Outplacement

Outplacement

Outplacement-palvelumme on rakennettu edistämään irtisanottavien henkilöiden uuden työpaikan löytymistä. Tähän liittyy sekä YT-neuvottelujen aikana tarvittavan tiedon tarjoaminen, että irtisanomispäätöksen jälkeinen tuki. Emme tarjoa uudelleensijoittumisvalmennusta vain sen itsensä vuoksi, vaan konkreettisen polun uuteen työpaikkaan.

Palveluissamme yhdistyy tietous työmarkkinoista ja kasvualoista, osaajien ammatillisen osaamisen kehittäminen, henkilökohtainen työnhakuvalmennus sekä digitaaliset, rekrytoitumista tukevat ratkaisut. Lisäksi konsernimme laajat verkostot eri toimialoille tukevat palvelun räätälöintiä. Baronalla ja Saranen Consultingilla on pitkä kokemus eri toimialoista.

Outplacement-palvelumme avulla yhdistämme rekrytoivat yritykset sekä valmennettavat henkilöt. Tuemme yritystä joko akuutin tai pitkäaikaisemman muutoksen läpiviennissä.  Tarvittaessa huolehdimme myös lähtevien henkilöiden ammatillisen osaamisen kehittämisestä yhdessä kumppaniemme kanssa. Palvelemme sekä yksittäisiä henkilöitä että tuhansien henkilöiden ryhmiä.

outplacement-1-yksilollinen outplacement-2-ryhmat outplacement-3-muutokset

Yksittäisten henkilöiden työnhaku- ja uraohjaus

Kun yksittäisten henkilöiden työsopimus päättyy, otamme vastuun henkilön nopeasta uudelleensijoittumisesta. Henkilökohtaisesti räätälöitävän kokonaisuuden avulla turvaamme reitin uuteen työpaikkaan. Usein voimme verkostomme kautta osoittaa henkilölle konkreettisia, tulevia työmahdollisuuksia.

Ryhmien uudelleentyöllistäminen

Mikäli irtisanottavia henkilöitä on +10, yhdistämme ryhmissä tapahtuvan työnhakuvalmennuksen ja henkilökohtaisen ohjauksen. Mallimme on suunniteltu siten, että jokaista henkilöä autetaan myös henkilökohtaisesti ryhmävalmennusten lisäksi. Viiden askeleen mallimme tuo työpaikat konkreettisesti irtisanottavien henkilöiden ulottuville. Tukenamme on myös 14.000 henkilöä vuodessa työllistävä Barona-konserni.

Jatkuvan muutoksen palvelut

Teknologian ja toimintamallien kehittyessä yritykset elävät jatkuvaa muutosta, joka peilautuu myös koko henkilöstöön. Autamme muutoksessa pitkäkestoisesti, ja turvaamme henkilöiden uudelleenrekrytoitumisen joko yrityksen ulkopuolelle tai tarvittaessa myös sisäisesti uusiin tehtäviin. Kaikki toiminta perustuu tavoitteisiin ja prosessin aikana mittaamme tuloksia.  Palvelumallimme mahdollistaa myös reagoinnin osaamisen kysynnän vähenemiseen ajoissa, jolloin on mahdollista välttää laajat akuutit toimenpiteet.

Asiakkaitamme:

Ota yhteyttä

Henkilötietoja käytetään Saranen Consulting palveluista kertomiseen yhteydenoton yhteydessä. Lue lisää henkilötietojen käsittelystämme tietosuojaselosteestamme.