Tukea yt-tilanteisiin puhelinsparrauksella

Sparrausta johtajalta johtajalle

Liiketoiminta- tai HR-johtaja, kaipaatko hyviä käytäntöjä muutoksen suunnitteluun?

Haluamme Sarasella kantaa kortemme kekoon yhteiskunnallisissa talkoissa ja tukea yrityksiä COVID-19 -epidemian aiheuttamassa muutoksessa. Tarjoamme maksutonta neuvontaa muutostilanteiden, kuten yt-neuvotteluiden, läpivientiin. Neuvonta toteutetaan 30 minuutin Teams-tapaamisina.

Olemme Sarasella yli 10 vuoden ajan tukeneet yrityksiä henkilöstöä koskevien muutosten toteuttamisessa. Meillä on vankka osaaminen esimerkiksi yt-neuvotteluiden vastuullisesta läpiviennistä.

Haluammekin nyt auttaa suomalaisia yrityksiä löytämään toiminnan jatkuvuuden ja henkilöstön kannalta parhaita mahdollisia ratkaisuja haastavan tilanteen edessä.

Jos yrityksessänne on tällä hetkellä havaittavissa liiketoiminnan hidastumista tai selkeää tarvetta vähentää henkilöstökustannuksia, jaamme osaamistamme mielellämme. Etsitään ratkaisuja yhdessä!

Varaa sparrausaika tästä! 

 

Missä voimme auttaa?

Emme tarjoa lainopillisia neuvoja, mutta voimme toimia sparriparinasi mieltäsi askarruttavissa asioissa.

  • Onnistunut YT-prosessi: Mistä rakentuu onnistunut yt-prosessi? Mitä tulee huomioida, jos täytyy irtisanoa? Best practices.
  • Sopeuttamisen suunnittelu ja vinkit: irtisanominen vai lomautus, osaamisen kehittäminen lomautuksen aikana, työhallinnon tukimahdollisuudet
  • Muutosturva: Mitkä ovat yrityksen velvollisuudet muutosturvaan liittyen? Mitä tukea voin saada työhallinnosta?
  • Lomautukset: Mitä pitää ja kannattaa huomioida lomautettaessa? Kuinka lomautettua henkilöstöä voi sitouttaa?  Voiko lomautustilanteen hyödyntää henkilöstön kehittämiseen? Miten työhallinto voi tässä tukea?
  • Nykyhenkilöstön osaamisen kehittäminen: tarpeiden kartoitus nyt ja tulevaisuudessa, voiko osaamisen uudistamiseen saada tukea?
Sparraukseen varataan 30minuutin Teams-palaveri. Sparraukset ovat täysin luottamuksellisia. Kerro varatessasi, mikä aihe sinua eniten mietityttää. Löydetään ratkaisut yhdessä!

 

Varaa sparrausaika tästä! 

 

Markku_Suonpera_640x640

Apunasi muutoksessa,

Markku Suoperä
Director of Transformation