Digital Marketing Bootcamp

Grow With Google

Osaaminen haltuun Googlen avulla – opi lisää digimarkkinoinnista maksuttomassa etäkoulutuksessa!

Ohjelman hakuaika on päättynyt

---

Herättääkö digitaalinen markkinointi, verkkokaupan mahdollisuudet tai growth hacking sinussa kiinnostusta? Haluatko kasvattaa osaamistasi alan parissa kätevän etäkoulutuksen kautta? Hae nyt Digital Marketing Bootcamp -intensiivikoulutukseen ja opit taitoja, joita digitaalisen markkinoinnin töissä edellytetään!

Markkinoinnista on nykyään vaikea puhua ilman digiä, dataa ja analytiikkaa, olipa ala tai työtehtävä mikä tahansa. Alan jatkuvasti kehittyessä, uudelle osaamiselle on kovaa tilausta, mutta miten ottaa uusimmat tiedot ja taidot onnistuneesti haltuun?

Viiden viikon mittainen Digital Marketing Bootcamp antaa sinulle uusimmat tiedot ja taidot digitaalisen markkinoinnin ja myynnin edistämisen parista. Tämän lisäksi, Bootcamp tarjoaa mahdollisuuden löytää juuri sinulle sopivimman roolin tältä tulevaisuuden alalta. Intensiivikoulutus soveltuu niin alaan tutustuville henkilöille, alanvaihtoa pohtiville osaajille, kuin sellaisillekin tekijöille, jotka ovat syventyneet digimarkkinointiin jo lähemmin. Sinulla ei siis välttämättä tarvitse olla aiempaa kokemusta tai tutkintoa alan parista!

Nyt, jos joskus, on loistava tilaisuus oppia lisää digimarkkinoinnista!

Yksi koulutus, monta hyvää syytä hakea

Maksuttoman intensiivikoulutuksen kautta digimarkkinoinnin pariin

  • Digital Marketing Bootcampin tavoitteena on kannustaa digimarkkinoinnista kiinnostuneita henkilöitä kasvattamaan osaamistaan erilaisten digimarkkinoinnin, verkkokaupan ja myynnin edistämisen aihealueiden parissa. Koulutus järjestetään etätoteutuksena ja opiskelu onnistuu kätevästi vaikka kotisohvaltasi. Ohjelma on kaikille osallistujille maksuton.

Saat varmasti uusia oppeja taskuusi

  • Koulutuksen aikana käydään eri digimarkkinoinnin osa-alueita laajasti ja kattavasti läpi Googlen luoman koulutuskokonaisuuden kautta. Bootcampin aikana pääset nauttimaan alan kovimpien asiantuntijoiden online-luennoista, sekä kartuttamaan osaamistasi erilaisten käytännön harjoitusten ja tehtävien avulla. Ohjelman jälkeen, sinulla on loistava ymmärrys erilaisista digimarkkinoinnin ja somemainonnan työkaluista (mm. Google Analytics ja Google Ads), sekä käytännön kokemusta näiden soveltamisesta mukana olevien yritysten case-projektien parista.

    Lopputuloksena panostat osaamiseesi ja uraasi myös pidemmällä tähtäimellä, ja kasvatat ammattiosaamistasi niiden taitojen parissa, joista työnantajat kilpailevat. 

    Sarasen, Google Suomen, TE-palveluiden ja ELY-keskuksen kanssa yhteistyössä järjestettävä koulutus on osa Grow with Google -ohjelmaa.

Google-sertifikaatit ja mielenkiintoiset case-projektit

  • Digital Marketing Bootcamp takaa laadukkaiden koulutuskokonaisuuksien lisäksi myös konkreettisen lopputuloksen: pääset suorittamaan ohjelman aikana Google Analytics ja Google Ads -sertifikaatit, sekä toteuttamaan ryhmätyöskentelynä yhteistyöyrityksien oikeita case-projekteja.

Vauhtia uralle Bootcampista - työmahdollisuuksia Matchmaking-rekryfoorumista

  • Digital Marketing Bootcamp avaa ovia erilaisille tulevaisuuden suunnitelmille, sekä antaa sinulle erinomaiset valmiudet suunnata urallasi digimarkkinoinnin, verkkokaupan tai myynnin edistämisen monipuolisiin tehtäviin. Ohjelman päätteeksi järjestetään myös erillinen Matchmaking-rekrytointitilaisuus, jossa sinulla on mahdollisuus tutustua ohjelman yhteistyöyrityksiin ja heidän tarjoamiin työmahdollisuuksiin. Bootcamp tarjoaakin laadukkaan koulutuksen lisäksi hyvät mahdollisuudet verkostoitumiseen, sekä seuraavan työpaikkasi löytämiseen!

Kenelle ohjelma on suunnattu?

Digital Marketing Bootcamp – Grow with Google -intensiivikoulutus on suunnattu alle 30-vuotiaille työttömille ja työttömyysuhan alaisille henkilöille, jotka haluavat syventää osaamistaan digitaalisen liiketoiminnan, markkinoinnin tai myynnin parissa. Monipuolinen koulutus ei katso alaa ja se sopii monille eri taustoille – tärkeintä on kiinnostuksesi ja motivaatiosi aihetta kohtaan!

Voidaksesi hakea ohjelmaan sinulla tulisi olla:

  • Vähintään toisen asteen koulutustausta (ylioppilas- tai ammattikoulun loppututkinto) - myös korkeakoulututkinto tarjoaa erittäin sopivan taustan koulutukseen!
  • Hyvä suomen kielen taito (vähintään B1.1) sekä hyvä englannin kielen ymmärrys (koulutus toteutetaan suomeksi, mutta osa koulutusmateriaaleista ja työkaluista voi olla englanniksi)

Koulutus on työvoimakoulutusta, joka järjestetään yhteistyössä Sarasen, ELY-keskuksen ja TE-palveluiden kanssa. Ohjelmaan osallistuvat voivat hakea korotettua ansiopäivärahaa ja peruspäivärahaa sekä työmarkkinatukea.

Ennakkomateriaali

Tutustu valmiiksi jo koulutuksen ennakkomateriaaliin: Google Digital Garage, Digimarkkinoinnin perusteet -verkkokurssi. Ennakkotehtävä antaa hyvän kokonaiskuvan ohjelmassa läpikäytävistä aiheista, ja pystyt helposti arvioimaan, olisiko koulutus sinulle sopiva. Jos mielenkiintosi heräsi, lähetä hakemuksesi tulemaan viipymättä!

Sarasen osaamisprofiilin täyttämisen jälkeen voit varata itsellesi aikaa ennakkotehtävän suorittamiseen, joka on edellytys kurssille osallistumiselle. Suorita ennakkotehtävä itseopiskeluna ja liitä kuvakaappaus sertifikaatista mukaan Sarasen osaamisprofiiliin tai lähetä se sähköpostilla osoitteeseen digitalmarketingbootcamp@saranen.fi viimeistään 14 päivää ennen koulutuksen alkamista.

Hae mukaan mahdollisimman pian!

Digitaalisen markkinoinnin ja myynnin asiantuntijoista on kaikilla toimialoilla kasvava tarve. Digital Marketing Bootcampin kautta pääset hyödyntämään päivitettyä digimarkkinoinnin työkalupakkiasi seuraavissa työtehtävissäsi, projekteissasi tai harrastuksissasi!

Jäikö jotain tietoa vielä saamatta? Voit katsoa jo pidetyn hakijainfon tallenteen täältä!

 

Ota yhteyttä

Pinja_Heimala_640x640

Pinja Heimala

Project Coordinator
pinja.heimala@saranen.fi
040 849 3962

Onko sinulla kysyttävää ohjelmasta? Ota yhteyttä projektitiimin yhteyshenkilöön!

Hakuohjeet

1.

Täytä työhallinnon hakemus näppärästi verkossa alla olevan painikkeen kautta. Koulutus on suunnattu työttömille, työttömyysuhan alaisille tai vastavalmistuneille henkilöille. Sinun tulee olla TE-palveluiden asiakas hakeaksesi koulutukseen. (Koulutusnumero: 695777)

2.

Kerro taustoistasi, tavoitteistasi ja millaisiin työtehtäviin haluaisit tähdätä ohjelman jälkeen. Pyrimme ottamaan nämä huomioon ohjelman yhteistyöyritysten valinnassa. Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä viimeistään hakuajan päätyttyä.