Pk-seudun rekrytoivat yritykset

Pk-seudun rekrytoivat yritykset

Business Analyst

Alekstra on uudenlainen, älykäs operaattori, joka optimoi yritysasiakkaidensa puhelinlaskut. Alekstra automatisoi liittymien hallinnoinnin, jotta yritys voi keskittyä olennaiseen. Alekstran älykäs puhelinlasku on sovellus, jonka avulla voi kontrolloida koko yrityksen henkilöstön liittymiä, sijaitsivat ne missä päin maailmaa tahansa.

Alekstan alusta kerää käyttötiedon miltä tahansa operaattorilta ja tekee siitä vertailukelpoista ja hyödynnettävää. Kaikki data on saatavissa yritys-, kustannuspaikka- tai liittymätasolla. Alustan visualisoitujen graafien kautta yritysasiakas voi hahmottaa makrotrendejä tai tarkastella yksittäisen liittymän muutoksia. Lue lisää täältä.

Data Engineer & BI-konsultti

Bynfo on teknologiariippumaton korkean palvelutason Business Intelligence -talo, joka ratkoo asiakkaidensa ongelmia liiketoimintalähtöisesti. Toimimme luotettuna neuvonantajana liiketoiminta- ja IT-asioissa, fasilitoimme strategiaprosesseja ja päätöksentekoa, autamme täsmentämään toimintasuunnitelmia ja teemme esiselvityksiä, tietenkin vahvalla digitaalisella otteella.

Bynfo tarjoaa täsmäratkaisut talouden ja liiketoiminnan tehokkaaseen suunnitteluun, ennustamiseen, budjetointiin ja konsolidointiin. Lisäksi huolehdimme, että itse tietokannat ja tiedon laatu vastaavat asiakkaan tarpeita.

Käyttämiämme teknologioita ovat muun muassa Qlik, Tableau, SAP, Power BI, Microsoft, Azure, SQL Server, Anaplan, Price f(x), Talend ja Snowflake.

Tietovarastoinnin ja raportoinnin asiantuntija

CSC on valtion ja korkeakoulujen omistama, voittoa tavoittelematon erityistehtäväyhtiö. Tarjoamme ja kehitämme korkeatasoisia ICT-palveluja tutkimukselle, opetukselle, kulttuurille, julkishallinnolle ja yrityksille, niin että ne voivat menestyä ja tuottaa etua koko yhteiskunnalle.

Menestyksemme takeena on osaava henkilöstö. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä kannustavassa työilmapiirissä sekä mahdollisuuden oman osaamisen kehittämiseen kansainvälisessä yrityksessä, jolla on pitkät perinteet. CSC:llä työtoverisi ovat mukavia, työstään innostuneita ja mieleltään uteliaita, alansa vankkoja asiantuntijoita.

CSC – Jobs for Brilliant Minds

Tekninen konsultti, analytiikka

Analytiikkatiimimme hakee uusia osaajia tiimiimme Helsinkiin. AnalyticsPro-ohjelmasta on aikaisempaakin kokemusta ja hyvillä mielin lähdemme myös tälle kierrokselle! Meillä pääsee tekemään oikeita projekteja hyvän tiimin kanssa, porukassamme on nyt yli 50 osaajaa. Tutustu esimerkkeihin projekteistamme.

Digialla saat työskennellä innovatiivisessa, yhdessä Suomen kokeneimmassa työyhteisössä monipuolisten asiakkaiden kanssa. Järjestämme sinulle tarvittavan työrauhan ja sopivan työkuorman. Ymmärrämme vapaa-ajan ja työn yhteensovittamisen merkityksen ja tarjoamme erittäin kilpailukykyiset henkilöstöedut ja mm. OpenClubit.

Tekninen konsulttimme toimii osana muuta tiimiä asiakasratkaisuissa / projekteissa. Pääset osallistumaan asiakashankkeisiin asiantuntijatehtävissä, kuten liiketoiminnan tarpeen määrittely, ratkaisun suunnittelu, dokumentointi ja toteutus. Lisäksi otat osaa projektia valmisteleviin tehtäviin arvioimalla soveltuvia ratkaisuvaihtoehtoja, arvioimalla työmääriä/ työn kestoa ja tuottamalla myynnin materiaaleja yhdessä muun tiimin kanssa. Myös myyntihankkeisiin osallistuminen myynnin ja muun tiimin kanssa tulee luultavasti ennen pitkää vastaan.

Miksi valita Digia? Olemme riittävän iso, ketterä ja vakaa ollaksemme uskottava kumppani. Digia on myös monitarjoomayritys, meillä on kyky tarjota asiakkaalle lähes kaikki tarvittava IT-palvelu samasta talosta.

”Mukava työympäristö johon otetaan lämpimästi vastaan. Tänne on harjoittelijan helppo tulla oppimaan data-analytiikan soveltamista päteviltä huippuammattilaisilta.” Jari, tekninen konsultti (Microsoft Azure -ohjelmasta tiimiin päätynyt)

Data Scientist

Empower on kansainvälinen yritys, joka toteuttaa älykästä yhteiskuntaa.

Kehitämme digitaalisia alustoja ja ratkaisuja hyödyntäen vahvaa kokemustamme ja osaamistamme voimalaitosten ja tehtaiden kunnossapidosta sekä älykkäiden sähköverkkojen ja tietoliikenneyhteyksien rakentamisesta ja ylläpitämisestä. Kehitämme modulaarisia ohjelmistoja ja tuotamme palveluita energia-alan asiakkaidemme Big Datan hallintaan. Toimintamme kattaa Pohjoismaat ja Baltian.

 

Empowerissa olet arvostettu osaaja ja pääset työskentelemään monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien parissa rennossa ja kannustavassa työympäristössä.

Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin ja kehittämiseen. Lisäksi rohkaisemme sinua kehittymään ottamalla vastuuta ja tarttumalla haasteisiin, sillä uskomme juuri sen tekevän työnteosta mukavaa ja kehittävää. Olemme riittävän suuri tarjoamaan sinulle mielenkiintoisia projekteja ja haasteita. Samalla olemme kuitenkin tarpeeksi pieni antaaksemme sinulle vastuuta ja mahdollisuuden vaikuttaa asioihin.

 

Empower-matkallasi sinua tukevat osaavat ja kannustavat kollegat. Kivat työkaverit ja mukava työilmapiiri ovatkin ominaisuuksia, joilla useat empowerilaiset kuvaavat Empoweria työnantajana. Ne ovat myös yksi syy sille, miksi ihmiset nauttivat työstään Empowerissa ja haluavat työskennellä kanssamme toteuttaen älykästä yhteiskuntaa!

Konsultti

Tiesitkö, että melkein kaikki maailman data on uutta? Datan määrän lisääntyessä räjähdysmäisesti liike-elämän keskiössä on kokonaisvaltainen datanhallinta – ja tähän Enfo tarjoaa tulevaisuuden ratkaisuja.

Hallitsemme niin hybridialustat, liiketoimintaratkaisut ja uudet digipalvelut sekä niiden monitahoiset kokonaisuudet, ja tuomme yhteen relevanttia dataa älykkäämmän liiketoiminnan puolesta. Enfo on pohjoismainen IT-palvelutalo, joka mahdollistaa asiakkaidensa datavetoisen liiketoimintamuutoksen. Tuomme yhteen dataa eri alustoilta, sillä me uskomme pitkän tähtäimen liiketoiminta-arvon syntyvän juuri tässä integraatiokerroksessa. Koska digitaaliset palveluthan ovat onnistuneita vain silloin, kun niiden taustalla on älykkäästi yhdistettyä relevanttia dataa.

Integroimme dataa niin konesaleissa kuin yksityisissä ja julkisissa pilvissä. Kehitämme ja ylläpidämme digitaalisia ratkaisuja, ja tuemme asiakkaitamme kokonaisuuksien hallinnassa.

Tämä on meidän intohimomme ja silmäterämme – aihe, josta voisimme puhua tuntikausia. Yli 900 alan asiantuntijaamme työskentelevät älykkäämmän maailman puolesta, jossa teknologia voimaannuttaa niin yksilöitä, yrityksiä kuin yhteiskuntaa.

Junior Web Analyst

We make websites, web apps and provide other digital products and services for organizations like Slush, City of Helsinki, and Messukeskus. Our family of 30+ designers, developers and web analysts turns great concepts into beautiful and functional solutions. We take high quality and excellent results seriously, but have fun achieving them. Read more.

Data Analyst

FCG Talent Oy on ohjelmistotalo, jossa kehitetään innovatiivisia ja käyttäjäystävällisiä ohjelmistotuotteita ja -palveluita rekrytointiin ja henkilöstötiedon hallintaan.

Valtakunnalliseen kuntarekry.fi työnhaku- ja rekrytointiohjelmistopalveluumme on rekisteröitynyt lähes miljoona työnhakijaa ja sitä käyttää yli 300 työnantajaorganisaatiota.

Työnantajille – Kuntarekry tarjoaa rekrytoinnin ohjelmisto- ja asiantuntijapalveluja, jotka sopivat organisaation ulkoiseen ja sisäiseen rekrytointiin sekä sijaisuuksien hallintaan sekä kunta-alan johtavan työpaikkailmoitusportaalin.

Työnhakijoille Kuntarekry tarjoaa tuhansia avoimia kunta-alan työpaikkoja kaikkialta Suomesta, helpot ja modernit työvälineet työpaikkojen, sijaisuuksien ja keikkatöiden hakemiseen sekä tietoa työskentelystä kunta-alalla.

FCG Talentin omistaa FCG Finnish Consulting Group, joka on suomalaisessa omistuksessa oleva, kansainvälisesti toimiva ohjelmistoliiketoimintaan, konsultointiin, koulutukseen ja monialaiseen yhdyskuntasuunnitteluun keskittynyt konserni.

Lisätietoja:

www.kuntarekry.fi

www.fcgtalent.fi

Data Scientist

Do you want to work in a Nordic industry-leading company, that is growing rapidly and dares to be brave and different?

We already have exciting artificial intelligence projects live which make decisions autonomously every day. Now we are looking for a data scientist who would contribute with his or her experience in areas such as machine learning and neural networks to develop current models further and develop new ones.

Forenom has grown to become the leading serviced apartment company in the Nordics. By offering serviced apartment, aparthotel and hotel accommodation in prime locations, the company has seen its annual revenue increase from EUR 4.2 million to EUR 82 million over a period of just 10 years.

Data Scientist

Frosmo software enables anyone to create superior digital experiences.

Superior user experiences are today’s competitive advantage.

Thanks to the speed of software development, we’re on the verge of an exponential growth curve. This, in turn, means exponential possibilities. The accessibility to screens anywhere will have the potential to radically alter online shopping behavior. Companies will need to offer something exclusive and become better at explaining which problems they solve. All of this needs to be done with excellent service. In short, companies need to create superior user experiences and they need to create them now.

Data Scientist ja Data Analyst

Greenstep on yritysten talous-, rahoitus- sekä HR-kumppani ja intohimomme on auttaa asiakkaitamme kasvamaan mm. selkeän analytiikan avulla. Tarjoamme monipuolisia palveluja BI:hin, ohjelmistorobotiikkaan ja analytiikkaan liittyen kehittämällä kokonaisvaltaisesti asiakkaiden BI-raportointia. Luomme selkeitä ja visuaalisia raportteja, joiden avulla datamassoista saadaan oleellinen ja haluttu tieto helposti ja nopeasti. Lisäksi olemme integroineet kaikenlaisia eri järjestelmiä pienemmistä kirjanpitojärjestelmistä massiivisiin ERP-järjestelmiin.  Meiltä löytyy valmiita integraatioratkaisuja useaan eri järjestelmään ja olemassa olevien lisäksi kehitämme integraatioita jatkuvasti lisää asiakkaiden tarpeiden mukaan. BI:n ja asiantuntijoidemme avulla automatisoimme raportointiprosesseja vapauttaen aikaa lukujen analysointiin ja päätösten tekoon. Greenstepin BI tiimissä työskentelee insinöörien sijaan IT-taitoisia talouden ammattilaisista ja insinöörejä. Omaamme hyvän ymmärryksen erilaisten yritysten liiketoimintaprosesseista, ja kehitämme raportointia suuntaan, joka vastaa aidosti liiketoiminnan tarpeisiin.

Greenstepissä teemme töitä innovatiivisessa ja hauskassa yhteisössä mielenkiintoisten asiakasyritysten kanssa, joiden kanssa asiantuntijat pääsevät aidosti hyödyntämään osaamistaan. Tarjoamme mahdollisuuksia, joissa pääset hyödyntämään juuri omia vahvuuksiasi sekä kasvattamaan ja kehittämään ammattitaitoasi. Annamme jatkuvaa tukea siihen, että voit antaa parhaasi oman näköisen urapolkusi monipuolisissa haasteissa.  Lisää meistä: https://greenstep.fi/rekrytointi

BI-konsultti

Autamme asiakkaitamme digitalisoitumisessa sekä yrityskulttuurin muutoksessa yhdistämällä ihmiset, tiedon ja teknologian.

Tuotamme ICT-palveluita yritysasiakkaillemme. Tuemme asiakkaitamme digitalisoitumisessa yhdistämällä ihmiset, tiedon ja teknologian. Ymmärrämme asiakkaidemme kipukohtia, joihin auttamme löytämään parhaan mahdollisen ratkaisun. Toimitamme erilaisia palveluita laajasti, joten pystymme tarjoamaan kattavat palvelut aina aloittelevasta yrityksestä digistrategiaansa täyteen terään hiovalle konkarille. Ymmärrämme liiketoimintaa monesta eri näkökulmasta ja tiedämme miten palvelut pelaavat yhteen.

Haluamme, että asiakkaamme pärjäävät kilpailijoitaan paremmin. Digitalisaatio on aiheuttanut toimialasta riippumattoman perusteellisen muutosprosessin, jossa olemme paitsi itse mukana, myös kumppanina ja tukena.

Uskomme, että rohkeus, ennakointikyky sekä aito kumppanuus erottavat meidät muista. Rohkeus tulkita muuttuvaa maailmaa ja kyky ennakoida asiakkaiden tarpeita ovat mahdollistaneet meille kasvun paikan. Lue lisää.

Analyyttinen markkinointiosaaja

Vuonna 1952 perustettu Mekalasi Oy on terveydenhuoltoalan tarvikkeiden myynti- ja markkinointiyritys, joka on täysin kotimaisessa omistuksessa. Omistajamme on perheyritys SAXO Oy. Konserniin kuuluu lisäksi Mekalasin tytäryhtiö Plastone Oy, muovituotteiden sopimusvalmistaja, jonka tuotantolaitokset sijaitsevat Nurmijärvellä ja Virossa. SAXO konserni työllistää yhteensä 140 henkilöä. Liikevaihto oli vuonna 2016 yhteensä 19,4 miljoonaa euroa. Mekalasin talous on vankalla pohjalla ja yritys on saanut puolueettomalta luottoluokittajalta jo 10 vuoden ajan parhaan mahdollisen arvioinnin (Suomen Asiakastieto Oy).

Mekalasin varasto sijaitsee Nurmijärvellä ja myyntitoimisto Helsingin Pitäjänmäellä, minkä lisäksi Mekalasilla on aluemyyntiedustajat koko Suomen alueella. Näin tavoitamme kaikki asiakkaamme ja pystymme palvelemaan koko asiakaskuntaa nopeasti ja tehokkaasti. 2017 kesästä alkaen Mekalasi laajentaa myyntiään myös Baltiaan.

Yrityksenä olemme saaneet asiakkailtamme erityistä kiitosta joustavuudesta sekä nopeasta ja ystävällisestä palvelustamme. Tavoitteenamme onkin olla asiakkaillemme kokonaistaloudellisesti kannattava ja turvallinen yhteistyökumppani.

Asiakaskuntaamme kuuluu julkisen ja yksityisen terveydenhuollon yksiköitä aina kokonaisista sairaanhoitopiireistä pieniin terveyskeskuksiin ja lääkäriasemiin sekä myös erilaisia yhteisöjä, eläin- ja hammaslääkäriasemia, tutkimusyksiköitä jne.

Software Engineer Trainee

Our Software makes your production plants better. Most production facilities are operated according to their perceivable limits. However, these limitations are purely defined by human capabilities. NAPCON utilizes artificial intelligence to discover your plant’s hidden potential and we promise: what you think is your best, is only the tip of the iceberg.

Statistics and data rooli

Olemme liiketoimintasi liekkiin sytyttävä hybriditoimisto, jossa markkinointiviestintä ja digitaaliset palvelut kohtaavat. Saat meiltä kaiken mitä tarvitset – strategiat ja konseptit, suunnittelun ja toteutuksen, mittaamisen ja kehittämisen. Tuomme osaamiset yhteen ja luomme ainutlaatuisia brändi- ja asiakaskokemuksia monikanavaisesti. Arvokkain voimavaramme ovat ihmiset – osaamisemme syntyy asiantuntijoidemme vahvasta ammattitaidosta ja yhteistyöstä. Innostu oranssista. Lue lisää täältä.

Analytics consultant (trainee)

We drive change for the largest enterprises and brands in the Nordics by building and running their Digital Growth Engines, which is our offering and systematic approach to creating digital growth.

We help companies become customer-centric by combining capabilities within business transformation, service design, technology, data driven marketing and content. Read more.

Analytics consultant (trainee)  

Analytiikan konsulttina työskentelet yhdessä muun tiimin jäsenten kanssa asiakkaan liiketoiminnan kehittämiseksi mm. markkinoinnin tai palvelukehityksen osa-alueilla. Pääset heti trainee-vaiheessa osaksi asiakastiimejä. Työssä kehität teknisiä taitojasi mm. web analytiikan toteutusten osalta sekä pääset syventämään osaamistasi omilla vahvuusalueillasi.

Data Engineer/Data Analyst & BI Konsultti

Solutive tekee tiedosta näkyvää, ymmärrettävää ja hyödyllistä tarjoamalla huippuluokan osaamista sekä markkinoiden johtavia itsenäisen analytiikan ohjelmistoja. Mullistamme asiakkaidemme kyvyn hyödyntää dataa toimintansa johtamisessa ja kehittämisessä: nopeasta hyödyntämisestä aina suuryritysten skaalautuvaan analytiikkaan asti.

Data Scientist

Liikkuminen jättää aina jäljen: jäljen ympäristöön, jäljen tunteisiin ja muistoihin.

Kestävä ja vastuullinen toiminta punnitaan teoissa. Asiakkaiden tyytyväisyys, henkilöstön hyvinvointi ja mahdollisimman vähäinen kuorma ympäristölle – näitä mittaamme jatkuvasti. Tällä matkalla emme ole koskaan perillä, vaan sitoutuneita jatkuvaan parantamiseen.

Autoilu ja autot herättävät tunteita, liikuttavat. Mekin elämme täysillä mukana, sitoutuneina ja innostuneina, hyvällä fiiliksellä. Olemme asiakasta lähellä: liikkeitämme löytyy ympäri Suomea ja asiointi digitaalisissa kanavissa on helppoa. Paras palaute on pitkä asiakassuhde. Moni kuluttaja ja yritys on asioinut Veholla kymmeniä vuosia.

Asiakkaat tavallisista kuluttajista suuriin yrityksiin vaativat meiltä paljon – ja niin pitääkin. Haluamme ylittää nämä odotukset ja ennakoida: kantaa vastuuta jo ennen mahdollisen ongelman tai huoltotarpeen ilmenemistä.

Maailma muuttuu ja auton tai hyötyajoneuvon omistaminen ei ole enää kaikkien valinta. Veholta löytyvät myös huomisen ratkaisut liikuttaa kestävästi. Me haluamme jättää jäljen, joka kantaa tätä päivää kauemmas.

Veho on ollut osa suomalaisten arkea jo lähes 80 vuotta, vuodesta 1939 lähtien. Yrityksen nimi on latinaa ja tarkoittaa ”minä kuljetan”. Ehkä sen voisi ainakin ajatuksissaan kääntää myös: Veho – liikuttaa kestävästi.

SERVICE DESK CLOUD -ASIANTUNTIJA

Vetonaula Oy on 15 asiantuntijan IT-palvelutalo, joka tarjoaa asiakkailleen laadukkaita IT-palveluilta. Fläppitaulullamme kohtaavat yritysten todelliset tarpeet ja niiden tekniset ratkaisumahdollisuudet. Toteutamme yritykselle järkevimmän ratkaisun.

Mukana rekrytoimassa on muitakin yrityksiä yllä mainittujen lisäksi

Jätä siis ihmeessä hakemuksesi, jos analytiikan aihealue voisi kiinnostaa sinua uudessa työssäsi. Lisäksi päivitämme uusia rooleja ja rekrytoivia yrityksiä jatkuvasti nettisivuille.

Avoinna on myös mm. seuraavia rooleja:

 • BI-asiantuntija/-konsultti
 • Data-analyytikko
 • Master Data -asiantuntija
 • Growth Hacker
 • DevOps Engineer
 • Ohjelmistoasiantuntija
 • Business Analyst
 • Data Scientist
 • Data Engineer
 • Web-analyytikko
 • SEO-asiantuntija
 • Markkinoinnin asiantuntija

Sinun tehtäväsi voi olla myös jotain muuta, joten mikäli analytiikka aihealueena kiinnostaa sinua ja etsit uutta työtä, älä mieti hakemista enempää vaan kerro meille itsestäsi jo tänään!

Ota yhteyttä

Henkilötietoja käytetään Saranen Consulting palveluista kertomiseen yhteydenoton yhteydessä. Lue lisää henkilötietojen käsittelystämme tietosuojaselosteestamme.