Yrityksille

Yrityksille

Onko yrityksessänne tarve uudelle myynnin ja/tai markkinoinnin osaajalle?

Rekrytoiva koulutusohjelma on kustannustehokas tapa löytää uusia osaajia. 6 kuukautta kestävän ohjelman aikana ehditte tutustua osaajaan ja nähdä, sopiiko hän tarvitsemaanne rooliin sekä työyhteisöönne.

120 päivää kestävän koulutuksen aikana osaaja on 95 päivää töissä täysiaikaisesti, minkä lisäksi hän saa 19 + 6 päivää koulutusta. Koulutusohjelman aikana yrityksellä ei ole palkanmaksuvelvoitetta, vaan tähtäämme siihen, että teillä on koulutettu ja valmiiksi perehdytetty osaaja palkattavaksi koulutusohjelman jälkeen. Koulutusohjelman kokonaiskustannus yritykselle on 3000€ / osaaja.

Koulutus koostuu mm. seuraavista aiheista:

  • Digitaalisen markkinoinnin toimintaympäristö ja markkinoinnin automaatio
  • Adwords-perusteet, Adwords käytännössä, Adwords Editor
  • Display- ja videomarkkinointi
  • Sosiaalinen media markkinoinnin työkaluna
  • Markkinoinnin analytiikka
  • Tekoäly ja koneoppiminen liiketoiminnan kehittämisessä
  • Markkinointiin liittyvä lainsäädäntö ja GDPR
  • Adwords Fundamentals -testi, Adwords Advanced -tason sertifiointi

Sitoutuminen vasta, kun teille sopiva osaaja löytyy

Voitte riskittömästi katsoa sopivia osaajia koulutusohjelmamme kautta, sillä sitoutuminen tapahtuu vasta, kun olette itse haastatelleet ehdottamamme osaajat ja todenneet heidät teille sopiviksi.

Saranen Consulting esihaastattelee kaikki ohjelmaan hakeneet osaajat. Keskusteltuamme kanssanne osaajatarpeestanne, esittelemme teille mahdollisimman sopivia osaajia, jotka voitte haastatella mielenne mukaan. Tavoitteena on, että osaaja työllistyy yritykseenne koulutusohjelman jälkeen.

Ota yhteyttä!

Olemme auttaneet oululaisia yrityksiä löytämään uusia tulevaisuuden huippuosaajia jo yhteensä 20 eri rekrytoivan koulutusohjelman kautta. Konseptimme on todettu toimivaksi. Autamme mielellämme myös teitä löytämään sopivia osaajia vaivattomasti ja matalammalla riskillä.

Mikäli haluatte tutustua osaajiin koulutusohjelmamme kautta, niin otattehan yhteyttä projektipäällikköihimme. Kerromme mielellämme lisää koulutusohjelman konseptista.

Matti Asumaniemi, puh. 050 355 0393, matti.asumaniemi@saranen.fi

Jarmo Siipola, puh. 044 977 2169, jarmo.siipola@saranen.fi

Piia Holappa, puh. 044 440 1901, piia.holappa@saranen.fi


Tarvitsetko uutta osaajaa tiimiisi? Jätä meille yhteystietosi.

Otamme sinuun yhteyttä, ja jutellaan yhdessä, miten voisimme auttaa yrityksenne rekrytoinneissa.


Ota yhteyttä

Henkilötietoja käytetään Saranen Consulting palveluista kertomiseen yhteydenoton yhteydessä. Lue lisää henkilötietojen käsittelystämme tietosuojaselosteestamme.