Merkityksellistä työtä etsimässä?

Tule töihin Saraselle

Etsimme nyt useita uusia osaajia rekrytoivien koulutusohjelmien tiimiin! 

Motivoiko sinua merkityksellinen työ, jossa näet päivittäin, että tekemiselläsi on ihmisten ja yritysten kertomuksissa ratkaiseva vaikutus? Haluatko kehittyä työssäsi päivittäin ja tehdä töitä tavoitteellisten ja osaavien asiantuntijoiden kanssa? 

Etsimme nyt rekrytoivien koulutusohjelmien tiimiin sekä myynnillisiä projektipäälliköitä (eri puolille Suomea) että aikaansaavia projektiasiantuntijoita (Tampereelle ja Lappeenrantaan).  Rekrytoivien koulutusohjelmien tiimissä pääset oman roolisi kautta vaikuttamaan siihen, että uutta suuntaa uralleen etsivät osaajat löytävät uuden urapolun ja yritykset löytävät työtehtävään ja tiimiin parhaiten sopivat ja tuoreimmalla tietotaidolla varustetut osaajat. 

Jos haluat kasvaa kanssamme, tutustu avoimiin rooleihin tarkemmin alta ja hae mukaan! Jäämme mielenkiinnolla odottamaan hakemustasi. 

Onko tavoitteellinen myyntityö sinun juttusi? Haluatko tehdä töitä mielenkiintoisten IT- ja teknologia-alan asiakkaiden sekä vaikuttavien sidosryhmien kanssa? Haluatko olla sekä myymässä että toteuttamassa myymiäsi kokonaisuuksia yhdessä tiimin kanssa? Etsimme nyt useita myynnillisiä projektipäällikköitä vakituiseen työsuhteeseen eri toimipisteillemme palvelemaan alueiden yrityksiä.

Saranen on Suomen johtava rekrytointikoulutus- ja urapalveluyritys. Autamme yrityksiä kasvamaan ja kehittymään ja ihmisiä uusiin töihin. Loimme viime vuonna yhdessä kumppaneidemme kanssa 600 uutta työpaikkaa ja valmensimme uusille urille yli 2300 osaajaa. 
Meillä työskentelee tällä hetkellä noin 100 asiantuntijan joukko, ja työtämme ohjaavat arvomme vaikuttavuus, luotettavuus, rohkeus ja ilo. Olemme sekä tavoitteellisia että välittäviä tiimipelaajia, joille tiimin suoritus on yhtä arvokas kuin omat saavutukset. Asiakkaidemme – niin yritysten kuin yksilöidenkin – haasteiden ratkaiseminen yhdessä on toimintamme lähtökohta, ja toivomme, että myös sinua motivoi työn merkityksellisyys! 

Haemme nyt 

myynnillistä projektipäällikköä rekrytoiviin koulutusohjelmiin 

 

Projektipäällikkönämme rekrytoivissa koulutusohjelmissa pääset kartoittamaan yritysten osaamistarpeita, esiarvioit ja haastattelet hakijoita sekä yhdistät soveltuvat osaajat ja kasvavat yritykset. Toimit tiiviisti yhteistyössä työnantajien, uutta uraa etsivien asiantuntijoiden ja työhallinnon eri toimijoiden kanssa. 

Tiimikavereiksesi saat rekrytoivien koulutusohjelmien tavoitteelliset ja osaavat asiantuntijat. Työpisteesi sijaitsee toimipisteessämme: Espoossa, Oulussa, Lappeenrannassa, Kuopiossa, Vaasassa, Lahdessa, Jyväskylässä, Tampereella tai Turussa. Meillä voit työskennellä joustavasti – osin toimistolla ja osin etänä sekä myös eri paikkakuntien toimipisteiltä käsin.  

Työpäiväsi voivat pitää sisällään esimerkiksi seuraavia asioita:

 • Kasvuyritysten tunnistaminen, yritysten osaamistarpeiden aktiivinen kartoittaminen ja asiakassuhteiden kasvattaminen
 • Yritysten kasvun tukeminen yhdistämällä heidät sopivimpiin potentiaalisiin kandidaatteihin 
 • Projektihallinta ja tiivis tiimipeli oman projektitiimin kanssa 
 • Yhteistyö mm. myyntitiimin, markkinointitiimin ja koulutustiimin kanssa 
 • Yhteistyö työhallinnon ja ulkopuolisten kumppaneiden kanssa 

Tässä työssä menestyt, jos tunnistat itsesi seuraavista: 

 • sinulla on näyttöä tavoitteellisesta ja myynnillisestä työstä 
 • sinulla on kokemusta toimia asiakasrajapinnassa ja keskustella yrityspäättäjien kanssa 
 • sinulla on vahvat projektinhallintataidot sekä kiinnostusta IT-alaa ja teknologiaa kohtaan 
 • nautit vuorovaikutuksesta erilaisten ihmisten kanssa & olet sekä aktiivinen että aikaansaava tiimipelaaja 
 • sytyt tavoitteiden saavuttamisesta ja onnistumisista yhdessä tiimin kanssa 
 

Miksi Saranen? 

Me Sarasella teemme aidosti merkityksellistä työtä, jossa näemme päivittäin, että tekemisellämme on ihmisten ja yritysten kertomuksissa ratkaiseva vaikutus.

Meillä pääset tekemään töitä mielenkiintoisten IT- ja teknologia-alan asiakkaiden sekä vaikuttavien sidosryhmien kanssa. Saat työsi tueksi markkinajohtajan konseptit ja tukea huippuasiantuntijoilta, jotka ovat aina valmiita auttamaan.

Meillä on työyhteisö, jolle yhdessä tekeminen, uusien asioiden rohkea kokeileminen ja jatkuva kehittyminen ovat sydämen asioita. Tarjoamme runsaasti oppimismahdollisuuksia – parhaat nauttivat kehittymisestä huipullakin! Meillä järjestetään myös aikaa ilolle, ja arvostamme kokonaisen elämän yksilöllistä tasapainoa.  

Kiinnostuitko? 

Jos tahdot kasvaa kanssamme, haluamme ehdottomasti kuulla sinusta lisää. Lähetä meille CV:si ja vapaamuotoinen videohakemuksesi. Kerro videolla, mikä myyntityössä erityisesti kiinnostaa sinua ja anna esimerkki myyntityötilanteesta, jossa koet onnistuneesi.

Haethan mahdollisimman pian tai viimeistään 20. lokakuuta. Käymme hakemuksia läpi ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.   

Mikäli mieleesi heräsi kysymyksiä, vastaamme niihin mielellämme.  Lisätietoja tehtävästä antaa:  

Pääkaupunkiseudulla Business Manager Tommi Ohtonen, 050 477 8959. Tommin tavoitat parhaiten tiistaina 12.10. klo 15-16 ja tiistaina 19.10. klo 13-14.

Muun Suomen osalta Business Manager Lassi Makkonen, 050 528 3848. Lassin tavoitat parhaiten perjantaina 15.10. klo 12-14 ja tiistaina 19.10. klo 9-12.

Jätä hakemus

Onko projektien osallistujakokemuksen varmistaminen sinun juttusi? Haluatko palvella rekrytoivien koulutusohjelmien osallistujia parhaalla mahdollisella tavalla sekä auttaa heitä urallaan eteenpäin? Teetkö työtäsi järjestelmällisesti ja pidät mielelläsi projektien lankoja taitavasti hyppysissäsi? Etsimme nyt rekrytoivien koulutusohjelmien tiimiimme projektiasiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen Pirkanmaa-Häme ja Itä-Suomen alueelle.

Saranen on Suomen johtava rekrytointikoulutus- ja urapalveluyritys. Autamme yrityksiä kasvamaan ja kehittymään ja ihmisiä uusiin töihin. Loimme viime vuonna yhdessä kumppaneidemme kanssa 600 uutta työpaikkaa ja valmensimme uusille urille yli 2300 osaajaa.  

Meillä työskentelee tällä hetkellä noin 100 asiantuntijan joukko, ja työtämme ohjaavat arvomme vaikuttavuus, luotettavuus, rohkeus ja ilo.

Olemme sekä tavoitteellisia että välittäviä tiimipelaajia, joille tiimin suoritus on yhtä arvokas kuin omat saavutukset. Asiakkaidemme – niin yritysten kuin yksilöidenkin – haasteiden ratkaiseminen yhdessä on toimintamme lähtökohta, ja toivomme, että myös sinua motivoi työn merkityksellisyys! 

Haemme nyt 
p
rojektiasiantuntijaa osaksi rekrytoivien koulutusohjelmien tiimiä 

Projektiasiantuntijanamme rekrytoivissa koulutusohjelmissa varmistat palveluidemme osallistujakokemuksen onnistumisen. Sinulla on vastuullinen rooli projektien koordinoinnissa, ja toimit projektitiimien tärkeänä tukipilarina projektien alusta loppuun. Teet yhteistyötä ja kommunikoit luontevasti eri sidosryhmiemme, kuten TE-palveluiden, työnhakijoiden ja asiantuntijoiden kanssa.

Draiverinasi tässä työssä on erityisesti halu palvella rekrytoivien koulutusohjelmien osallistujia laadukkaasti ja informatiivisesti sekä auttaa heitä urallaan eteenpäin. Lisäksi otat mielelläsi vastuuta datan hallinnasta ja ylläpidosta, raportoinnista sekä koulutusjärjestelmän hallinnasta ja muista koulutuksiin liittyvistä asiakaspalvelutehtävistä.

Työpisteesi sijaitsee toimipisteessämme: Tampereella tai Lappeenrannassa. Meillä voit työskennellä joustavasti – osin toimistolla ja osin etänä sekä myös eri paikkakuntien toimipisteiltä käsin. Tiimikavereiksesi saat rekrytoivien koulutusohjelmien tavoitteelliset ja osaavat asiantuntijat.

Tässä työssä menestyt, jos tunnistat itsesi seuraavista:

 • Sinulla on näyttöä menestyksekkäästä asiakaspalvelutyöstä 
 • Olet työskentelytyyliltäsi ratkaisukeskeinen, järjestelmällinen ja oma-aloitteinen 
 • Olet luotettava tiimipelaaja ja nautit tavoitteiden saavuttamisesta yhdessä tiimin kanssa  
 • Työskentelet mielelläsi eri sidosryhmien kanssa, ja sinulla on erinomaiset kirjalliset ja suulliset viestintätaidot 
 • Toimit sujuvasti muuttuvassa ympäristössä ja pidät mielelläsi hyppysissäsi useita lankoja kerrallaan tiukoissakin tilanteissa 

Olet kiinnostunut eri alustoilla tapahtuvasta opetuksesta (verkossa ja läsnä), ja sinulla on ajan tasalla olevat IT-taidot ja pidät eri Excelin ja muiden erilaisten järjestelmien kanssa työskentelystä ja pyörittelet niitä taitavasti ja tehokkaasti.  

Miksi Saranen? 

Me Sarasella teemme aidosti merkityksellistä työtä, jossa näemme päivittäin, että tekemisellämme on ihmisten ja yritysten kertomuksissa ratkaiseva vaikutus.

Meillä pääset tekemään töitä mielenkiintoisten IT- ja teknologia-alan asiakkaiden sekä vaikuttavien sidosryhmien kanssa. Saat työsi tueksi markkinajohtajan konseptit ja tukea huippuasiantuntijoilta, jotka ovat aina valmiita auttamaan.

Meillä on työyhteisö, jolle yhdessä tekeminen, uusien asioiden rohkea kokeileminen ja jatkuva kehittyminen ovat sydämen asioita. Tarjoamme runsaasti oppimismahdollisuuksia – parhaat nauttivat kehittymisestä huipullakin! Meillä järjestetään myös aikaa ilolle, ja arvostamme kokonaisen elämän yksilöllistä tasapainoa. 

Kiinnostuitko? 

Jos tahdot kasvaa kanssamme, haluamme ehdottomasti kuulla sinusta lisää. Lähetä meille CV:si ja vapaamuotoinen videohakemuksesi. Kerro videolla esimerkin kautta miten erinomainen asiakaspalvelu ja systemaattinen työote näkyvät työssäsi.

Haethan mahdollisimman pian tai viimeistään 20. lokakuuta! Käymme hakemuksia läpi ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.   

Mikäli mieleesi heräsi kysymyksiä, vastaamme niihin mielellämme.  

Lisätietoja tehtävästä antaa: Business Manager Hanna Hovila, 050 323 9545. Parhaiten Hannan tavoittaa  pe 15.10. klo 12-14 

Jätä hakemus

Tätä on Saranen 

 

Saranen on Suomen johtava rekrytointikoulutus- ja urapalveluyritys. Autamme yrityksiä kasvamaan ja kehittymään ja ihmisiä uusiin töihin. Loimme viime vuonna yhdessä kumppaneidemme kanssa 600 uutta työpaikkaa ja valmensimme uusille urille yli 2300 osaajaa.  

Meillä työskentelee tällä hetkellä noin 100 asiantuntijan joukko, ja työtämme ohjaavat arvomme vaikuttavuus, luotettavuus, rohkeus ja ilo. Olemme sekä tavoitteellisia että välittäviä tiimipelaajia, joille tiimin suoritus on yhtä arvokas kuin omat saavutukset. Asiakkaidemme – niin yritysten kuin yksilöidenkin – haasteiden ratkaiseminen yhdessä on toimintamme lähtökohta, ja toivomme, että myös sinua motivoi työn merkityksellisyys!