SC Career Campus

SC Career Campus

SC CAREER CAMPUS – Yksilön ja yrityksen osaamisen kasvualusta

Uskomme, että yksilön jatkuva kasvu ja kehitys on yrityksen kasvupotentiaalin tärkeimpiä tekijöitä. Osaamisen kehittäminen on Sarasen intohimo ja olemme sen ympärille rakentaneet SC Career Campuksen, konseptin, johon kiteytyy koko toimintamme ydin. SC Career Campus on valtakunnallinen valmentamo ja rekrytoinnin kiihdyttämö sekä Sarasen työnhakija-asiakkaille että rekrytoiville yrityksille. Campus-toiminnassamme yhdistyvät Suomen osaavin työelämän valmennustiimi, rekrytoinnin ja osaamisen kehittämisen ammattilaiset, sekä eri alojen kovimmat koulutuskumppanit. SC Career Campus -palveluidemme avulla autamme niin yksilöitä kuin yrityksiä kasvamaan.

SC Career Campus yritykselle

Sarasen Career Campus tukee yrityksen osaamisen kehittämistä useasta eri näkökulmasta. Kokenut valmennustiimimme tukee esimiehiä johtamisen kehittämisessä, irtisanomistilanteissa, sekä sisäisen osaamisen kehittämisen tarpeiden tunnistamisessa ja suunnittelussa. Tarpeiden pohjalta tarjoamme koulutusta ja valmennusta nykyisille asiantuntijoille ja tuemme myös yt-tilanteissa irtisanottuja välittävän, mutta uudelleentyöllistämiseen tähtäävän, valmennusmallimme avulla.

SC Career Campuksellamme tapahtuu paljon. Tarjoamme yrityksille mahdollisuuden löytää uusia tulevaisuuden huipputekijöitä järjestämällä rekrytointiin liittyviä infotilaisuuksia, haastatteluja ja rekrytointitapahtumia, joissa pääsee tapaamaan ja haastattelemaan palveluissamme olevia työnhakijoita. Autamme yrityksiä myös löytämään ja kouluttamaan uutta potentiaalia rekrytoivien koulutusohjelmiemme kautta, joissa kouluttajina toimivat alansa parhaat ammattilaiset.

Lue blogit: Osaamisen muutos on yhteinen asia ja Ratkaisemme osaajapulaa yksi työntekijä kerrallaan

SC Career Campus yksilölle

Työnhakijalle SC Career Campuksemme tarjoaa mahdollisuuden kasvattaa omaa osaamispääomaansa. Järjestämme työnhakijoille valmennuksia ja koulutuksia valtakunnallisesti tarjoamalla tukea työnhakutaitojen päivittämisessä sekä uuden osaamisen kasvattamisessa työllistymisen tueksi. Valmennuksemme ja koulutuksemme tarjoavat laajan työkalupakin niin pehmeiden kuin kovien osaamisalueiden kehittämiseen.

SC Career Campus -tarjontamme kattaa niin yksilö- kuin ryhmämuotoista valmennusta ja koulutusta työnhakutaitojen kehittämisestä työelämä- ja substanssiosaamisen kehittämiseen, sekä  rekrytoitumisen edistämiseen. Tarjontaa suunnitellaan ja kehitetään jatkuvasti työmarkkinalähtöisesti ja sitä on saatavilla niin live- kuin virtuaalikoulutusten ja -valmennusten muodossa. Työnhakijalle on myös paljon mahdollisuuksia verkostoitua toisten osallistujien sekä suoraan kasvualojen rekrytoivien yritysten kanssa.

Työunelmien toteuttamista

Lue tästä kokemuksia Sarasen SC Career Campuksen rekrypäivästä ja Paulan kokemuksia SC Career Campuksen palveluista tukena uuteen työhön

”Olen erittäin tyytyväinen valmennukseen ja valmentajiin. En olisi yksin osannut miettiä asioita oikeasta kulmasta, tehdä hyvää CV:tä tai hakemusta enkä olisi näin motivoitunut ja aktiivinen hakemaan töitä. Olen saanut kaikilta valmentajilta ja myös kursseilta arvokasta tietoa työnhausta ja nykyisestä työelämästä yleensä.”

”Olisi ihan parasta, jos kaikki työttömät voisivat hyödyntää vastaavia palveluita. Niin ja sitten vielä se, että olen kuullut usealta ex-kollegaltani, että eivät osallistu Sarasen kursseille, koska ”niistä ei ole mitään hyötyä”… Ikävää heille, kun eivät osallistu, koska he eivät voisi olla enempää väärässä.”

Ota yhteyttä

Henkilötietoja käytetään Saranen Consulting palveluista kertomiseen yhteydenoton yhteydessä. Lue lisää henkilötietojen käsittelystämme tietosuojaselosteestamme.