennelleille osaajille kuin myös alanvaihtoa pohtiville ammattilaisille. Koulutus tarjoaa sinulle loistavan mahdollisuuden kehittää data-analytiikkaosaamistasi, kokemuksestasi riippumatta.

Sinulla ei siis välttämättä tarvitse olla aiempaa työkokemusta tai tutkintoa alalta. Tärkeintä on kiinnostuksesi aiheeseen ja motivaatiosi kehittyä data-analytiikan osaajaksi. Arvostamme etenkin, jos sinulla on kertynyt hieman osaamista tai ymmärrystä data-analytiikasta, tilastotieteistä, raportoinnista, taloushallinnosta, tietojenkäsittelystä tai digimarkkinoinnista esimerkiksi opiskelujen, työkokemuksen tai muiden projektien kautta. Kiinnostus matemaattiseen ongelmanratkaisuun ja erilaisiin teknologioihin vie sinua eteenpäin entisestään.

Analytiikan intensiivikoulutus on työvoimakoulutus, joka on suunnattu Varsinais-Suomen alueen työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille.

Tänä vuonna jo toista kertaa järjestettävä data-analytiikan koulutus järjestetään yhteistyössä Sarasen, ELY-keskuksen, TE-palveluiden ja asiantuntijakouluttajien kanssa. Ohjelmaan osallistuvat voivat hakea korotettua ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa sekä työmarkkinatukea.

Paikat täytetään sopivien henkilöiden löytyessä, joten älä epäröi hakea mukaan!

 

Ota yhteyttä

samuel-leivo-saranen-consulting

Samuel Leivo

Senior Project Specialist
samuel.leivo@saranen.fi
050 414 3304

Onko sinulla kysyttävää ohjelmasta? Ota yhteyttä.

Datasta on moneksi - syvennä osaamistasi mm. näistä aiheista

Data liiketoiminnassa

data-analytiikka-icon-2-1

Datan mallinnus & visualisointi

data-analytiikka-icon

Konsultatiivinen työskentely

healthtech-icons-myynti-markkinointi

Palvelumuotoilu & data-analytiikka

tietokanta-icon

Laadukas asiantuntijakoulutus antaa sinulle eväät syventyä data-analytiikan ajankohtaisimpiin aiheisiin ja nostaa osaamisesi uudelle tasolle. Näistä taidoista on alalla todella suuri kysyntä!

Aito mahdollisuus vaikuttaa uraasi - monta hyvää syytä hakea

25 päivässä analytiikkaosaajaksi

25 päivän mittaisen intensiivikoulutuksen tavoitteena on kasvattaa sinusta uusi osaaja data-analytiikan maailmaan, sekä avata uusia urapolkuja datankäsittelyn ja asiantuntijatehtävien pariin. Koulutus järjestetään kätevästi verkossa, minkä ansiosta voit osallistua ohjelmaan suoraan vaikka kotisohvaltasi. Koulutus on osallistujille maksuton.

Analytiikan intensiivikoulutus on työvoimakoulutus, joka on suunnattu Varsinais-Suomen alueen työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille.

saranen-tyosopimus-icon-ecommerce-ai
Kattava ja laadukas koulutussisältö

Ohjelman aikana ymmärryksesi ja osaamisesi alaan liittyen kasvaa laadukkaiden asiantuntijakoulutusten, itsenäisten harjoitusten ja ryhmätyöskentelyn avulla. Koulutuksen aikana pääset opiskelemaan ajankohtaisimmista teemoista ja teknologioista alan parhaimpien asiantuntijoiden avulla. Koulutuksessa käsitellään mm. seuraavia aiheita:

 • Data-analytiikan perusteet, metodit ja mallinnusmenetelmät
 • Datan hyödyntäminen liiketoiminnassa, Master Data Management
 • Web-analytiikka (nettisivujen analytiikka, Google Analytics & Data Studio)
 • Tietosuojakysymykset, datan omistajuus
 • Tietopohjaiset strategiat
 • Data-analytiikka, koneoppiminen ja ohjelmistorobotiikka
 • Datan visualisoinnin perusteet ja työkalut
 • Konsultatiivinen työskentely

Koulutuksesta vastaa Mikko Kontio Secora Systems Oy:ltä, joka on toteuttanut jo lukuisia data-analytiikan koulutuksia eri puolilla Suomea.

saranen-asiantuntijakoulutus-icon-ecommercepro
Alalla riittää paljon tekemistä
Kiihtyvän digitalisaation ansiosta yhä useampi palvelu ja on nykypäivänä datan- ja koodinpätkässä kiinni, mikä tarjoaa yhä monipuolisempia työmahdollisuuksia data-analytiikan parissa. Analytiikkaosaaminen on työmarkkinoilla entistä kysytympi taito ja uusista osaajista on  kasvava tarve. Työmahdollisuudet taipuvat datan parissa moneksi ja ohjelma avaa ovia monenlaisille urapoluille.
saranen-monia-paikkoja-icon-ecommerce-ai
Ohjelma sopii eritaustaisille tekijöille

Koulutus sopii niin alaan tutustuville tekijöille, data-analytiikan parissa jo työskennelleille osaajille kuin myös alanvaihtoa pohtiville ammattilaisille. Taustasi voi myös olla monenlainen - tärkeintä on kuitenkin kiinnostuksesi aiheeseen ja motivaatiosi kehittää omaa ammatillista osaamistasi!

saranen-monia-paikkoja-icon-ecommerce-ai

Osallistujatarinoita

Analytiikan lyhytkoulutus antaa kattavan paketin, jos lähtee puhtaalta pöydältä. Mutta myös kokeneemmalle siitä on hyötyä. Tämä on tosi hyvä tapa päivittää itseään, osaamistaan ja mahdollisesti päästä takaisin työelämään päivitetyillä tiedoilla. 
 
Lue Hannun koko tarina tästä!

- Hannu Rokka, Analytics Bootcamp 2020

data-analytiikan-intensiivikoulutus-iot-cloud-ai-varsinais-suomi-analyticspro-hannu-rokka-osallistujatarina-testimonial
0 / 0

Hakuohjeet

1. Jätä hakemus TE-palveluihin

Voit hakea Data-analytiikan intensiivikoulutukseen, jos olet työttömänä tai työttömyysuhan alaisena. Varmista myös, että työnhakusi TE-palveluissa on voimassa. Esivalinta koulutukseen tehdään TE-toimiston hakemuksen tietojen perusteella, joten perustele hakemuksesi huolellisesti. Koulutusnumero: 698355

Jätä hakemus alta! 

2. Täytä Sarasen osaamisprofiili

Täytä Sarasen osaamisprofiili ja jätä yhteystietosi meille. Kerrothan osaamisestasi mahdollisimman tarkasti ja annathan motivaatiosi näkyä! Voit muokata ja täydentää profiilia koko hakuajan.

Ohjelman info ja sisältö

Koulutusohjelman kesto: 25 päivää

Koulutusohjelman ajankohta: 6.4.-10.5.2021

Hakuaika päättyy: 22.3.2021

Ohjelman sisältö:

 • Data-analytiikan perusteet, metodit ja mallinnusmenetelmät
 • Datan hyödyntäminen liiketoiminnassa, Master Data Management
 • Web-analytiikka (nettisivujen analytiikka, Google Analytics & Data Studio)
 • Tietosuojakysymykset, datan omistajuus
 • Tietopohjaiset strategiat
 • Data-analytiikka, koneoppiminen ja ohjelmistorobotiikka
 • Datan visualisoinnin perusteet ja työkalut
 • Konsultatiivinen työskentely

Koulutuksen toteutuskieli: suomi