Hae mukaan pk-seudun ohjelmaan

Hae mukaan pk-seudun ohjelmaan

Hienoa, että kiinnostuit hakemaan mukaan pk-seudun AnalyticsPro -ohjelmaan! Jätäthän hakemuksen pikaisesti, sillä haastattelut ja valinnat alkavat jo hakuprosessin aikana. Hakuaika päättyy 25.2.2019. Paikat koulutusohjelmassa täytetään heti potentiaalisten henkilöiden löytyessä, joten älä mieti liian kauan!

Näin haet:

  1. Täytä ensiksi työhallinnon hakemus alla olevasta painikkeesta (koulutusnumero 684312).
  2. Täytä seuraavaksi sähköinen osaamisprofiilisi Saraselle seuraavasta alla olevasta painikkeesta. Kerro taustoistasi, tavoitteistasi ja millaisiin tehtäviin haluaisit tähdätä tulevaisuudessa. Voit täydentää profiiliasi vapaasti myös myöhemmin jo täytettyäsi profiilisi Saraselle. Voit mainita hakemuksessasi, jos joku avoinna olevista rooleista erityisesti kiinnostaa sinua.

 

 

 

Hae mukaan Turun ohjelmaan tämän linkin kautta

Lisätietoja

Rekrytoivassa koulutusohjelmassa sinun ja rekrytoivan yrityksen välille tehdään ensin puolen vuoden koulutussopimus, jonka tavoitteena on työsopimus ohjelman jälkeen. Koulutusohjelmassa pääset heti mukaan rekrytoivan yrityksen käytännön työtehtäviin ja samalla osallistut laadukkaaseen analytiikan koulutukseen. Ohjelma kestää kuusi kuukautta (18.03.-16.09.2019) sisältäen yritystyöskentelyn sekä noin 25 alan huippuasiantuntijoiden pitämää koulutuspäivää.

Taustasi ja kiinnostuksesi mukaan etsimme sinulle sopivia paikkoja yhteistyöyritysten joukosta. Lopullisen valintapäätöksen tekevät rekrytoivat yritykset, sillä ohjelman tärkein tavoite on työsuhde sinun ja yrityksen välille ohjelman päätteeksi.

Voit hakea AnalyticsPro-ohjelmaan, jos olet vastavalmistunut, määräaikaisissa työtehtävissä, koulutustaustaasi vastaamattomassa työssä, irtisanomisuhan alla tai parhaillaan työttömänä. Koulutuksen ajaksi sinun on mahdollista hakea työttömyysetuutta (ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea), johon sinulla on oikeus työttömänä ollessasi, sekä lisäksi kulukorvausta.

Infotilaisuus 20.2.

Haluatko kuulla lisätietoa hakuprosessista, koulutusaiheista sekä mukana olevista yrityksistä? Yleinen infotilaisuus, jossa avataan lisää Analyticspron, CyberTalentin ja eCommercen ohjelmista järjestetään 20.2 klo 12-14.00 Otaniemessä Espoossa.Tilan nimi on Areena, ja se sijaitsee Innopoli 1 -rakennuksen 4. kerroksessa. Ilmoittaudu mukaan!

Yhteistyössä

Ota yhteyttä

Henkilötietoja käytetään Saranen Consulting palveluista kertomiseen yhteydenoton yhteydessä. Lue lisää henkilötietojen käsittelystämme tietosuojaselosteestamme.