AnalyticsPro

AnalyticsPro

Rekrytoiva koulutusohjelma analytiikka-alan asiantuntijatehtäviin

AnalyticsPro on rekrytoiva koulutusohjelma, jonka kautta etsitään analytiikka-alan tulevia ammattilaisia monipuolisiin työtehtäviin. Koulutusohjelma alkaa maaliskuussa 2018 ja sen kesto on puoli vuotta.

Ohjelman aikana osallistuja työskentelee yhteistyöyrityksessä käytännön työtehtävissä jatkuvasti oppien. Tämän lisäksi puoleen vuoteen sisältyy koulutuspäiviä ja oppimistehtäviä analytiikkaosaamisen ja -asiantuntijuuden vahvistamiseksi.

Työhallinnon kanssa yhteistyössä järjestettävän AnalyticsPro-koulutusohjelman suunnittelusta ja toteutuksesta vastaa Saranen Consulting. Tavoitteenamme on auttaa motivoituneita, kehittymiskykyisiä hakijoita ja rekrytoivia yrityksiä löytämään toisensa. Etsimme hakijoiden taustaa ja mielenkiintoa vastaavia työtehtäviä mukana olevista yrityksistä ja yrityksille motivoituneiden hakijoiden joukosta sopivia tekijöitä. Rekrytointitilanteissa asenne, vahva motivaatio ja halu kehittyä alan asiantuntijaksi on usein tärkein valintakriteeri.

Merkityksellinen ja innovatiivinen tulevaisuuden ala

AnalyticsPro tarjoaa mielenkiintoisia mahdollisuuksia työskennellä kasvavan ja kehittyvän alan parissa. Analytiikka on trendikästä – jopa seksikästä. Nopealla suosiolla on nopea näkyvyys alan työllistävyydessä. Lue blogimme aiheesta täällä ja täällä.

 

Yhteistyössä

Ota yhteyttä

Henkilötietoja käytetään Saranen Consulting palveluista kertomiseen yhteydenoton yhteydessä. Lue lisää henkilötietojen käsittelystämme tietosuojaselosteestamme.