Merkityksellistä työtä etsimässä?

Tule töihin Saraselle

Etsimme joukkoomme työuravalmentajia

Me rakennamme Suomen vaikuttavinta työurien uudistamisen osaamiskeskittymää, ja etsimme nyt joukkoomme kahta johtavaa työuravalmentajaa sekä työuravalmentajia freelancer-sopimuksella. 

Sarasen muutos ja uudistumispalveluissa työskentelee 28 intohimoista työelämän ja työurien uudistajaa. Tämän lisäksi laaja verkostovalmentajatiimimme auttaa ihmisiä löytämään uuden askeleen urallaan. Meitä motivoivat auttamisen halu, innovatiiviset työllistämisratkaisut sekä aikaansaamamme tulos. Olemme ylpeitä työmme tuloksista: vuonna 2020 valmensimme yli 2300 henkilöä etenemään työurallaan ja heistä 82 % löysi kauttamme uuden ura-askeleen jo ensimmäisen 6 kuukauden aikana. 

Haluatko auttaa ihmisiä löytämään uuden suunnan työelämän muutostilanteissa? Tule tekemään töitä alan osaavien työuravalmentajien ja merkityksellisten asiakasprojektien parissa. 


Avoimet työpaikat:
 

Johtava työuravalmentaja, Espoo 
Työuravalmentajia (freelancer), koko Suomi 


M
iksi Saraselle? 

1. Teemme merkityksellistä työtä 

Työskentelemme suurten asioiden äärellä: pääsemme mukaan yksilöiden ja yritysten kasvutarinoihin, tukemaan muutoksen hetkellä ja iloitsemaan yhdessä tuloksista. 

 

2. Olemme osaamisen asialla 

Autamme eri palveluista tulleita osallistujiamme löytämään juuri yksilölle sopivan ratkaisun – tuemme uudelle uralle ja autamme löytämään uuden ura-askeleen työmarkkinoiden muutostilanteissa.  

Teemme tiivistä yhteistyötä eri sidosryhmien ja kumppaneiden kanssa, jotta voimme auttaa osallistujia työurallaan eteenpäin, ja uskomme myös vahvasti datalla johtamiseen: seuraamme tiiviisti osallistujapolkuamme ja mittaamme osallistujakokemusta eri vaiheissa.

 

3. "Sarasella parasta on työyhteisö” 

Tiedämme, että yritysten – myös meidän yrityksemme – vahvuus asuu työntekijöissä. Meillä on töissä ihmisiä, jotka ovat yhtä aikaa tavoitteellisia ja välittäviä. Meillä ei pääse unohtumaan, että jatkuva oppiminen on työelämän suola ja kehitys on välttämätön osa palkitsevaa arkea. 

 

Täällä on paljon osaavia ihmisiä, joista me saamme voimaa meidän jokaiseen päivään.

- Leena Nordström

Sarasella pääsen auttamaan ihmisiä muutostilanteissa ja näkemään paljon työelämämaailmaa.

- Tomi Mahlamäki

Pystymme auttamaan yksilöitä ja vaikuttamaan ihmisten uraan ja työelämään lyhyellä ja pitkällä aikavälillä.

- Mare Grannenfelt

Me toimimme työelämän murroksen keskiössä ja työurien uudistamisen parissa.

- Laura Sydänmaanlakka

0/0
Leena_Nordstrom_640x640
tomi-mahlamaki_640x640
Mare_Grannenfelt
Laura-Sydänmaanlakka