Tukea yt-tilanteisiin puhelinsparrauksella

Sparrausta muutostilanteisiin johtajalta johtajalle

Liiketoiminta- tai HR-johtaja, kaipaatko hyviä käytäntöjä muutostoimenpiteiden suunnitteluun?

Haluamme Sarasella kantaa kortemme kekoon yhteiskunnallisissa talkoissa tukemalla yrityksiä COVID-19 -epidemian aiheuttamassa muutoksessa. Tarjoamme maksutonta neuvontaa muutostilanteiden läpivientiin 30minuutin Teams-tapaamisten kautta.

Olemme Sarasella yli 10 vuoden ajan tukeneet yrityksiä eri toimialoilla henkilöstöä koskevien muutosten toteuttamisessa. Meillä on siis taskussa paljon osaamista siitä, miten yritykset pystyvät viemään muutoksia käytäntöön vastuullisesti ja tehokkaasti. Haluammekin nyt auttaa suomalaisia yrityksiä löytämään toiminnan jatkuvuuden ja henkilöstön kannalta parhaita mahdollisia ratkaisuja haastavan tilanteen edessä.

Jos yrityksessänne on tällä hetkellä havaittavissa liiketoiminnan hidastumista tai selkeää tarvetta sopeuttaa henkilöstökustannuksia, jaamme osaamistamme mielellämme. Etsitään ratkaisuja yhdessä!

Varaa sparrausaika tästä! 

 

Missä voimme auttaa?

Emme tarjoa lainopillisia neuvoja, mutta voimme toimia sparriparinasi mieltäsi mahdollisesti askarruttavissa asioissa.

  • Onnistunut YT-prosessi: Mistä rakentuu onnistunut yt-prosessi? Mitä tulee huomioida mahdollisissa irtianomistilanteissa? Best practices.
  • Sopeuttamistilanteiden suunnittelu ja vinkit: irtisanominen vai lomautus, osaamisen uudistaminen lomautuksen aikana, työhallinnon tukimahdollisuudet
  • Muutosturva: Mitkä ovat yrityksen velvollisuudet muutosturvaan liittyen? Mitä tukea voin saada siihen liittyen työhallinnosta?
  • Lomautukset: Mitä pitää ja kannattaa huomioida lomautustilanteissa? Kuinka lomautettua henkilöstöä voi sitouttaa?  Voiko lomautustilanteen hyödyntää henkilöstön kehittämiseen? Miten työhallinto voi tässä tukea?
  • Nykyhenkilöstön osaamisen uudistaminen: tarpeiden kartoitus nyt ja tulevaisuudessa, voiko osaamisen uudistamiseen saada tukea?
Sparraukseen varataan 30minuutin Teams-palaveri. Sparraukset ovat täysin luottamuksellisia. Kerro varatessasi, mikä aihe sinua eniten mietityttää. Löydetään ratkaisut yhdessä!

 

Varaa sparrausaika tästä! 

 

Markku_Suonpera_640x640

Apunasi muutoksessa,

Markku Suoperä
Director of Transformation