Career Campus

Career Campus

Työnhakuosaamista, verkostoitumista ja yrityskontakteja

Career Campus on rekrytointikiihdyttämö, jossa kokoamme yhteen työnhakijat, työnhakua tukevat palvelut sekä rekrytoivat yritykset.

Luomme asiakkaillemme kilpailuetua työmarkkinoilla: asioita ei tarvitse jahkata yksin, vaan apuna ovat

  • työnhaun ja valmennuksen ammattilaiset,
  • työnhakuosaamista vahvistavat koulutukset ja
  • tilaisuudet verkostoitua toisten osallistujien sekä suoraan kasvualojen rekrytoivien yritysten kanssa.

Uravalmennusta ja työmarkkinatietoutta

Sarasen muutospalveluiden ja Career Campuksen sydän on henkilökohtainen työnhaun valmennus ja ohjaus. Työnhakijan oma uravalmentaja kulkee rinnalla koko prosessin ajan, ohjaa oikeisiin koulutuksiin, auttaa hiomaan omaa työnhakuprofiilia, ja kannustaa ja motivoi eteenpäin silloinkin, kun asiat tuntuvat hankalilta.

”Olen erittäin tyytyväinen valmennukseen ja valmentajiin. En olisi yksin osannut miettiä asioita oikeasta kulmasta, tehdä hyvää CV:tä tai hakemusta enkä olisi näin motivoitunut ja aktiivinen hakemaan töitä. Olen saanut kaikilta valmentajilta ja myös kursseilta arvokasta tietoa työnhausta ja nykyisestä työelämästä yleensä.”

Työnhakuosaamista vahvistavien koulutusten ja workshoppien lisäksi Career Campuksen ainutlaatuisena lisänä ovat lähes kuukausittaiset työmarkkinaymmärrystä ja -tietoutta lisäävät pienemmät ja isommat tilaisuudet. Näissä työnhakijat, ammattirekrytoijat sekä lisää motivoituneita osaajia hakevat kasvuyritykset kohtaavat eri tavoin – infotilaisuuksissa, lounailla, messutapahtumissa, jne.

”Olisi ihan parasta, jos kaikki työttömät voisivat hyödyntää vastaavia palveluita. Niin ja sitten vielä se, että olen kuullut usealta ex-kollegaltani, että eivät osallistu Sarasen kursseille, koska ”niistä ei ole mitään hyötyä”… Ikävää heille, kun eivät osallistu, koska he eivät voisi olla enempää väärässä.”

Työunelmien toteuttamista

Lue tästä työllistymistarina, joka starttasi Career Campuksen syksyn 2017 tilaisuudesta: Työuran muutos, työnhaku ja yksi toteutunut työunelma.

Campus on kaikkien työnhakija-asiakkaidemme käytössä aiemmista työtehtävistä tai toimialasta riippumatta.

Ota yhteyttä

Henkilötietoja käytetään Saranen Consulting palveluista kertomiseen yhteydenoton yhteydessä. Lue lisää henkilötietojen käsittelystämme tietosuojaselosteestamme.