AnalyticsPro

AnalyticsPro

Rekrytoiva koulutusohjelma data-analytiikan asiantuntijatehtäviin

Loistavia työmahdollisuuksia pk-seudulla, Turussa ja Oulussa. Hae mukaan ja työllisty!

Kiinnostaisiko uusi ura analytiikan parissa? AnalyticsPro -ohjelman aikana koulutamme yli 50 tulevaisuuden data-analytiikkaosaajaa erilaisiin työtehtäviin. Analytiikka on trendikästä – jopa seksikästä. Nopealla suosiolla on nopea näkyvyys alan työllistävyydessä.

Olet hakemamme henkilö, mikäli sinulla on palava halu ja motivaatio kehittää omaa osaamistasi ja kasvaa analytiikan asiantuntijaksi – tämä on kaikista tärkein kriteeri.

Digitalisaation myötä työmarkkinoilla on suuri kysyntä alan osaajista ja huippuyritykset etsivät jälleen koulutusohjelmamme kautta uusia ja osaavia työkavereita! Jos sinulla on intohimoa sukeltaa data-analyysin maailmaan ja aito halu työllistyä, hae mukaan ohjelmaan! Olet erityisen kiinnostava yrityksille, mikäli sinulla on innokkuutta ja halua kehittää itseäsi. Ohjelmaan voi tulla valituksi kuitenkin hyvin erilaisilla taustoilla. Sinulla voi olla esimerkiksi alempi tai ylempi korkeakoulututkinto, taustaa tilastotieteestä, matematiikasta, tekniikasta, tutkimuksesta, bioinformatiikasta tai kaupalliselta puolelta.

Lisäksi jos olet analyyttinen ja sinulla on hyvät ongelmanratkaisutaidot sekä innostut uusista data-analyysin työkaluista ja teknologioista, olet juuri sitä mitä yritykset etsivät!

Voit päästä mm. seuraavanlaisiin rooleihin yhteistyöyrityksiimme koulutusohjelman aikana ja sen jälkeen:

 • BI-asiantuntija/-konsultti
 • Data-analyytikko
 • Master Data -asiantuntija
 • Growth Hacker
 • DevOps Engineer
 • Ohjelmistoasiantuntija
 • Business Analyst
 • Data Scientist
 • Data Engineer
 • Web-analyytikko
 • SEO-asiantuntija
 • Markkinoinnin asiantuntija

Sinun tehtäväsi voi olla myös jotain muuta, joten mikäli analytiikka aihealueena kiinnostaa sinua ja etsit uutta työtä, älä mieti hakemista enempää vaan kerro meille itsestäsi jo tänään!

Koulutusohjelman aikana työskentelet täysipäiväisesti yhteistyöyrityksessä käytännön työtehtävissä jatkuvasti oppien. Työssä oppimisen tueksi saat kattavan koulutuksen data-analytiikan asiantuntijoiden toimesta analytiikkaosaamisesi vahvistamiseksi. Koulutusohjelman tärkein tavoite osaamisen kehittymisen ja ammatillisen verkostoitumisen ohessa on työllistyminen yhteistyöyritykseen koulutusohjelman päätteeksi!

AnalyticsPro toteutetaan pääkaupunkiseudulla, Varsinais-Suomessa ja Oulun seudulla. Katso paikkakuntakohtaiset lisätiedot ja hakuohjeet:

Hakuaika pk-seudulle päättyy 25.2.2019, Turun alueelle 25.2.2019 ja Oulun alueelle 11.3.2019. Prosessit käynnistyvät jo hakuaikana, joten laita rohkeasti hakemus tulemaan!

Oulun koulutuksen infotilaisuus järjestetään keskiviikkona 27.2. klo 13.00 osoitteessa Teknologiantie 1, Amerikka-koulutusluokka, 90590 Oulu.

Mikä on rekrytoiva koulutusohjelma?

Yhteistyössä

Ota yhteyttä

Henkilötietoja käytetään Saranen Consulting palveluista kertomiseen yhteydenoton yhteydessä. Lue lisää henkilötietojen käsittelystämme tietosuojaselosteestamme.