Kokemuksia Muutospalveluista

Kokemuksia Muutospalveluista

Työnhaku on muuttunut radikaalisti viimeisten vuosien aikana. Työnhaunvalmennuksissa käydään läpi mm. miten löytää piilotyöpaikat, tuetaan oman osaamisen tunnistamista ja huolellista valmistautumista työhaastatteluihin.

Tutustu työnhaun- ja uravalmennukseen osallistuneiden kokemuksiin.

 

Ilman Sarasen kurssia etsisin vieläkin töitä!

Työnantajani irtisanoi minut tuotannollisista ja taloudellisista syistä ja tarjosi mahdollisuutta osallistua Career Gateway -ura- ja työnhakuvalmennukseen.

Epäröin ensin, koska ajattelin, että osaahan kuka tahansa hakea töitä. Olen kuitenkin erittäin tyytyväinen, että päätin sittenkin osallistua.

Edellisestä työnhaustani oli kulunut todella pitkä aika ja ohjelmassa minulle selvisi, että työnhaku on muuttunut täydellisesti. Career Gatewayn koulutusaiheet olivat elävästä elämästä ja kävimme läpi kaikki tuloksellisessa työnhaussa vaadittavat asiat.

Kouluttajat olivat todella hyviä ja minulla oli koko ajan tunne, että kaikki Sarasen työntekijät ihan oikeasti haluavat auttaa meitä uravalinnoissamme ja työnhaussa.

Oli myös hyvä tavata muita samassa tilanteessa olevia ja huomata, että muutkin irtisanotut ovat aivan tavallisia ihmisiä.

Jokaisella osallistujalla oli henkilökohtainen valmentaja, jonka kanssa pääsi keskustelemaan ja suunnittelemaan työnhakua. Nämä tapaamiset olivat todella arvokkaita. Parasta kaikessa oli, että Sarasen kautta pääsin rekrytoivaan koulutusohjelmaan ja sitä kautta sain työpaikan.

Uskon, että ilman Sarasen valmennusta etsisin vieläkin töitä.

Suosittelen ehdottomasti kaikkia samassa tilanteessa olevia käyttämään Saranen Consultingin palveluja… ja itse asiassa olenkin jo suositellut.

Uskon, että aivan kaikille on hyötyä palveluista ja jokainen löytää kullanarvoisia vinkkejä työnhakuun.

Kari Vanhala, Tietokanta-asiantuntija, ISS Palvelut

Rohkeutta oman osaamisen myyntiin

Valitsin YT-neuvottelujen jälkeen Saranen Consultingin palvelun, koska siinä oli mahdollisuus työnhakuvalmennusten ja henkilökohtaisen sparrauksen lisäksi saada henkilökohtaisesti räätälöityjä ammatillisia koulutuksia Saranen Consultingin kumppanikouluttajilta Soveltolta ja Tieturilta. Arvostin myös sitä, että työnhakuvalmennukset järjestettiin kotipaikkakunnallani.

Työnhakuvalmennuksissa parasta antia tarjosivat käytännön harjoitukset. Työnhaussa niin kuin kaikessa muussakin harjoitus tekee mestarin.

Konkreettisin hyöty minulle oli piilotyöpaikkojen maailman löytäminen ja rohkeuden saaminen oman osaamisen myyntiin. Näiden oppien avulla löysin nykyisen työpaikkanikin Celkeessä.

Suosittelen Sarasen palveluja muillekin työnhakijoille, jotka kaipaavat sparrausapua ja samassa tilanteessa olevan ryhmän vertaistukea.

Pekka Leikas, Muutosagentti, Celkee Oy

Celkee kehittää Human Intelligence -ratkaisuja läpinäkyvyyden ja yhteistyön parantamiseen muutoksessa, strategian toteutuksessa ja vaativissa hankkeissa.

Liisa Vauhkonen osallistui Saranen Consultingin järjestämään outplacement-ohjelmaan, jossa yhdistyi työnhaunvalmennus, henkilökohtainen couchaus sekä substanssikoulutus.

Varmuutta työnhakuun

Olihan se tosi hyvä koulutus 10 vuoden työssäolon jälkeen. Opin työnhakemisesta ja omasta itsestäni sekä väylistä löytää kiinnostavia työpaikkoja. Koin myös henkilökohtaiset tapaamiset hyvin positiivisiksi. Ammattilaisen kanssa on hyvä tehdä tulevaisuuden suunnitelmia ja jäsennellä omia ajatuksia. Saa ulkopuolisen, realistisen näkökulman.

Työhaastatteluihin sain myös valtavasti apua. Haastattelukysymysten läpikäynti koulutuspäivissä oli hyvin antoisaa enkä enää jännitä etukäteen työhaastatteluja. Nyt tiedän, miten valmistaudun huolella.

Uutta ammatillista osaamista

Sain monipuolisesti uutta osaamista myös taloushallinnosta, toimistosovelluksista, myynnistä sekä asiakaspalvelusta. Ammatillisten valmennusten avulla onnistuin pääsemään toivomaani jatko-opiskelupaikkaan.

Työnhakuosaamista ammattilaisilta

Suosittelen ehdottomasti vastaavaa palvelua muillekin pitkään samassa työpaikassa olleille. Yhteiskuntamme ja työnhaku ovat muuttuneet todella paljon viimeisten vuosien aikana. Sarasen työnhakuun erikoistuneiden valmentajien avulla saa nopeasti oman työnhaun käyntiin ja tuloksia aikaiseksi.

Liisa Vauhkonen, tradenomi-opiskelija, Rovaniemi

Ota yhteyttä

Henkilötietoja käytetään Saranen Consulting palveluista kertomiseen yhteydenoton yhteydessä. Lue lisää henkilötietojen käsittelystämme tietosuojaselosteestamme.