Merkityksellistä työtä etsimässä?

Tule töihin Saraselle

Etsimme nyt joukkoomme uusia osaajia!

Oletko tavoitteellinen ja ratkaisukeskeinen osaaja? Motivoiko sinua merkityksellinen työ, jossa näet päivittäin, että tekemiselläsi on ihmisten ja yritysten kertomuksissa ratkaiseva vaikutusEtsimme nyt sekä B2B-myynnin asiantuntijoita, projektihallinnan ja asiakkuuksien ammattilaisia että palveluiden kehittämisen rautaista ammattilaista rekrytoiviin koulutusohjelmiin.  

Jos haluat kasvaa kanssamme, tutustu tarkemmin avoimiin rooleihin ja hae mukaan! 

Avoimet työpaikat: 

Project Manager / Sales & Recruitment Manager | Espoo

Account Manager | Oulu, Jyväskylä, Lappeenranta, Tampere, Vaasa 

Business Development Manager | Espoo

Tätä on Saranen 

 

Saranen on Suomen johtava rekrytointikoulutus- ja urapalveluyritys. Autamme yrityksiä kasvamaan ja kehittymään ja ihmisiä uusiin töihin. Loimme viime vuonna yhdessä kumppaneidemme kanssa 600 uutta työpaikkaa ja valmensimme uusille urille yli 2300 osaajaa. 

Meillä työskentelee tällä hetkellä noin 100 asiantuntijan joukko, ja työtämme ohjaavat arvomme vaikuttavuus, luotettavuus, rohkeus ja ilo. Olemme sekä tavoitteellisia että välittäviä tiimipelaajia, joille tiimin suoritus on yhtä arvokas kuin omat saavutukset. Asiakkaidemme – niin yritysten kuin yksilöidenkin – haasteiden ratkaiseminen yhdessä on toimintamme lähtökohta, ja toivomme, että myös sinua motivoi työn merkityksellisyys!