Kaikki ohjelmat

Digital Marketing Bootcamp

Kasvata osaamistasi 25 päivän maksuttoman etäkoulutuksen kautta - taustastasi riippumatta

Ota digimarkkinoinnin tuoreimmat taidot haltuun Googlen avulla vain 25 päivässä

Herättääkö digitaalinen markkinointi, verkkokaupan mahdollisuudet tai growth hacking sinussa kiinnostusta? Haluatko kasvattaa osaamistasi alan parissa kätevän etäkoulutuksen kautta? Hakemalla Digital Marketing Bootcampiin pääset syventämään osaamisesi uudelle tasolle ja suuntaamaan kohti näköistäsi urahuippua. 

Markkinoinnista on nykyään vaikea puhua ilman digiä, dataa ja analytiikkaa, olipa ala tai työtehtävä mikä tahansa. Alan jatkuvasti kehittyessä, uudelle osaamiselle on kovaa tilausta, mutta miten ottaa uusimmat tiedot ja taidot onnistuneesti haltuun?

Viiden viikon mittainen Digital Marketing Bootcamp on Google Suomen kanssa yhteistyössä järjestettävä maksuton intensiivikoulutus, jonka kautta pääset kasvattamaan osaamistasi alan huippujen opastamana, sekä hakemaan nostetta seuraavalle ura-askeleellesi. Ohjelma soveltuu niin alaan tutustuville henkilöille, alanvaihtoa pohtiville osaajille, kuin sellaisillekin tekijöille, jotka ovat syventyneet digimarkkinointiin jo lähemmin. Koulutus tarjoaakin ainutlaatuisen tilaisuuden napata uutta ammattitaitoa taskuusi, taustastasi riippumatta. 

Nyt, jos joskus, on loistava tilaisuus oppia lisää digimarkkinoinnista. Lue lisää ja hae mukaan viipymättä!

Nousemassa markkinoinnin pelikentille? Me tarjoamme sinulle rappuset.

Digital Marketing Bootcampin tavoitteena on kannustaa digimarkkinoinnista kiinnostuneita henkilöitä kasvattamaan osaamistaan erilaisten digimarkkinoinnin, verkkokaupan, myynnin edistämisen ja markkinoinnin analytiikan aihealueiden parissa.

Ohjelman aikana pääset syventymään laaja-alaisesti ja kattavasti eri aihealueisiin Googlen luoman koulutuskokonaisuuden kautta. Itse opiskelupäivät koostuvat online-luennoista sekä erilaisista yksilö- ja ryhmäharjoituksista. Ohjelman jälkeen, sinulla on loistava ymmärrys erilaisista digimarkkinoinnin ja somemainonnan työkaluista (mm. Google Analytics ja Google Ads), sekä käytännön kokemusta näiden soveltamisesta mukana olevien yritysten case-projektien parista. Itse koulutuksen lisäksi tavoitteemme on auttaa sinua ottamaan seuraavan ura-askeleesi digimarkkinoinnin parissa ja siivittää sinut kohti näköistäsi urahuippua, olipa taustasi mikä tahansa. Lue lisää ohjelman toteutuksesta ja koulutuskokonaisuudesta tästä!

Digital Marketing Bootcamp -intensiivikoulutus on suunnattu Kaakkois-Suomen alueen työttömille ja työttömyysuhan alaisille henkilöille. Ohjelma järjestetään tiiviissä yhteistyössä Sarasen, ELY-keskuksen, TE-palveluiden sekä Google Suomen kanssa ja se on osa Grow with Google -ohjelmaa.

 

Ota yhteyttä

katri-pajarinen-640x640-2

Katri Pajarinen

Project Specialist
katri.pajarinen@saranen.fi
050 377 2477

Heräsikö sinulle kysyttävää koulutuksesta? Ota yhteyttä - vastaamme ja autamme mielellämme!

Pääset syventämään osaamistasi mm. seuraavista aiheista

Digimarkkinointi

Yleinen markkinointi

SEO / SEM

SEO-SEM

Sosiaalinen media

SoMe

Verkkokauppa

Verkkokauppa

Mielessä uudet markkinoinnin työmahdollisuudet, alanvaihto tai ihan vain oman asiantuntijuuden syventäminen? Tarjoamme sinulle työkalut ja tarvittavan tuen viedä osaamistasi haluamaasi suuntaan alan huippukouluttajien siivittämänä, olipa taustasi mikä tahansa. Uusista osaajista on nopeasti kehittyvillä markkinoilla kasvava tarve ja digimarkkinoinnin taidot ovat kullanarvoisia, tekisitpä niiden parissa täyspainoisesti töitä tai et. Digital Marketing Bootcamp avaakin ovia monenlaisille urapoluille!

Digital Marketing Bootcamp pähkinänkuoressa

Nostetta uralle vain 25 päivässä

Muutakin kuin pelkkä koulutus. Digital Marketing Bootcamp on 25 päivän digimarkkinoinnin intensiivikoulutus, jonka tavoitteena on avata sinulle uusia uramahdollisuuksia ja kasvattaa osaamistasi digimarkkinoinnin, verkkokaupan, myynnin edistämisen ja kasvumarkkinoinnin parissa. Koulutusjakson aikana pääset ottamaan haltuun tuoreimpia oppeja alan parhaiden kouluttajien avulla ja kehittämään taitojasi erilaisten yksilö- ja ryhmätehtävien kautta. Opitut tiedot ja taidot eivät jää ainoastaan teorian tasolle, vaan pääset Bootcampin aikana tekemään ohjelman yhteistyöyrityksien tarjoamia case-projekteja. 

Ohjelma järjestetään etätoteutuksena ja on osallistujille maksuton. Bootcamp on työvoimakoulutusta ja se järjestetään tiiviissä yhteistyössä Sarasen, ELY-keskuksen, TE-palveluiden ja Google Suomen kanssa. 

Asiantuntija
Syvennä osaamistasi taustastasi riippumatta

Vie uraasi toivomaasi suuntaan. Digimarkkinointi taipuu ohjelman kautta moneksi ja tarjoamme sinulle työkalut ja tarvittavan tuen viedä osaamistasi haluamaasi suuntaan. Markkinoinnista, ja liiketoiminnasta yleisesti, on nykyään vaikea puhua ilman digiä, dataa ja analytiikkaa - tämä tarkoittaa myös sitä, että tarjolla on yhä monipuolisempia uramahdollisuuksia. 

Monipuolinen koulutus ei katso alaa ja se sopii monille eri taustoille – tärkeintä on kiinnostuksesi ja motivaatiosi aihetta kohtaan!

sopii-useille-taustoille
Hanki taitoja, joista alalla puhutaan

Saat uusia oppeja taskuusi. Ohjelman aikana ymmärryksesi ja osaamisesi alaan liittyen kasvaa laadukkaiden asiantuntijakoulutusten, itsenäisten harjoitusten ja ryhmätyöskentelyn avulla. Koulutuksen aikana pääset opiskelemaan ajankohtaisimmista teemoista ja teknologioista alan parhaimpien asiantuntijoiden avulla.

Koulutuksen aikana tehtävät  yhteistyöyrityksiemme case-projektit takaavat, että opit eivät jää pelkästään teorian tasolle. Samalla avaat itsellesi uusia uramahdollisuuksia.

Koulutuksen aikana pääset syventymään mm. seuraaviin aiheisiin: 

 • Digimarkkinoinnin perusteet
 • Hakukoneet ja optimointi, hakukonemainonta
 • Verkkosivustot ja verkkokauppamainonta
 • Sähköpostimarkkinointi
 • Sosiaalinen media markkinoinnissa
 • Videomainonta
 • Growth Hacking
 • Tietoturva ja GDPR
uusia-taitoja
Ponnahduslauta uuteen työhön

Bootcampista eväät työllistymiseen. Bootcampin jälkeen sinulla on loistavat mahdollisuudet päästä mukaan myöhemmin rekrytoiviin koulutusohjelmiimme, joiden tavoitteena on työllistyminen yhteistyöyritykseen ohjelman päätteeksi. RekryKoulutuksen kautta uusia tekijöitä rekrytoivat yritykset haluavat työllistää motivoituneita, sitoutuneita ja uuden oppimisesta innostuvia hakijoita - Digital Marketing Bootcamp onkin oiva mahdollisuus osoittaa taitosi ja lunastaa uusi työpaikka itsellesi!

Toteuttamiemme koulutusten kautta jo sadat ihmiset ovat löytäneet uuden työn digimarkkinoinnin parissa. RekryKoulutuksen kautta tuleva roolisi voi olla esimerkiksi:

 • eCommerce Specialist / Manager
 • SEO / SEM Specialist
 • Content Specialist / Manager
 • Growth Hacker
 • Social Media Specialist
 • Sales / Marketing Coordinator
 • Digital Marketing Specialist
Työsopimus -uusi työ

Osallistujatarinoita

Sain jo Digital Marketing Bootcampista niin paljon uutta osaamista, että vaikken olisikaan päässyt mukaan eCommerceProhon, olen varma että olisin työllistynyt jo sen koulutuksen pohjalta hyvin markkinoinnin alalle. Sain niin paljon uutta oppia, ettei tästä ole enää paluuta pois markkinoinnin kentältä

Lue lisää täältä!

-Camilla Tauro, Digital Content Specialist, Markkinointitoimisto WDS

CamillaTauro01-kuva
0 / 0

Hakuohjeet

1. Täytä TE-palveluiden hakemus

Täytä työhallinnon hakemus näppärästi verkossa alla olevan painikkeen kautta. Koulutus on suunnattu työttömille, työttömyysuhan alaisille tai vastavalmistuneille henkilöille.

 • Kerro profiilissasi selkeästi ja kiteytetysti alaan liittyvä koulutustaustasi, työkokemuksesi.
 • Kerro omasta taustastasi, opinnoista, työkokemuksesta, harrastuneisuudestasi, kaikesta, mikä kertoo kiinnostuksestasi alaa kohtaan.
 • Nopea oppiminen ja hyvä asenne ovat tärkeimpiä valttejasi. Pyri tuomaan omaa persoonaasi esille profiilissasi ja kerro millaisiin työtehtäviin haluaisit suuntautua tulevaisuudessa!

Koulutusnumero: 702087

 

2. Tutustu ja täytä ennakkotehtävä

Tutustu valmiiksi jo koulutuksen ennakkomateriaaliin: Google Digital Garage, Digimarkkinoinnin perusteet -verkkokurssi. Ennakkotehtävä antaa hyvän kokonaiskuvan ohjelmassa läpikäytävistä aiheista, ja pystyt helposti arvioimaan, olisiko koulutus sinulle sopiva. 

Suorita ennakkotehtävä itseopiskeluna ja toimita kuvakaappaus sertifikaatista sähköpostilla osoitteeseen  koulutus.kaakkois-suomi@te-toimisto.fi 31.10 mennessä. Ennakkotehtävän tekeminen on edellytys kurssille osallistumiselle.

Koulutuksen sisältö ja info

 

Koulutuksen pituus: 25 päivää

Hakuaika: 1.10. - 25.10.2021

Koulutuksen ajankohta: 8.11. - 13.12.2021

Hakijainfotilaisuuden tallenne (30min): https://fb.watch/8DVOgr92XL/

Digital Marketing Bootcamp on osa Grow with Google -ohjelmaa ja se toteutetaan yhteistyössä Sarasen, ELY-keskuksen, TE-palveluiden ja Google Suomen kanssa. 

Ohjelma on työvoimakoulutusta, jonka ajaksi tehdään sopimus koulutuksesta ja voit hakea ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea sekä kulukorvausta.

Tietoa työvoimakoulutuksista ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saat valtakunnallisesta koulutusneuvonnan puhelinpalvelusta 0295 020 702 (klo 9-16:15). Koulutusneuvontaa saa myös Facebookissa www.facebook.com/koulutusneuvonta

Koulutuksen aikana pääset syventymään mm. seuraaviin aiheisiin:

 • Digimarkkinoinnin perusteet
 • Hakukoneet ja optimointi, hakukonemainonta
 • Verkkosivustot ja verkkokauppamainonta
 • Sähköpostimarkkinointi
 • Sosiaalinen media markkinoinnissa
 • Videomainonta
 • Growth Hacking
 • Tietoturva ja GDPR