Muutospalvelut

Muutospalvelut: muutosturva & outplacement

Kumppanisi muutoksessa – kasvun mahdollistaja

Olemme apunasi liiketoimintaa koskevissa muutoksissa, joilla on henkilöstövaikutuksia.

Kasvu tarkoittaa muutosta. Joskus se saattaa tarkoittaa myös ikävien ja raskaiden päätösten tekemistä siitä, että uusiin tuloksiin ponnistellaan nykyistä pienemmällä ja tiiviimmällä osaajien joukolla. Irtisanomisilta voi vain harvoin välttyä, kun toimialalla tapahtuu isoja, koko toimialaa koskevia murroksia.

Mahdollistamme tulevaisuudessa pärjäämisen.

Tuomme muutoksen parhaat puolet ja positiiviset vaikutukset esiin kaikille osapuolille.

Palvelumme sydämenä on periaate: ”hyvä yksilölle”.

Pitääksemme tästä kiinni, mittaamme itsekin aktiivisesti oman työmme tuloksia – tavoitteena työllistyminen ja työunelmien toteutuminen.

Muutosturva – Outplacement – Coaching

Sarasen muutospalveluilla on monta nimeä ja toteutustapaa. Toteuttamiamme kokonaisuuksia kuvaavat mm. sanat:

  • Muutosturva
  • Outplacement
  • Uravalmennus ja coaching
  • Osaamisen kehittäminen ja uudelleenkoulutus
  • Ennakointi ja henkilöstön työurien kehittäminen työsuhteiden aikana
  • Jatkuvan muutoksen hallinta
  • Muutosjohtajuus ja -kumppanuus

Olemme toteuttaneet projekteja yksittäisestä valmennettavasta aina satojen henkilöiden uudelleentyöllistämisohjelmiin.

Osa toimiviksi testatuista palveluidemme ydinosista toistuvat eri muutosprojekteissa, mutta palvelun kokonaisuus kootaan yleensä yrityskohtaisten tarpeiden ja toiveiden mukaan.

Millä sinä haluaisit kaavailemaasi muutosprojektia kutsua?

Tutustu tiimiimme, ja ota yhteyttä – ideoimme mielellämme uutta ja autamme sinut ja yrityksesi alkuun!

Mitä asiakkaamme meissä arvostavat?

Vain harvoin meiltä tilataan pelkkä palvelu. Useimmiten meidät valitaan kumppaniksi siksi, että teemme minkä lupaamme…ilman pyyntöjä, kyselyitä tai hoputtamista. Meidän on helppo innostaa ihmisiä työssään sekä uusille urille siksi, että olemme itse innostuneita siitä, mitä teemme.

Asiakkaamme arvostavat palvelussamme erityisesti näitä 3 tekijää:

  • Työllistävyys
  • Innovatiivisuus
  • Proaktiivisuus

Lue näistä lisää alta!

Työllistävyys

Hyvä yksilölle – tavoitteena työunelmien toteuttaminen.

Työnhakuosaamisen ja työmarkkinaymmärryksen kasvattamisesta huolehtivat projekteittain Sarasen korkeatasoinen uravalmentajien tiimi sekä valikoidut kouluttajakumppanit.

SC Career Campuksella törmäytämme työnhakijat rekrytoivien kasvuyritysten kanssa, tarjoamme käytännön tilaisuuksia ammatillisten verkostojen kasvattamiseen ja huolehdimme jokaisesta työnhakija-asiakkaastamme henkilökohtaisesti.

Työllistävä coachaus, uravalmennus, antaa ryhtiä ja motivaatiota oman tilanteen käsittelyyn ja uuden ura-askeleen ottamiseen. Uravalmentajamme ovat jatkuvasti yhteydessä verkostojen kautta ammattirekrytoijiin, ja selvittävät kasvuyritysten rekrytointitarpeita.

Työmarkkinatietoutta osallistujille tuodaan sekä henkilökohtaisissa valmennuksissa että työnhakuosaamisen koulutuksissa. Kerromme aktiivisesti suoraan hakijoille tiedossamme olevista rekrytointitarpeista. Sopivissa tilanteissa vinkkaamme hakijoista suoraan rekrytoiville yrityksille. Työllistävyyttä tukevat taustalla myös Sarasen työnhakupalvelut sekä Baronan työelämäpalvelut.

Rekrytoivat koulutusohjelmat toimivat mahdollisuutena kehittää osaamista ja väylänä työllistymiseen täysin uuteen yritykseen, jopa uudelle alalle.

Työntekijöistä huolehtiminen muutostilanteessa on paitsi vastuullista ja nykyaikaista, myös vahvistaa työnantajamielikuvaa ja työntekijäkokemusta.

Innovatiivisuus

Parhaat ratkaisut uudistuvat jatkuvasti.

Ammattitaitomme ja ajatuksemme kasvun mahdollistamisesta pohjautuvat vankasti onnistuneisiin muutosprojekteihin ja näistä talteen napattuihin käytännön kokemuksiin.

Tiimissämme jokainen on mukana kehittämässä niin palveluja kuin työtapojammekin. Ideoimme joka päivä uutta siihen, miten voimme itsekin muuttua ja tehdä asiat entistä paremmin. Näin innostumme helposti tekemään samaa myös asiakkaidemme kanssa.

Emme ole pelkkä palveluntarjoaja tai projektinhoitaja, vaan kumppani muutoksessa. Meille on ensiarvoisen tärkeää, että kokemus jokaisessa kohtaamisessamme johtaa hymyyn. Meidän kanssa on mukava asioida hankalissakin asioissa, ja näemme haasteissa aina vaihtoehtoja ratkaisuihin.

Toimimme yritysten jatkuvana kumppanina myös muutoksia ennakoivilla ja irtisanomistarpeita vähentävillä palveluilla.

Proaktiivisuus

Voittajat uskaltavat ennakoida, olla rohkeita.

Suunnittelemme, aloitamme ja toteutamme jokaisen projektin tehokkaasti riippumatta muutoksen koosta, henkilömäärästä tai toimialasta.

Korvamme ovat jatkuvasti herkkänä kaikkien osapuolten tarpeille ja toiveille, projektin kaikissa vaiheissa. Tarvittaessa teemme nopeastikin muutoksia toimintamalleissamme, jotta voimme jokaisen asiakkaamme kohdalla varmistaa mahdollisimman nopean ja mukavalta tuntuvan työuran jatkumisen.

Kokeilemme rohkeasti uusiakin palvelumalleja ja -kokonaisuuksia. Tarkoituksenamme on levittää rohkeutta myös palvelumme kautta eteenpäin työurien unelmien toteuttamiseen, aina konkreettisiin työnhakutilanteisiin asti.

Taustalla hyödynnettävissä on myös Baronan työelämäpalvelut ja koko rohkeiden yritysten yhteisö, josta ammennamme taustatukea muuttuviin tilanteisiin ja palvelutarpeisiin.

Ota yhteyttä

Henkilötietoja käytetään Saranen Consulting palveluista kertomiseen yhteydenoton yhteydessä. Lue lisää henkilötietojen käsittelystämme tietosuojaselosteestamme.